Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Postal 2

Xesquio - Pon 01 Wrz, 2003 07:07
Temat postu: Postal 2
Moim zdaniem ta gra śmierdzi. Ciekaw jestem kto był taki chory umysłowo ze zrobił taką gre. Dla niewiedzących co to jest za gra zaraz wytłumacze oco w niej chodzi. Otóż gra jest jedną z brutalniejszych jakie w życiu widziałem. Odcinasz ludziom ręce nożyczkami, sikasz na nich, odcinasz im głowy łopata itp. Niepolecam wam tej gry bo dlamnie to jest dziadostwo ale jeśli ktoś lubi sobie pograc w taką gre to niech gra ale chciałbym znac waszą opinie na temat tej gry bo wy moja juz znacie Wink
Tim - Pon 01 Wrz, 2003 08:09
Temat postu:
nieznam nie gralem ale nazwa mi sie o uszy obila no gra jak gra Wink
Marcinek - Pon 01 Wrz, 2003 11:52
Temat postu:
Grałem w demo i nie przypadło mi do gustu.
Mała - Pon 01 Wrz, 2003 12:42
Temat postu:
nie spodobala mi sie za bardzo. za to counter strike to jest to;D
Ale ostatnio znalazlam na dysku Quake 3 i bezprzerwy gram:) chociaz to pewnie dziwne:) Bo to smiesznie musi troch eywgladac: dziewczyna grajaca w kłejka:) no coz. to dobra gra zeby sie wyzyc bo nieudanym dniu np. w szkole:)
Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 12:56
Temat postu:
Ja roweniez nie mialem z ta gra do czynienia ale oblukam ja jak bede mial okazje chociaz nie jestem zwollenikiem takich gier Wink

Mała : to wcale nie dziwne jedna dziewczyna z osiedla chodzi do pierwszej gimnazjum tak w quea przycina ze jest w najlepszym klanie na połańcu Very Happy nie mam z nia szans Razz Wink Very Happy
Mała - Pon 01 Wrz, 2003 14:48
Temat postu:
hehehehe:) to dobrze bo myslalam ze sobie inne dziewczyny pomysla ze jakis wybryk z emnie:)
Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 15:24
Temat postu:
jaki wybryk no co ty nie mysl tak z tego co widze to wiele dziewczat gra w tego typu gierki Wink
Mała - Pon 01 Wrz, 2003 18:57
Temat postu:
ja jeszcze takiej nie spotkalam:0 ale dobrze:) uwieeeeeeelbiam byc oryginalna:)
Xesquio - Pon 01 Wrz, 2003 19:05
Temat postu:
Widze że gracie w cs'a biggrin jak by ktoś chciał zemnom zagrac sam na sam do dajcie mi znać na gg. Ciesze sie że wypowiedzieliście się na temat Postal'a 2. Im mniej takich gier tym lepiej i przypominam że zawsze jestem gotowy do walki w cs'a Wink
Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 19:51
Temat postu:
chetnie bym zagral ale rok temu w q2 niezle przycinalem znudzil mi sie juz i nie gram wyszlem z formy Razz jezeli ktos bedzie z toba gral to napisz chetnie pogladam ta walke Wink
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 21:42
Temat postu:
tematowa gra gowno!!!!Smile a quake 3 fajny jest sa nie dawno gralem Smile a w produkcji jest juz quake 4 Cool
Kamix - Sro 03 Wrz, 2003 15:38
Temat postu:
No zeczywiscie q3 jest fajny.

P.S: Sorki gladiatorpl ze musze cie wkrzaniac ale taka moja rola nie pisz takich slow [cenzura] bo to swiadczy o twoim braku kultury, siedza tu dzieci i lepiej zeby nie poznawali takich sposub wyrazania sie chociaz to normalne ale staraj sie tak nie wyrazac Wink
krzysiek1234 - Sro 14 Mar, 2007 12:59
Temat postu:
Głupia ta gra brutalna grałem odcinasz lopatami głowy i grasz nią w piłką, albo chcesz popełnić samobójstwo to wkładasz sobie do buzi granat i rosadza mu głowe. A jeśli chodzi o to buzi to nie chciałem brzydko mówić.
rafi - Pią 30 Mar, 2007 19:20
Temat postu:
Gra dla mnie fajna. Smile
Ikej - Sro 02 Maj, 2007 10:09
Temat postu: Re: Postal 2
Głupia,nudna,brutalna gra.W Nowej Zelandii jest zakaz grania w tą grę.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group