Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Max Payne 2

Kamix - Pią 19 Wrz, 2003 18:08
Temat postu: Max Payne 2
Mam obowiązek poinformować wszystkich maniaków gry Max payne że ukazała sie kolejna cześć, niektórzy może już o tym wiedzą ale zapewne niewszyscy na tej stornce znajduje sie galetia zdjęć z gierki oraz demko do pobrania Wink :
http://gry.onet.pl/pli_itm.html?GameOID=943&OID=60169

P.S: życze miłych wrażeń i miłej gry Very Happy
Tim - Sob 20 Wrz, 2003 05:44
Temat postu:
No fajnie że jest 2 część nie wiedziałem ale juz wiem ściągam demko 35% Wink jak zagram to coś jeszcze powiem
Kamix - Sob 20 Wrz, 2003 12:22
Temat postu:
Cytat:
No fajnie że jest 2 część nie wiedziałem ale juz wiem ściągam demko 35% jak zagram to coś jeszcze powiem

napisz cos wiecej jak przytniesz Wink
BigBrad - Sob 22 Lis, 2003 00:08
Temat postu:
Grałem wczoraj w demko rewelacja troche sie przycina ale to wina mojego kompa Smile
Wydaje mi się ze jest trochę lepiej wykonana pod względem grafiki i oprawy dźwiękowej ale to na 100% mozna stwierdzić dopiero po przycięciu w pełną wersjię bo demo jak demo ma pewne niedociągnięcia i braki Smile
Kamix - Czw 27 Lis, 2003 18:44
Temat postu:
Cytat:
bo demo jak demo ma pewne niedociągnięcia i braki

Masz racje Wink ja gralem u kumpla w pelna wersje jest wypasiona, bardzo mi sie podoba nie mam zaszczezen chociaz trudno je stwierdzic po 10 minutach gry Crying or Very sad
Anonymous - Pon 22 Gru, 2003 00:19
Temat postu: MAX PAYNE
Usuniete przez KAMIX za zlamanie zasad obowiazujacych na forum
Anonymous - Pon 22 Gru, 2003 00:21
Temat postu: MAX PAYNE
Usuniete przez KAMIX za zlamanie zasad obowiazujacych na forum
Kamix - Pon 22 Gru, 2003 18:19
Temat postu:
r...: Posluchaj kolego nie siedzisz tu tylko ty tylko wraz z toba wiele dzieci oraz ich rodzicow ktorzy daza to forum wielkim zaufaniem niechcial bym aby go stracili wiec nie przeklinaj tak na przyszlosc Exclamation Exclamation Mad
BigBrad - Pon 22 Gru, 2003 19:46
Temat postu:
Kamix napisał/a:
r...: Posluchaj kolego nie siedzisz tu tylko ty tylko wraz z toba wiele dzieci oraz ich rodzicow ktorzy daza to forum wielkim zaufaniem niechcial bym aby go stracili wiec nie przeklinaj tak na przyszlosc Exclamation Exclamation Mad
Całkowicie się zgadzam z Kamixem wiecie co jest w tym najgorsze? ze takich rzeczy najczęściej nie robią młodzi ludzie a starsi którzy czasem trafjają na forum zresztą znam te przypadki z wielu innych For jest to druzgocące i bardzo przykre Sad
Anonymous - Wto 23 Gru, 2003 16:35
Temat postu: Re: MAX PAYNE
[cenzura] Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group