Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Sim them park

Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 05:54
Temat postu: Sim them park
czesc!!!
graliscie w ta gierke oj goraco polecam mam po polsku polega ona na tym ze prowadzi sie lunapark do kturego kupuje sie atrakcje sklepiki zatrudniamy personel ustawiamy cene biletow naprawde superr zabawa najelpsza w polskiej wersji jezykowej bo po angielsku to nie to co po polsku szczegulnie polecam mlodszym graczom Wink

Jezeli macie jakies pytania dotyczace tej gry piszcie tutaj Cool
Gościówa - Pon 01 Wrz, 2003 10:19
Temat postu:
Z twojego opsiu gra wydaje się fajna ;] Szczeże mówiąc nihdy w nią nie grałam ale może kiedys... Razz
Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 13:06
Temat postu:
Fajnie ze ci sie spodobala naprawde warto zagrac, jezeli chcecie dowiedziec sie cos wicej kody albo potrzebujecie jakigos patcha oblukajcie te stronki Wink :

http://www.themeparkworld.com/main/main.htm

http://www.gry-online.pl/s016a.asp?ID=231
Marcinek - Pon 01 Wrz, 2003 13:27
Temat postu:
heh... Kamix, jak Ty będziesz tyle gier polecał, to ja albo ciągle będę miał dylemat, którą kupić, albo zbankrutuje Wink
Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 15:26
Temat postu:
Tak to juz jest hehe musze polecac i cos tutaj pisac sensownego bo wy malutko piszecie, piszcie wiecej to przestane polecac tylko bede doradzal i pomagal jak moge Wink Very Happy a jeszcze musze sie poprawic przekrecilem nazwe gra nosi tytul Sim theme park
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 13:56
Temat postu:
gralem w ta gre i przeszedłem całą. Może Być
Kamix - Wto 02 Wrz, 2003 15:03
Temat postu:
Cytat:
Może być

Moze byc ale bez moze byc Razz
Co najbardziej podabalo cie sie w tej gierce Question Question

P.S: a gre to i ja przeszlem fajny ten ostatni lunapark Wink
Gladiatorpl - Sro 03 Wrz, 2003 14:11
Temat postu:
Theme park world jest super tez wesole miasteczko sie buduje tyle ze wiecej mozliwosci lepsza grafa itp
Kamix - Sro 03 Wrz, 2003 15:04
Temat postu:
no zgadzam sie z toba grafika jest ok gra tez superr poprostu Wink
Tisiana - Nie 28 Wrz, 2003 14:50
Temat postu:
Jeszcze nei grałam..ale napewno skądś ją wyczasne...bo z waszych opowiadań jets super...

Ja również polecam grę Empire Restaurant:
buduje się restauracje ozdabia zatrudnia kucharzy kelnerów,bierze udział w konkursach kulinarnych, zdobywa przepisy itp.
Poprostu super

(tą też musze sobie skądś wyczasnąć)
kurcze...jakyb tak zliczyć to msuze sobie wyczasnąć jeszcze ze 20 gier...ale da sie załatwić...
Kamix - Nie 28 Wrz, 2003 20:16
Temat postu:
Tisiana : jak juz pisalem we wczesniejszym poscie na tej plytce z tymi dodatkami do the sims jest rowniez ta gierka wiec jesli chcesz to wysle.

Co do podobnych gierek jak ta co piszesz :
Cytat:
Ja również polecam grę Empire Restaurant:
buduje się restauracje ozdabia zatrudnia kucharzy kelnerów,bierze udział w konkursach kulinarnych, zdobywa przepisy itp.
Poprostu super

Polecam również PIZZA SYNDICATE jakos tak tez fajna gra wlasne pizze sie robi ustala ceny , urzadza sie lokale itd. warto rowniez zagrac Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group