Dzieci OnLine

O Forum - Jak zostać moderatorem???

magda_ns - Sob 30 Sie, 2003 19:54
Temat postu: Jak zostać moderatorem???
Jak zostać moderatorem????czy też się zbiera gwiazdki czy trzba coś innego zrobić???Może ilość postów???jesli tak to ile????
Xesquio - Sob 30 Sie, 2003 20:00
Temat postu:
Moderatorem zostaje sie chyba jak ma sie 200 postów. Niejestem pewien Wink
Anonymous - Sob 30 Sie, 2003 20:03
Temat postu:
Madziorku biggrin To jest tak że Szanowna ToJa ustawia ci tą Pozycje jeśli Wyślesz PW do ToJiz działem jaki chcesz Moderatować ToJa sie zgodzi albo nie
magda_ns - Sob 30 Sie, 2003 20:04
Temat postu:
Dzieki bardzo wero!!!!
Anonymous - Sob 30 Sie, 2003 20:05
Temat postu:
Nie ma za co
Nemeia - Sob 30 Sie, 2003 21:17
Temat postu:
Rozmawialismy juz o tym tyle razy ze wystarczylo poszukac a znala bys odpowiedz. O ile sie nie myle, narazie rozdawanie moderatorow jest zawieszone. Wyszly troszke niesmaczne sytuacje z niektorymi, i ToJa postanowila ze narazie daruje sobie rozdawanie moda komu tylko popadnie.
Zeby dostac moda, trzeba cos na to forum wnosic. Pisac madre posty, doradzac itp. itd. Ilosc postow ani gwiazdek nie ma z tym nic wspolnego.
magda_ns - Sob 30 Sie, 2003 22:10
Temat postu:
Aha dziękuje bardzo za odpowiedz
Anonymous - Sob 30 Sie, 2003 22:12
Temat postu:
Jestem Moderatorką. I co? I nic. To żadna frajda. Nie znaczy to, że chce nią być Smile Po prostu jest tak jak wcześniej... I czo? I nicz biggrin
Anonymous - Nie 31 Sie, 2003 10:43
Temat postu:
Tylko mam jedno pytanie Czemu jak sie było Debiutantem to tylko w twedy można było Pisać Ogłoszenie i Przyklejone teraz jak jestem Modem też już moge ale nie rozumiem dlaczego oni owyżej debiutanta nie mogą robić przyklejonych i ogłoszeń

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group