Dzieci OnLine 
Gry i programy komputerowe - Postal 2

Xesquio - Pon 01 Wrz, 2003 06:07
  Temat postu: Postal 2
  Moim zdaniem ta gra śmierdzi. Ciekaw jestem kto był taki chory umysłowo ze zrobił taką gre. Dla niewiedzących co to jest za gra zaraz wytłumacze oco w niej chodzi. Otóż gra jest jedną z brutalniejszych jakie w życiu widziałem. Odcinasz ludziom ręce nożyczkami, sikasz na nich, odcinasz im głowy łopata itp. Niepolecam wam tej gry bo dlamnie to jest dziadostwo ale jeśli ktoś lubi sobie pograc w taką gre to niech gra ale chciałbym znac waszą opinie na temat tej gry bo wy moja juz znacie 

Tim - Pon 01 Wrz, 2003 07:09
  Temat postu: 
  nieznam nie gralem ale nazwa mi sie o uszy obila no gra jak gra  

Marcinek - Pon 01 Wrz, 2003 10:52
  Temat postu: 
  Grałem w demo i nie przypadło mi do gustu.     
  Mała - Pon 01 Wrz, 2003 11:42
  Temat postu: 
  nie spodobala mi sie za bardzo. za to counter strike to jest to;D 
Ale ostatnio znalazlam na dysku Quake 3 i bezprzerwy gram:) chociaz to pewnie dziwne:) Bo to smiesznie musi troch eywgladac: dziewczyna grajaca w kłejka:) no coz. to dobra gra zeby sie wyzyc bo nieudanym dniu np. w szkole:)     
  Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 11:56
  Temat postu: 
  Ja roweniez nie mialem z ta gra do czynienia ale oblukam ja jak bede mial okazje chociaz nie jestem zwollenikiem takich gier  

Mała : to wcale nie dziwne jedna dziewczyna z osiedla chodzi do pierwszej gimnazjum tak w quea przycina ze jest w najlepszym klanie na połańcu  
 nie mam z nia szans  

Mała - Pon 01 Wrz, 2003 13:48
  Temat postu: 
  hehehehe:) to dobrze bo myslalam ze sobie inne dziewczyny pomysla ze jakis wybryk z emnie:)     
  Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 14:24
  Temat postu: 
  jaki wybryk  no co ty nie mysl tak z tego co widze to wiele dziewczat gra w tego typu gierki  

Mała - Pon 01 Wrz, 2003 17:57
  Temat postu: 
  ja jeszcze takiej nie spotkalam:0 ale dobrze:) uwieeeeeeelbiam byc oryginalna:)     
  Xesquio - Pon 01 Wrz, 2003 18:05
  Temat postu: 
  Widze że gracie w cs'a 
 jak by ktoś chciał zemnom zagrac sam na sam do dajcie mi znać na gg. Ciesze sie że wypowiedzieliście się na temat Postal'a 2. Im mniej takich gier tym lepiej i przypominam że zawsze jestem gotowy do walki w cs'a 

Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 18:51
  Temat postu: 
  chetnie bym zagral ale rok temu w q2 niezle przycinalem znudzil mi sie juz i nie gram wyszlem z formy  
 jezeli ktos bedzie z toba gral to napisz chetnie pogladam ta walke  

Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 20:42
  Temat postu: 
  tematowa gra gowno!!!!
 a quake 3 fajny jest sa nie dawno gralem 
 a w produkcji jest juz quake 4 

Kamix - Sro 03 Wrz, 2003 14:38
  Temat postu: 
  No zeczywiscie q3 jest fajny.
P.S: Sorki gladiatorpl ze musze cie wkrzaniac ale taka moja rola nie pisz takich slow [cenzura] bo to swiadczy o twoim braku kultury, siedza tu dzieci i lepiej zeby nie poznawali takich sposub wyrazania sie chociaz to normalne ale staraj sie tak nie wyrazac  

krzysiek1234 - Sro 14 Mar, 2007 12:59
  Temat postu: 
  Głupia ta gra brutalna grałem odcinasz lopatami głowy i grasz nią w piłką, albo chcesz popełnić samobójstwo to wkładasz sobie do buzi granat i rosadza mu głowe. A jeśli chodzi o to buzi to nie chciałem brzydko mówić.     
  rafi - Pią 30 Mar, 2007 18:20
  Temat postu: 
  Gra dla mnie fajna. 

Ikej - Sro 02 Maj, 2007 09:09
  Temat postu: Re: Postal 2
  Głupia,nudna,brutalna gra.W Nowej Zelandii jest zakaz grania w tą grę.    

2.0 Powered by 
phpBB modified v1.9 by 
Przemo © 2003 phpBB Group