Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Aparat

Anonymous - Sob 30 Sie, 2003 22:07
Temat postu: Aparat
Od kilku dni mam aparat ortodontyczny (na "zameczki") Nie przejmuję się tym zbytnio... Chodzi tylko o to, że wiem, że przynajmniej 2 osoby z mojej klasy będą się ze mnie śmiać. To tacy dziecinny chłopacy, jeden to taki macho, najprzystojniejszy z klasy, ale u żadnej dziewczyny z klasy nie ma szans, bo nie może przejść obok znajomej, żeby nie dociąć, zaczepić, uderzyć, czy przeznać (jego ulubione to "[cenzura]" i "w ryj?"). A drugi... Cóż, śmiał się jak koleżanka przyszła w okularach, aparacie, nawet to, że noszę czarne ciuchy wyśmiewa. Co mam robić jeśli zdarzy się taka sytuacja?
magda_ns - Sob 30 Sie, 2003 22:17
Temat postu:
Podejdz do tego na luzie i tez się smiej jak on zacznie ja tez miałam aparat i to działało. Teraz juz nie mam
CHOMICZKAAA - Sro 03 Gru, 2003 22:00
Temat postu:
Nie przejmuj!Jesli CI chłopacy to głupki to co ci zależy olej ich!Gdybyś miła np. jakąś symatię w kalasie to ok,ale jak tylko jakiś (za przeproszeniem) idiotów to spoko!!!Bądź pozytywnie nastawiona na sreberka a ząbkach!
Kinga - Sro 03 Gru, 2003 22:24
Temat postu:
Cze

Nena dobrze że sie nie przejmujesz Smile
ja też nosze aparacik ale taki wyjmowany
za jakiś czas ząbki będą jeszcze ładniejsze wiec warto Very Happy

A co do tych chłopaków to tutaj takie dialogi krótkie co można im odpowiedzieć Smile

ON: Hej metalowa, uważaj na magnesy (itd)

TY: (możesz powiedzieć wszystko Smile po pierwsze głowa do góry)
- Ja będę miała proste zeby u Ciebie niestety to już aparat nie pomoże
a jeśli to do twoich końskich zębów jedynie szyny kolejowe Very Happy
- Ty powinieneś zrobic wymianę szczęki Very Happy
- Ten aparacik to najnowszy krzyk mody Very Happy

I wiele innych Very Happy oczywiście to co napisałam nie powinno być
brane poważnie wydaje mi sie że jeśli pokażesz że cie nie obchodzi co
on ma do powiedzenia i ze sie nie przejmujesz a jeszcze cos
mu odpowiesz ciekawego to bedzie ok
mroweczka - Czw 04 Gru, 2003 17:35
Temat postu:
No...To jest okropne. Chociaż nie mam i nie miałam aparatu na zęby ale mogę sie domyślać o czujesz. Ja Ci powiem jedno: Olej Gościa!!! Very Happy A niezłe docinki dostałaś w poprzednim poscie. Ja musze przyznać, ze nieźle się usmiałam czytając to Wink
MeGi111 - Czw 04 Gru, 2003 23:25
Temat postu:
a słyszałaś może, że aparaty ostatnio podobno są modne? powiedz mu to i spytał czy z choinki się urwał, czy przybył z innej epoki. jesli to nie zadziała to poprostu olej (tak jak radziły poprzedniczki). no cóż... są ludzie i parapety... Very Happy
Tisiana - Pią 05 Gru, 2003 13:05
Temat postu:
Jak on cię zacznie zaczepiać to Ty też się do czegoś z jego np. odzieży przyczep...że ma to brudne albo z epoki kamienia łupanego...odrazu zrobisz mu obciach i się powinien odczepić...a jak to nie pomoże to powiedz (to co moja poprzedniczka)że aparaty wchodzą w mode i czy nie powinien zacząć siebie zmieniać bo odzież ma z epoki kamienia łupanego...poprostu jednym zdaniem...też się przyczep...nagadaj mu...i odejdz ze śmiechem...(powinno zadziałać)...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group