Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Nie ma!

Alice_10 - Pon 25 Sie, 2003 12:14
Temat postu: Nie ma!
Czesc! Pamy i innych wcielen mojej kolezanki pameli juz nie bendzie! .Pama czyli moja kolezanka pamela zostsala w polsce we wloclawku a ona nie ma internetu i nie przychodzi do mojego dziadka na net bo sie wstydzi!! Embarassed A ja jestem spowrotem w niemczech i spokojnie moge dalej pisac nowe posty lub tematy bez pamy..Aha....moj tata powiedzial jezeli chcecie mnie zablokowac na numer IP to bede wracala bo na moimj komputerze numer IP zmienia sie co drugi dzien Smile Tak to napisalam zebyscie nie mysleli ze ja co drugi dzien na innym kompie siedze Smile))

papa!

ps.precz z pama,Sexowna_15,kociaczek i innych
I¶ka - Pon 25 Sie, 2003 13:24
Temat postu:
Nonono... ładnie wytłumaczyła¶ te twoje żarty i wygłupy biggrin... ale wiesz, ja nie wierzę Laughing Smile
Alice_10 - Pon 25 Sie, 2003 13:29
Temat postu:
spytaj sie dega jesli nie wiezysz ze pisze z niemiec :ß Mad Mad
I¶ka - Pon 25 Sie, 2003 13:35
Temat postu:
Że piszesz z Niemiec wierzę. Ale, że to nie Ty była¶ Pam± itd, niestety nie wierzę... ale skoro już to racjonalnie wytłumaczyła¶, to masz szansę się poprawić biggrin...
Alice_10 - Pon 25 Sie, 2003 13:43
Temat postu:
szkoda ze nie wierzysz......i dlaczego miala bym miec tyle wcielen jak mam Alice_10 i na tym 30 iles postow...koloezanka sie u mnie zarejstrowala i pare wcielen porobila i teraz mam klopoty Mad Mad ....ale ty i tak nie wierzysz choc to prawda..
Bike_chan - Pon 25 Sie, 2003 15:01
Temat postu:
A ja wierzę!!!!
Smile Smile
Alice_10 - Pon 25 Sie, 2003 15:24
Temat postu:
dziekuje:) wreszcie mi ktos wierzy Smile
FruĽka - Pon 25 Sie, 2003 16:03
Temat postu:
Alice tak na prawdę to tylko Ty sama wiesz czy to co mówisz jest prawd±, czy nie Wink A nie obrażaj się że kto¶ może Ci nie wierzyć, bo... no te Twoje "koleżanki" nieĽle namieszały... Poprostu teraz pisz już tylko jako Alice... Laughing Laughing Laughing
Alice_10 - Pon 25 Sie, 2003 19:09
Temat postu:
nie obrazam sie....juiz sie ciesze ze wszystko dobrze sie skonczylo Smile
deg - Wto 26 Sie, 2003 18:41
Temat postu:
Do wszystkich:
Nie będziemy Alice_10 gnębić czy jest/była Pam± czy nie.
Widać, że Alice wyraĽnie inaczej pisze na forum - sensownie Smile. Je¶li tak nadal będzie pisać, będzie nam wszystkim dobrze.

Pisz ¶miało Alice_10, a o Pamie powolutku będziemy zapominać.
Lilly - Sro 27 Sie, 2003 12:25
Temat postu:
Ja Ci też zaczęłam wierzyć, wiesz...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group