Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - Jestem happy
panienka_wierzba - Nie 31 Sie, 2003 16:23
Temat postu: Jestem happy
hej ludziska mam i glany i kostke, jestem happy, i skręciłam se kostke, ale mówi sie trudno, i żyje się dalej
(: ((:
Anonymous - Nie 31 Sie, 2003 16:42
Temat postu:
Super... Ja dostanę glany dopiero na późną jesień, a kostkę nie wiem gdzie kupić
Gościówa - Nie 31 Sie, 2003 18:09
Temat postu: Galany
No to super - gratuluje
Sorry ze to mówię: Ale na przyszłośc bardziej uważaj jak piszesz posty. To forum jest do zadawania pytań...jakbyś chciała tu pisac o każdej nowej rzeczy którą dostałaś to zasmiecisz całe forum!! Ten post nic nie wnosi. Nie usunę go, ale niech to będzie dla Ciebie ostrzeżenie! Jeszce raz sorry - ale cóż...taka moja rola żeby pilowac tego forum ;]
Mała - Nie 31 Sie, 2003 23:59
Temat postu:
a ja glanow niebede miec;( moze i lepiej? po co sie zmieniac. moj charakter jest happy-hippie, a na zewnatrz mam byc czarna. moze i tak mialo byc skoro sie nie udalo? ale po co przez to ze slucha sie jakiejs ciemnej muzyki to nieznaczy ze sama ty musisz byc ciemna.
a o jaka kostke wam chodzi? mi sie zdaje ze panienka wierzba kupila kostke do gitary? taaaa:) ( no coz wsyzstko koajrzy mi sie z gitara) a ty nene grasz na gitarze:O ?
Szalona - Pon 01 Wrz, 2003 10:39
Temat postu:
Mała ona chyab kupiła kostkę taki plecak.
Mała - Pon 01 Wrz, 2003 10:58
Temat postu:
az mi wstyd:) ze nie pomyslalam. al emi to tak zabrzmialo jak kostka do gitary:) az mi glupio:) hehehe... a kostke? narazie nie kupuje. mam za duzo tych wszystkich choelrnych plecakow. a tym bardziej do szkoly:)
ale gafa:P
Anonymous - Pon 01 Wrz, 2003 14:08
Temat postu:
Nie, nie gram... A ja kostkę też będę mieć, ale nie wiem gdzie kupić, heh.
Mała - Pon 01 Wrz, 2003 14:47
Temat postu:
wiesz gdzie jset?
w trouniu na szerokiej po lewej stronie empiku jest sklep muzyczny, i tam sa bluzy, naszywki i kotski chyba tez, raczej napewno
Anonymous - Pon 01 Wrz, 2003 17:30
Temat postu:
Byłam tam... Były bluzki i naszywki, ale kostki nie widziałam
Może się rozglądałam za słabo... i narobiłam sobie obciachu, bo słuchawki spadły i Anna Maria Jopek się zaczęła kręcić...
Mała - Pon 01 Wrz, 2003 18:55
Temat postu:
a wiesz ze tam na dol do takiej piwniczki sie schodzi i tam jest wsyztsko. ja tam gitare kupilam
Anonymous - Pon 01 Wrz, 2003 19:16
Temat postu:
Ah... No fakt, schodziło się. Ale nie zeszłam, bo myślałam, że to magazynek
Następnym razem zejdę, dzięki.
Anya - Pon 22 Wrz, 2003 22:20
Temat postu:
ja niecały rok temu po całym roku namwiania dostałam upragnione glany
ale do ksotki mnie nie ciągnie
kasiulka14latek - Pon 30 Sie, 2004 13:57
Temat postu:
a tak wogole to co to jest ta "kostka"??? bo ja nie w temacie. glany to wiem takie buty, ale co to jest ta "kostka"???
Anonymous - Pon 30 Sie, 2004 15:44
Temat postu:
Kostka to plecak wojskowy, albo uszyty na jego wzor. Najczesciej lniany. Ja akurat kostke musialam miec po prostu, bo ze wszystkich placakach zepsul mi sie zamek, a w kostce nie ma zamka... Ostatnio pobrudzilam ja krwia, ble
Anonymous - Pon 30 Sie, 2004 19:56
Temat postu:
Ja na glany w sumie mam już ozbierane, ale pozyczyłam ta kasę i kupuje je za niedługo, a co do kostki to w sumie też będę ją mieć za niedługo, ale pod koniec września, bo wtedy na pewno będę mieć tyle kasy
mroweczka - Pon 06 Wrz, 2004 15:01
Temat postu:
Nena-znam tą historię
Ja mam glany gdzieś rok,kocham te buty! Niestety o kostke wolałam na razie mamy nie prosić, bo by sie zaczeło,że wyglądam tak i siak
Ale postaram się pod koniec gimnazjum sobie kupić
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group