Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - DeNeRWOJACA KoLeżanka

Anonymous - Pią 12 Wrz, 2003 12:08
Temat postu: DeNeRWOJACA KoLeżanka
Denerwuje mnie moja kolezanka . chwali sie wszystkim ze ma okres a ja nie... Poprostu na gg na dzien kobiet Daje opisy DZIŚ DZIEN TYCH KTÓRZY MAJĄ OKRES:P poprostu jest to denerwujące bo czujesz sie odrzucona nawet jak ona sie spotyka ze sdwoim chłopakiem to mówi coś ah.. dzis te dni...;( i takie tam wkurza mnie to... Evil or Very Mad Twisted Evil
Gocha - Pią 12 Wrz, 2003 14:01
Temat postu:
Chyba racej powinaś się cieszyć ze nie masz okresu!! Okres przeszkadza np. na wyjazdach , gdy się ma okres czuje się i mysli się że nie którzy moga się otym dowiedzieć!! A kolezanką sie nie przejmuj!! Poprostu jest głupia ze tym się chwali!!!!
Gocha - Pią 12 Wrz, 2003 14:07
Temat postu:
Chyba racej powinaś się cieszyć ze nie masz okresu!! Okres przeszkadza np. na wyjazdach , gdy się ma okres czuje się i mysli się że nie którzy moga się otym dowiedzieć!! A kolezanką sie nie przejmuj!! Poprostu jest głupia ze tym się chwali!!!!
Gocha - Pią 12 Wrz, 2003 14:12
Temat postu:
Alice_10 - Pią 12 Wrz, 2003 14:15
Temat postu:
Ignoruj ja Razz Zacisnij zeby....Zazdrosc to zla zecz Razz I ciesz sie ze nie masz okresu !Niekture kobiety strasznie go przezywaja(boli brzuch)!
Jeszcze raz powiem...ignoruj ja!
Anonymous - Pią 12 Wrz, 2003 15:36
Temat postu: Re: DeNeRWOJACA KoLeżanka
grrr napisał/a:
Denerwuje mnie moja kolezanka . chwali sie wszystkim ze ma okres a ja nie... Poprostu na gg na dzien kobiet Daje opisy DZIŚ DZIEN TYCH KTÓRZY MAJĄ OKRES:P poprostu jest to denerwujące bo czujesz sie odrzucona nawet jak ona sie spotyka ze sdwoim chłopakiem to mówi coś ah.. dzis te dni...;( i takie tam wkurza mnie to... Evil or Very Mad Twisted Evil

Powinnaś się cieszyć, żebyś wiedziała jak to przeszkadza np. w wakacje na basen chcesz iść, a tu nie możesz, albo cały czas się przejmujesz, że tampon będzie ci przeciekał. Albo dzisiaj w szkole miałam stresa, bo nie miałam podpaski, a i się okres nawrócił. A żadna dziewczyna nie miała pożyczyć Sad jakoś przeżyłam i nie przeciekło tak żeby mieć plamę na spodniach
Kinga - Pią 12 Wrz, 2003 18:13
Temat postu:
Cze
nie przejmuj się tak tym jak się ma okres to zaczynają się nowe problemy musisz się przejmowac czy ci nie przecieknie jak iśc na basen
oczywiście z miesiączką trzeba się pogodzić
Anya - Sob 13 Wrz, 2003 00:12
Temat postu:
wrzuć na luz i ignoruj koleżanke Razz
Xesquio - Nie 14 Wrz, 2003 01:16
Temat postu:
Ehh to widac że koleżanka ma siano w głowie. Znam dziewczyny które sie tym chwalą i sądze że robią to żeby poderwać chlopcykoof Razz hehee. Poprostu ją zignorój Wink i po kłopocie Smile
girl_in_black - Sob 20 Wrz, 2003 14:54
Temat postu:
Twoja koleżanka chwalac się tym robi sobie wsytd ... bo niektorzy chłopacy nabijają się z tego ze dziewczyna ma okres ... kiedys jak siuę jakiemus chłopakowi pochawali a on ją wybrecha to już się przestanie tym tak chwalić ...
Gościówa - Sob 20 Wrz, 2003 20:02
Temat postu:
Jest głupia i tyle...nie przejmuj się nią. Na kazdego przyjdzie czas...kiedyś i ty dostaniesz okres
Gladiatorpl - Sob 20 Wrz, 2003 22:39
Temat postu:
nie przejmiuj sie nią. a tak po 2 to witam po dlogies przerwie bo nie mialem czasu Sad przez jakis miesioc Smile ale juz jestem z powrotem
mroweczka - Nie 21 Wrz, 2003 09:41
Temat postu: nie przejmuj się!
nie powinnaś się nią przejmować! Jeżeli znowu zacznie tak gadać to powiedz coś w stylu"ojej nie wiedziałam!Tak mi przyro!Serdeczne wyrazy współczucia!" Twisted Evil . Zobaczysz,ze to podziała i w końcu "sie zamkie"! Po prostu nie możesz po sobie dawać do zrozumienia,że jej zazdrościsz (ona pewnie tak myśli) a współczujesz! Razz
mrylka - Nie 21 Wrz, 2003 11:40
Temat postu:
Nie zwracaj na nią uwagi!Trzeba byc nienormalnym żeby się chwalić takimi rzeczami.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group