Gry i programy komputerowe - Gry jRPG Xesquio - Czw 28 Sie, 2003 02:41 Temat postu: Gry jRPG
Chciałbym żebyście w tym topic'u podali swoje ulubione gry tego typu. A moje ulubione gry to:
- Azure Dream
- Final Fantasy ALL
- Shining Force
- Alundra 2
- Chrono Trigger
- Star Ocean ( 1, Second Story i Blue Sapphire ) Kamix - Czw 28 Sie, 2003 11:44 Temat postu:
Sam zalozylem podobnego posta ale niech juz bedzi mieliscie tam podawac ulubione gry i gry jakiego typu lubicie ale ok niech juz zostanie
Sam zalozylem podobnego posta ale niech juz bedzi mieliscie tam podawac ulubione gry i gry jakiego typu lubicie ale ok niech juz zostanie
neverwinter nights
baldur's gate
gothic 2
Chyba jednak źle sie doczytałeś. Mnie chodzi o typ Jrpg a nie o Rpg a to jest wielka różnica Kamix - Czw 28 Sie, 2003 15:38 Temat postu:
ok sorki przoczylem to J, zdaza sie bolognese - Czw 28 Sie, 2003 17:08 Temat postu: FINAL FANTASY RULEZ!!!!!!!
A oprocz tj mistrzowskiej serii
Wild Arms, saga Frontier 2, Vagrant Story, Chrono Trigger
RULEZ!!!!
SQUARESOFT RULEZ!!!!!!
JRPG RULEZ!!!!!!! Xesquio - Czw 28 Sie, 2003 23:25 Temat postu:
A właśnie. Niechce robić dodatkowego topic'a ( jest zbędny ). Chodzi mi o gre Star Ocean 1 na Snes'a. Szukam do niej solucji. Widziałem już do niej solucje ale po englishu ale niechce mi sie jej tłumaczyć na nasze. Jeśli ktoś by znał stronke z solucją tej gry to bardzo prosze o linka. Za wszelka pomoc bardzo dziękuje . Pozdrawiam Kamix - Pią 29 Sie, 2003 08:02 Temat postu:
yy to o ta gierke chodzi ?? luknij
http://emulatorium.cnet.pl/snes/g/so.htm ??