Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Gear Head garage

Kamix - Pią 29 Sie, 2003 08:23
Temat postu: Gear Head garage
Graliscie w ta gre jest poprostu superr naprawiamy samochody wymieniamy karoserie kola szyby no superr gra puzniej mozemy kupowac zniszczone wozy naprawiac i sprzedawac polecam mozna ja sciagnac z Imescha albo z kazzy naprawde warto. Jezleli bedziecie mieli jakies pytania dotyczace tej gry piszcie chetnie odpowiem Wink
Xesquio - Pią 29 Sie, 2003 12:23
Temat postu:
Mam tą gre i tesh z Emesha. Fajniutka jest ale niestsety niemoge jej poświęcić więcej czasu niż 1h tygodniowo bo ciągle jestem zajęty.
Kamix - Pią 29 Sie, 2003 22:55
Temat postu:
Ja ostatnio wogule nie mam czasu w nic popykac sobie jak nie forum to praca jak nie praca to przyjaciele dziewczyna itd.
Xesquio - Pią 29 Sie, 2003 23:54
Temat postu:
A ja jestem zajęty bo ludzie z całej polski klikają domnie na gg ze swoimi problemami i chce każego wysłuchać i pomóc ale na forum zawsze znajde czas Wink
Tim - Sob 30 Sie, 2003 09:43
Temat postu:
Miałem grałem zachwalam Wink
Kamix - Sob 30 Sie, 2003 09:56
Temat postu:
no no jest co zachwalac ale znam jeszcze fajniejsza gierke od tej Street legal reacing nie wiem czy graliscie ale naprawde warto naprawiamy samochody do tego tiunigujemy, malujemy testujemy bryki zwiewamy przed glinami superr Wink Very Happy Very Happy
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 19:10
Temat postu:
skoro tak wszyscy zachwalacie tą gierke to zaraz zaczynam sciagac.Mama nadzieje ze warto.
Kamix - Wto 02 Wrz, 2003 20:24
Temat postu:
warto warto napewno nie pozalujesz napisz jakie wrazenia na tobie wywarla jak juz przytniesz w nia Wink :-Dtylko wiesz po czasie sie nudzi ale mozna jakies dodatki zassac jezeli bedziesz mial jakies problemy z przejsciem lub naprawieniem jakiegos samochodu napisz do mnie cos chetnie poradze o ile bedziesz gral misje ale na poczatku trzeba grac misje potem kupujesz cary na aukcji naprawiasz jakis zlom i bierzesz za niego duzo wiecej kasy Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group