Dzieci OnLine
Trudne pytania - Obmacywałem moją soistrę czuje się winy
Anonymous - Wto 16 Wrz, 2003 10:12
Temat postu: Obmacywałem moją soistrę czuje się winy
Te Wakacje Bardzo fajnie sie zaczeły przyjechała do mnie moja starsz o 2 lata siostra(ona 16 ja 14). Spaliśmy w jednym pokoju sami. Bardzo ona mnie podniecała np: gdy robiła mi masaż stóp. Kusiła mnie pochylając się nademnom a pozatym spała w skompuych spodenkach. Pewnego dnia połażyła głowę koło moje i z rękę koło mojego pen... Wtedy bardz się podnieciłem i zaczelśmysię całować ona zaczeła mnie macać a ja ją nigdy tego nie robiłem. Ściągnołem jej spodenki .Pochwili byliśmy już całkiem nadzy zaczołem masturbować ją a ona mnie. Ale opaowałem sie i do nieczego więcej nie doszło. Bardzo mi wstyd za tamto zdarzenie . Pomużci czy to było normolne zaczowanie.
Narvana - Wto 16 Wrz, 2003 11:39
Temat postu: .......
hmmm.....no cóż....nie wiem co mam Ci odpowiedzieć...eszz...ehmm nie wiem
ale nio nie wiem skoro ona sie na to zgodzila to chyba zstyd ci byc nie powienno ale z własną siostra takie igraszki? TO CHYBA FAKTYCZNIE WSTYD...ehh
Alice_10 - Sro 17 Wrz, 2003 17:42
Temat postu:
Eh....z siastra?! Jauz wiecej tego nie rob.Kaz jej spac na podlodze
A kiedy bedzie sie do ciebie przytolala to odepchnij ja i powiec ze ci garaco
Villemo - Sro 17 Wrz, 2003 18:45
Temat postu:
Łatwo powiedzieć. Najgorsze, że teraz pewnie oboje bedziecie zawstydzeni
.
Gościówa - Czw 18 Wrz, 2003 13:34
Temat postu:
Nie wiem co sadzić na ten temt. Porozmawiaj z nia o tym co sie stało i spytaj czy czuje sie tak samo jak ty. Postarajcie się na przyszłośc być bardziej opanowani. W wieku 14 lat masturbowałes się z dziewczyną??i to jeszce z siostrą??? JA mysle ze cos jest tu nie tak.
deg - Pią 19 Wrz, 2003 01:18
Temat postu:
Tak.
Fantazje erotyczne to całkiem normalne zachowanie.
Szkoda tylko, że to Twoja siostra jest podmiotem Twoich fantazji.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group