banan napisał/a: |
nie wiem dlaczego boicie się ginekologa. przecież ten facet nic złego wam nie zrobi, a tylko pomoże, doradzi |
hajdulka napisał/a: |
no to banan idz do tego chlopskiego lekarza i rozbierz sie przy nim ![]() ![]() |
deg napisał/a: |
Ostatnio podglądałem ginekologa i... byłem nieco zaskoczony.
Całe badanie ginekologiczne to jest dosłownie kilka-kilkanaście sekund. A ja myślałem, że to trwa wieczność ![]() A Xesquio faktycznie nie wie, o czym pisze. Nieznajoma13: To nie obmacywanie. To proste badanie, takie samo jak np. zaglądanie do gardła. Ginekolog, to nie zboczeniec, tylko lekarz, który nie czerpie żadnej satysfakcji z tego, że Cię bada. To jego zawód. |
panienka_wierzba napisał/a: |
nie wiem czy wystarczy zachorować, a co do miesiączek to ja tez mam mały problem. Miesiączkuje od sierpnia, we wrześniu też miałam okres ale potem a październiku znowu nie miałam w listopadzie się pojawił, w grudniu też i wteraz w styczniu znowu nie miałam a teraz jest luty i sie zbliża termin mojej miesiączki (oprocz tych opuźnień moja miesiaczka była w dniach w miare regularna) czy mogłabym jakoś zapobiec przed tym żeby wystąpiła 18 ponieważ jade na basen ze szkoły, czy stanie się coś jeżeli dostane okresu w basenie? |