Dzieci OnLine
Gry i programy komputerowe - Postal 2
Xesquio - Pon 01 Wrz, 2003 07:07
Temat postu: Postal 2
Moim zdaniem ta gra śmierdzi. Ciekaw jestem kto był taki chory umysłowo ze zrobił taką gre. Dla niewiedzących co to jest za gra zaraz wytłumacze oco w niej chodzi. Otóż gra jest jedną z brutalniejszych jakie w życiu widziałem. Odcinasz ludziom ręce nożyczkami, sikasz na nich, odcinasz im głowy łopata itp. Niepolecam wam tej gry bo dlamnie to jest dziadostwo ale jeśli ktoś lubi sobie pograc w taką gre to niech gra ale chciałbym znac waszą opinie na temat tej gry bo wy moja juz znacie
Tim - Pon 01 Wrz, 2003 08:09
Temat postu:
nieznam nie gralem ale nazwa mi sie o uszy obila no gra jak gra
Marcinek - Pon 01 Wrz, 2003 11:52
Temat postu:
Grałem w demo i nie przypadło mi do gustu.
Mała - Pon 01 Wrz, 2003 12:42
Temat postu:
nie spodobala mi sie za bardzo. za to counter strike to jest to;D
Ale ostatnio znalazlam na dysku Quake 3 i bezprzerwy gram:) chociaz to pewnie dziwne:) Bo to smiesznie musi troch eywgladac: dziewczyna grajaca w kłejka:) no coz. to dobra gra zeby sie wyzyc bo nieudanym dniu np. w szkole:)
Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 12:56
Temat postu:
Ja roweniez nie mialem z ta gra do czynienia ale oblukam ja jak bede mial okazje chociaz nie jestem zwollenikiem takich gier
Mała : to wcale nie dziwne jedna dziewczyna z osiedla chodzi do pierwszej gimnazjum tak w quea przycina ze jest w najlepszym klanie na połańcu
nie mam z nia szans
Mała - Pon 01 Wrz, 2003 14:48
Temat postu:
hehehehe:) to dobrze bo myslalam ze sobie inne dziewczyny pomysla ze jakis wybryk z emnie:)
Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 15:24
Temat postu:
jaki wybryk no co ty nie mysl tak z tego co widze to wiele dziewczat gra w tego typu gierki
Mała - Pon 01 Wrz, 2003 18:57
Temat postu:
ja jeszcze takiej nie spotkalam:0 ale dobrze:) uwieeeeeeelbiam byc oryginalna:)
Xesquio - Pon 01 Wrz, 2003 19:05
Temat postu:
Widze że gracie w cs'a
jak by ktoś chciał zemnom zagrac sam na sam do dajcie mi znać na gg. Ciesze sie że wypowiedzieliście się na temat Postal'a 2. Im mniej takich gier tym lepiej i przypominam że zawsze jestem gotowy do walki w cs'a
Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 19:51
Temat postu:
chetnie bym zagral ale rok temu w q2 niezle przycinalem znudzil mi sie juz i nie gram wyszlem z formy
jezeli ktos bedzie z toba gral to napisz chetnie pogladam ta walke
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 21:42
Temat postu:
tematowa gra gowno!!!!
a quake 3 fajny jest sa nie dawno gralem
a w produkcji jest juz quake 4
Kamix - Sro 03 Wrz, 2003 15:38
Temat postu:
No zeczywiscie q3 jest fajny.
P.S: Sorki gladiatorpl ze musze cie wkrzaniac ale taka moja rola nie pisz takich slow [cenzura] bo to swiadczy o twoim braku kultury, siedza tu dzieci i lepiej zeby nie poznawali takich sposub wyrazania sie chociaz to normalne ale staraj sie tak nie wyrazac
krzysiek1234 - Sro 14 Mar, 2007 12:59
Temat postu:
Głupia ta gra brutalna grałem odcinasz lopatami głowy i grasz nią w piłką, albo chcesz popełnić samobójstwo to wkładasz sobie do buzi granat i rosadza mu głowe. A jeśli chodzi o to buzi to nie chciałem brzydko mówić.
rafi - Pią 30 Mar, 2007 19:20
Temat postu:
Gra dla mnie fajna.
Ikej - Sro 02 Maj, 2007 10:09
Temat postu: Re: Postal 2
Głupia,nudna,brutalna gra.W Nowej Zelandii jest zakaz grania w tą grę.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group