Gry i programy komputerowe - RedDragon Kamix - Czw 28 Sie, 2003 11:51 Temat postu: RedDragon
czesc chlopaki i dziewczyny gral ktos z was reddragon moim zdaniem to jedna z najfajniejszych gierek on-line wciagajaca tylko szkoda ze po jakims czasie sie nudzi gralem w ta gre bardzo dlugo i przestalem bo mi sie znudzila a szkoda bo to super zabawa naprawde polecam jakie macie osiagniecia w tej gierce w jakich koalicjach jestescie i na kturymmiejscu jest wasza koalicja piszcie tutaj
http://www.reddragon.plGladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 14:00 Temat postu:
zaraz pogram a tobie teraz polecam www.tibia.com fajna gra tylko przestalem grac bo to juz nie to co kiedys kiedys bylo super bo byli normalni ludzie ale przyszli nooby i wiesniaki i tera jest [cenzura] bo wszyscy zabijaja innych graczy i kradna !!!!!!!gra zeszla na psy a gralem w nia 2 lata Kamix - Wto 02 Wrz, 2003 14:52 Temat postu:
ok dzieki za rade napewno oblukamm ta gierke Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 16:12 Temat postu:
mam pytanie w red dragon jak juz mam zrobione 29/29 tur to co dalej. ok juz wiem Kamix - Wto 02 Wrz, 2003 16:15 Temat postu:
Na dzis koniec wlasnie ta gra na tym polega ze sie tak szybko nie nudzi jutro rano bedziesz mial juz nowe tury natomiast dzis juz koniec nie mozesz grac juz dzis
P.S: i jakie wrazenia podoba sie gra Kamix - Wto 02 Wrz, 2003 16:19 Temat postu:
Aha jeszcze cos dla tych co nie grali w to wiem ze z wygladu nie zaciekawa zawsze sie smialem z kumpla ze w to gra ale jak sam sprubowalem to z dnia na dzien nie moglem sie doczekac nowych tur i porannego przeliczenia bo tam tak nie ma ze wejdzie sie np. o godzinie 00:1 i juz sa nowe tury o godzinie chyba 6 czy 5 nie wiem zreszta juz nie pamietam jest przeliczenie i sa nowe tury zycze milej gry i zabawy napewno nie pozalujecie tej gry jest Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 16:21 Temat postu:
tak fajna i codziennie bede dostawal po 29tur? Kamix - Wto 02 Wrz, 2003 18:12 Temat postu:
Wiesz z turami jest różnie raz 29 czasami nawet pod zad rożnie jest nie zawsze tyle samo czasami mniej czasami nawet wiecej Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 18:37 Temat postu:
ok dzieki a jak tam grasz w tibie? :0 Marcinek - Wto 02 Wrz, 2003 19:13 Temat postu:
Mój kumpel w to często gra, ale ja nie miałem okazji zagrać. Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 19:16 Temat postu:
ja gralem w tibie ponad 2lata ale mowie ci ze kiedy bo tera takie bydlaki przyszly i zniszcyly cala gre wszyscy najlepsi i najfajniejsi gracze odeszli bo z tibi takie gowno zrobili (sory za zwroty ale wkurza mnie to) Tim - Wto 02 Wrz, 2003 19:40 Temat postu:
Probowalam grac w rd ale mi sie nie spodobalo a tibia ta to dopiero klasa najlepsza gra on-line zadna gra sie z niom nie równa gra tu kotoś
Eternia: Dip Dipu
Libera: Herkulis
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 19:49 Temat postu:
tak super to bylo jeszcze z rok temu kiedys zeby sie dostac do gildi bylo sie trzeba zasluzyc a tera kazdy noob ktory zasad gry nie zna moze sie do niej dostac a i kiedys nie bylo tylu zlodziej i pk a tera jak ciogniesz ze soba cos po ziemi to odrazu wszyscy sie zucaja !!!!! Tim - Wto 02 Wrz, 2003 19:59 Temat postu:
Gladiatorpl Taa słyszałem o masakrach polacy zrobili sie sprzedajni ale nie jest tak do końca nie wiem jak tibia wyglądała wcześniej ale zawsze znajdzie sie jakis debil co będzie świrował Tim - Wto 02 Wrz, 2003 20:09 Temat postu:
