Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Co sie dzieje ze mną?
NaStKa - Czw 04 Wrz, 2003 20:57
Temat postu: Co sie dzieje ze mną?
Otóż mam taki oto problem...
Niedawno miałam okres...skonczył mi się przez rozpoczęciem roku (w niedziele) i go nie było....a dzisiaj rano wstaje i znowu mam!
Mama sie martwi i chce mnie do ginekologa zaciagnąć, ale nie nie chce
Powiedzcie czy to normalne?
I niedawajcie mi linków z odpowiedzią bo nie chce w taki sposób otrzymać odpowiedzi....
Iśka - Czw 04 Wrz, 2003 22:01
Temat postu:
Mi się też tak zdaża... ale nie mam aż takiej dużej przerwy (np... na rano nie mam, a popołudniu ma
)... Nie wiem, czy to normalne... Lepiej posłuchać mamy
Anya - Pią 05 Wrz, 2003 14:25
Temat postu:
moja mam ostrzegała mnie przed wyjazdem na kolonie, że takie przerwy są w trakcie pierwszych meisiaczek normalne
Lilly - Pią 05 Wrz, 2003 14:57
Temat postu:
Nooo, ja też tak miałam...
Szalona - Pią 05 Wrz, 2003 15:15
Temat postu:
A poza tym w nocy mniej cieknie n. przy końcówce okresu to mało cieknie więc sie tym nie przejmuj bo w nocy pod koniec okresu naprawdę mało cieknie
Nemeia - Pią 05 Wrz, 2003 16:09
Temat postu:
Tak jak powiedzialy dziewczyny, na poczatku okresu to normalne. Miesiaczka dopiero za pare lat stanie sie regularna. Jesli twoja mama sie martwi, idz do ginekologa. Obydwie bedziecie spokojniejsza jak dowiecie sie ze wszystko jest w pozadku
A ginekolog to naprawde nic strasznego.
Anonymous - Czw 25 Wrz, 2003 08:27
Temat postu:
Normalka moja kolezanka miala pol roku przerwy...wiec spoko
deg - Czw 25 Wrz, 2003 23:46
Temat postu:
Półroczny okres napewno powinien być źródłem niepokoju.
Jeśli okres przeciąga się dłużej niż 8 dni (pierwszy ok. 10), to dobrze by było odwiedzić lekarza. Taki długi okres może być tylko przejawem burzy hormonalnej, ale też poważnych chorób.
Anya - Pią 26 Wrz, 2003 15:17
Temat postu:
ale ona pisała że koleżanka nie miała tego okresu pół roku, a nei że tak długo go miała
NaStKa - Pią 26 Wrz, 2003 20:09
Temat postu:
heheh...nio właśnie DEG
Ja tylko rozwinę bardziej wypowiedź Anya
Akacja powiedziała że jej koleżanka PRZEZ POŁ ROKU NIE MIAŁA OKRESU
zaś ty zrozumiałeś że PRZEZ PÓŁ ROKU MIAŁA OKRES
hehe...
deg - Sob 27 Wrz, 2003 00:09
Temat postu:
Racja. Źle przeczytałem.
Jak pół roku nie miała okresu, to nic złego się nie stało. Taka przerwa między pierwszym a drugim nie jest niczym niepokojącym.
motylek - Sro 08 Paź, 2003 10:32
Temat postu: co się ze mna dzieje?
ja osobiście na twojim miejscu poszła bym do lekaża ale na szczęście ja nie mam takich problemów
Akacja12 - Sro 08 Paź, 2003 12:17
Temat postu:
no właśnie Deg...o to mi chodziło. Bo ona powiedziała ze miala okres...normalnie tak długo jak być powinno, a potem przez pol roku nie miala, i w koncu wlasne pare dnie temu powiedziala mi ze teraz juz ma.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group