Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - GG 6.0

Kamix - Wto 26 Sie, 2003 12:09
Temat postu: GG 6.0
Masz gg 6.0 niewiesz jak wysylac duze wiadomosci graficzne pisz tu chetnie napisze jezeli niewiecie tez skad sciagnac ta wspaniala wersje gg piszcie tutaj chcetnie podam strone biggrin
Michał - Sro 27 Sie, 2003 20:05
Temat postu:
masz power gg dla wersji 6,00
Kamix - Sro 27 Sie, 2003 20:41
Temat postu:
Mam chyba gdzies na plycie ale chetnie poszukam w necie i podam ci stronke Very Happy jak znajde to wrzuce Wink
Kamix - Sro 27 Sie, 2003 20:46
Temat postu:
Zajrzyj tutaj i pobierz power gg : http://www.powergg.digi.pl/ do wersji 6.0 tez sie nadaje Wink
Michał - Czw 28 Sie, 2003 20:03
Temat postu:
dzieki za power gg
Kamix - Czw 28 Sie, 2003 20:29
Temat postu:
Niema za co Wink
Po to tu jestem zeby pomagac Wink
Anonymous - Pon 01 Wrz, 2003 16:05
Temat postu:
A do czewgo sluży power?
Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 20:10
Temat postu:
Stad mozna tez zassac power gg :

PowerGG PowerPack 1.5.21 (742 kB):
ftp://ftp.komputerswiat.pl/programy/internetowe/pogaduszki/PowerGG/PGG1515Pack.exe

PowerGG 1.6.2 (101 kB):
http://www.powergg.digi.pl/download.php?id=5

http://www.gadu-gadu.org/test/modules/forum/index.php?act=ST&f=14&t=773&s=

No wiec tak Paulinko jezeli nie wiesz co to power gg luknij tu wszystko jest opisane Wink : http://www.powergg.digi.pl/faq.php?id=5
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 21:46
Temat postu:
dzieki mi tez sie przyda
Kamix - Sro 03 Wrz, 2003 15:09
Temat postu:
nie ma za co Wink
zawsze sluze pomoca i rada Very Happy
CHOMICZKAAA - Pią 31 Paź, 2003 22:15
Temat postu:
Ta wersja GG jest owiele lepsza i ma fajniejszą grafike.Jes okej,ale mogło by być więcej termoikonek czy jak to tam sie nazywa(tych obrazków).
demolek - Sob 01 Lis, 2003 21:16
Temat postu:
no więc kamixie jak napisałeś służysz z pomocą w wiadomościach graficznych
no więc mój kolega wysyła mi wiadomość graficzną u niego się ona pokazuje a u mnie nie w ustawieniach biorę na największą wielkośc tego zdięcia wielkość tzn kb
i nic
pomóż i z gury ci dziękuje
Kamix - Pon 03 Lis, 2003 14:20
Temat postu:
Klikasz w ustawienia potem komunikator i ustawiasz 200 KB zastosuj i ok powinno byc w porzadku sprubuj jeszcze raz moze nie kliknales zastosuj, a jak by ktos chcial to moge poszukac wam nowego gg w ktorego opisie mozna obzrazki robic Very Happy czy cos takiego juz nie pamietam zadobrze Wink
Xesquio - Wto 04 Lis, 2003 23:49
Temat postu:
demolek napisał/a:

pomóż i z gury ci dziękuje

niech żyje poprawna polszczyzna ;P ale do rzeczy. Ta wersja gg jest lepsza od poprzednich ale ma tez minusy ( to są munusy z mojego punktu widzenia ) tzn chodzi mi tu o status. zawsze status bylo widac na samym dole a teraz jest pod nickiem danej osoby. Pozdrawiam Smile
Kamix - Nie 09 Lis, 2003 21:37
Temat postu:
Masz racje na poczatku tez mnie to denerwowalo ale z czasme sie przyzwyczailem Wink jest teraz nowe gg w podpise mozna jakies cuda wyrabiac takiego typu:

-----------\
Bear \____I
I
----@------------I nie wyszlo ale takie cuda mozna robic gdzie mi sie stronka z tym gg zapodziala ale jak ktos bedzie zainteresowany to poszukam Wink
BigBrad - Pią 21 Lis, 2003 02:07
Temat postu:
Na stronie http://www.gg3d.com dostępna jest aplikacja Power Project
specjalna wersja power dla wersji 6.0 po zainstalowaniu trzeba zrobić tak aby GG nie uruchamiało się wraz z systemem (mnie się nie udało musze wyłączać GG i dopiero uruchomić power) Power Project działa dość stabilnie jest w polskiej wersji językowej.
Tresh - Pią 21 Lis, 2003 08:13
Temat postu:
Jeśli chodzi o te statusy pod kontaktami to można to zmienić tak jak było wcześniej Smile Ja to zmieniłam bo mnie to denerwowało z lekka.
Wchodzicie w ustawienia-gadu gadu-i na dole jest-opis statusu pod kontaktami-i albo to zaznaczacie zeby tak było albo tak jak dawniej Wink
Kamix - Czw 27 Lis, 2003 18:18
Temat postu:
BigBrad aby wylaczyc gg 6.0 z autostaru musisz wejsc w start>uruchom(wpisujesz msconfig)>ok>autostart>i odznaczasz gg 6.0 Wink a Power Prject zaznaczasz zeby sie zutostartu wlaczalo lub nie, moze troszki pomotalem jak nie czaisz to pisze chetnie jasniej wytlumacze Very Happy
BigBrad - Czw 27 Lis, 2003 18:49
Temat postu:
Kamix napisał/a:
BigBrad aby wylaczyc gg 6.0 z autostaru musisz wejsc w start>uruchom(wpisujesz msconfig)>ok>autostart>i odznaczasz gg 6.0 Wink a Power Prject zaznaczasz zeby sie zutostartu wlaczalo lub nie, moze troszki pomotalem jak nie czaisz to pisze chetnie jasniej wytlumacze Very Happy

Dzięki jaśniej nie trzeba wszystko kumam Smile
Z power projectem nie ma problemu bo on się sam uruchamia a za GG serdecznie dziękuję bo już mnie wkurzało zamykanie GG i otwiranie power THX Smile
Kamix - Pią 28 Lis, 2003 10:45
Temat postu:
Nie ma za co ciesze sie że mogłem pomuc jak będziesz miał jeszcze jakieś problmey to wal śmiało Very Happy
hajdulka - Pią 28 Lis, 2003 14:44
Temat postu:
a ja mam gg 6.0 no i mam 2 konta grundig i moja i zawsze pierwsze wlancz asie grundig no to ja przelanczam na swoje i koniec gg sie nie wlacza :/ a teraz to juz wogole sie nie wlancza Sad
Kamix - Sob 29 Lis, 2003 11:00
Temat postu:
Hmm... tez tak mialem pomugl reinstal gg Very Happy czyli sciagnij sobie nowa wersje gg i zainstaluj bez usowania poprzedniej. A co do otwierania sie pierw twojego gg czy cos to kazdy tak trzeba zrobic hasl wtedy automatycznie nie bedzie sie twoje wlaczalo czy tam inne dopiero po wpisaniu hasla.

P.S: Jak cos nie jasne pisz Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group