żucają sie i to wnerwia ale powiem ci że na ab nie jes tak zle opowiem ci mojom przygode dzisiaj na main (weszłem kolejnym chopkiem ) z debilnym PK szlem z ab do carllin bo zostawilem tam swoje zeczy w dep i jakis ciul magik zaczol do mnie walić czarami strzelil mnie 2 razy i zabrał mi pół życia spiepszałem assz sie kużyło ale lagi ( stały probem z natem ) i dogonił mnie juz torche ale nie na tyle zeby mnie lutnoc i mowil ze jak mu dam kase to mnei zostawi wziolem mu 31 gp zucilem i pobiegł semp jeden puzniej z qumplem gadalem w dep i zobaczylem tego debila zaczeliśmy go straszyć ale wiesz z 8 lev jak go dorwe to mu tak nakopie ze zabije psa bo mieszka najprawdopodobniej w ab Kamix - Wto 02 Wrz, 2003 20:11 Temat postu:
Gladiartronpl napisal :
Cytat:
ok dzieki a jak tam grasz w tibie? :0
Kod:
[b][/b]
Ja jeszcze nie gralem troszki kijowo dla innych co englischa nie znaja ale mi to na szczescie nie grozi kolejny dowod na to zeby uczyc sie jezykow obcych bo sa bardzo przydatne :wink: :-D
Tim - Wto 02 Wrz, 2003 20:26 Temat postu:
Wogule jest zadużo masakr na tibi szlem do carlin w wyzej wymienionym celu i podrodze z 7 ciał widziałem po wyjściu z ab a przed swiatynią w carllin www zanim doszlem do niej gonilo mnie z 2 kolesiów ale przeczekałem a w drodze powrotnej jak wyżej Kamix - Wto 02 Wrz, 2003 20:35 Temat postu:
hehe widze ze ciekawa ta gierka jak znajde chwilke wolnego czasu to przytne narazie gram w Army Mena Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 21:35 Temat postu:
patrz jak tera goni cie pk nawet przez miasto to nikt ci nie pomoze (moze kumpel) a kiedys jak bylo widac ze ktos kogos bil to odrazu wszyscy pomagali nawet jezeli go nie znali Tim - Sro 03 Wrz, 2003 06:27 Temat postu:
carllin sie zbytnio zwieśniaczyło a w ab widać co jakiś czas gesty pomocy Kamix - Sro 03 Wrz, 2003 15:08 Temat postu:
No tak to juz jest chlopaki ludzie sa pazerni i chamscy oczywiscie nie wszyscy a tak po drugie rd kiedy mamy malo zeczy jest okres ochronny napoczatku nie moze nas nikt zatakowac ani okrasc i to mi sie podoba w tej grze rowniez musze napisac ze dluzsza nieobecnos nie rozgrywanie tur usuwa nasz krulestwo automatycznie ale to nie trzeba tam zagladac przez jakies dwa tygodnie moze i wiecej nie pamietam juz ja wyjechalem na wakacje i jak wrucilem moje krulestwo przepadlo i niechce juz wracac do tej gry budowac wszystkiego od nowa itd. Tim - Sro 03 Wrz, 2003 15:23 Temat postu:
W tibi też jest okres ochronny do 8 lev a puzniej przechodzi sie do main Kamix - Sro 03 Wrz, 2003 15:50 Temat postu:
Spoxsik nie pisalem o tibe bo jeszcze w ta gierke nie gralem to fajnie ze jest okres ochronny troche to juz zawsze lepiej Gladiatorpl - Sro 03 Wrz, 2003 17:21 Temat postu:
Tim tylkoo ze w grze zabijanie innych graczy jest niedozwolone Tim - Sro 03 Wrz, 2003 19:10 Temat postu:
Tak Pierwsze słysze ale to może dla tego ze za dużo pk jest Gladiatorpl - Sro 03 Wrz, 2003 19:36 Temat postu:
pk to sa [cenzura] kture kiedys baly sie wchozic do miasta bo ludzie ich scigali a dzis jak pk kogos goni to czesto nawet nikt sie nie zuci zeby go obronic tylko przechodzi jagby nic sie nie dzialo i dlatego juz nie gram w tibie bo zeszla na psy Tim - Sro 03 Wrz, 2003 20:10 Temat postu:
no jestem mile zaskoczony tym co sie w tej chwili dzieje jaka solidarnośc na ab nono jestem w de i patrze ze jakis kolo krzyczy ze zabije drugiego pytam sie pk a ten mówi że ten kolo zabił jego koleżanka więdz muwie ze mu nakopie do [cenzura] (chociaż mam 8lev ) zachwile zlecialo sie z 6 kolesiów i go zaczeli straszyc ze go zabijemy ... cdn Tim - Sro 03 Wrz, 2003 20:12 Temat postu:
[cenzura] gdy pisałem post wszyscy sie gdzieś rozplyneli i nie wiem gdzie są ale jakis trop swiezudki niedaleko dp leży Kamix - Sro 03 Wrz, 2003 20:15 Temat postu:
gladiatorpl : jak tam w rd idzie ile masz juz budowli