Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - hmm...
Anonymous - Sro 17 Wrz, 2003 18:31
Temat postu: hmm...
Mam niezbyt przyjemny problem... Jak u każdej nastolatki rosną mi włoski pod pachami. Moje koleżanki je zgalają. Ale moi rodzice nie pozwalają mi na to
Co mam zrobić?
Villemo - Sro 17 Wrz, 2003 18:40
Temat postu:
na pooczątku włoski są delikatne i rzadkie.
Możesz je np. wyrywać pincetką(czy jak to się pisze), włoski nie będą grubsze, a po goleniu pachy wyglądają nienajlepiej...
wow, to mój setny post;p
Gościówa - Czw 18 Wrz, 2003 13:37
Temat postu:
Skoro ci nie pozwalają to nie gol...ja tez długo musiałam czekać zanim mi pozwolili a włosów na nogach to do tej pory mi nie pozwalają.
Lepiej nie rób tego bez zgody rodziców!
deg - Pią 19 Wrz, 2003 01:20
Temat postu:
Nie lubię Was podburzać przeciwko rodzicom. Uważam jednak, że golenie włosów, to prywatna sprawa każdej z Was i rodzice za bardzo nie powinni się w to mieszać. Jeśli nie chcesz golić wbrew woli rodziców to męcz ich często i regularnie i dawaj im do zrozumienia, że wcale Ci się te włosy nie podobają. Zobaczysz - znudzi im się i pozwolą Ci ogolić
Bike_chan - Pią 19 Wrz, 2003 17:24
Temat postu:
Ojej! Naprawdę ci nie pozwalają. To beznadzejnie. Pogadaj z nimi i daj im do zromienia, że przecież wszyscy to robią...
A poza tym, jak sobie ogolisz, to co? przykleją ci sztuczne?
Alice_10 - Pią 19 Wrz, 2003 18:10
Temat postu:
poczekaj jak podrasna ...i kiedy twoja Mama lub tata beda w pokoju zaloz bluzke bez rekaw (taka na ramiaczka) i co chwile tak sie przeciagaj zeby widzieli ile masz wlosow
Moze po tym sie przeraza ze maja corke goryla i ci pozwala
Duzo szczescia !
Anya - Pią 19 Wrz, 2003 19:49
Temat postu:
ja zaczęłam golić sama
moja mam na wypadzie wakacyjnym zauważyła odrstające włoski i się wściekła czemu jej nei pwoeidział że chce golić to by mi depilator w kremie kupiła.
girl_in_black - Pią 19 Wrz, 2003 20:48
Temat postu:
Mnie to troszke dziwi bo jak już deg wspomniał to jest sprawa każdej z nas kedy zaczniemy sobie golić nogi czy wloski pod pachami. ja gole pod pachami od okolo pol roku i to mama mi powiedziala zebym to zrobila.
Anonymous - Sob 20 Wrz, 2003 14:07
Temat postu:
Mi sama mama doradziła żebym goliła włosy pod pachami, bo wygląda to niehigienicznie jak są takie długie. Porozmawiaj o tym z rodzicami.
mrylka - Nie 21 Wrz, 2003 12:13
Temat postu:
A ja narazie nie musze golić bo jeszcze są malutkie i jane.BArdzo się z tego ciesze.
mroweczka - Nie 21 Wrz, 2003 21:59
Temat postu:
Wiesz,narazie nie masz jeszcze długich tych włosów... Jeżeli już bedziesz miaa bardzo długie i naparwde bedzie Ci to przeszkadzać to szczerze porozmawiaj z mamą. Powiedz jej,że to brzydk wygląda dziewczyna z "dżungla" pod pachą. W koncu ona też to przechodziła...Powinna zrozumieć
NikiQ - Nie 28 Wrz, 2003 09:29
Temat postu:
Pewnie mi nieuwieżycie ale... Moja koleżanka ma 11 lat i jak zakłada sobie koszulkę na ramiączkach to u niej widać <jak u starego faceta!>
gęste brązowe włosy pod pachami! Dosłownie u niej włosy pod pachami wyglądają tak gęsto jak włosy na głowie!
<A ma dułgie włosy i gęste!>
BAD_BOY - Sro 01 Paź, 2003 08:19
Temat postu:
NikiQ twoja kolezanka fajnie ma na przyszlosc to bedzie spox jak bedzie stara bedzie mogla sobie zrobic peruke za darmo!
Cytryna - Nie 05 Paź, 2003 20:59
Temat postu:
Wiesz...mi mama nie pozwoliła golić nóg...robie to od połowy 1 klasy gim a ona dopiero pod koniec wakacji się zorientowała ze to robie
A co do Ciebie to powiedz mamie że każda Twoja koleżanka sie goli (ee trochę to brzydko ujęłam
) że nie chcesz być inna i ze nie możesz zalożyć bluzeczki na ramiączkach z obawy ze ktoś zobaczy Twoje "włoski". Bo jest to troszkę wstydliwe :/
Myszorka - Pią 17 Paź, 2003 16:48
Temat postu: :) *)
ja tez sie wssydzilam a mama takze mi nie pozwalala .
Ale ja nie mialam ochoty byc dalej brzydula klasowa wiec zaczelam je delikatnie wyrywac penseta to wyywania brwi i poskutkowalo teraz juz sie nie wstydze ![/list]
MEFIU - Sro 07 Sty, 2004 00:53
Temat postu:
MOZE I TO GŁUPIE ALDE DAM TAKĄ ODPOWIEDZ :
CZY TWOJA MAMA PYT SIE TWOJEJ BABCI CZY MOŻE SIĘ GOLIĆ
NA TWOIM MIEJSCU BYM TE WŁOSY ZGOLIŁ
rodzynka - Sro 07 Sty, 2004 10:36
Temat postu: rodzynka
ja bym na twoim miejscu po prostu je zgoliła, a jeśli nie chcesz robić tego bez zgody mamy to wytłumacz jej że to jest dla ciebie krępujące...a poza tym chcesz to zrobić to także ze wzglądu na higienę.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group