Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Przeczytajcie, dobrzy ludzie!!!

Anonymous - Sob 20 Wrz, 2003 16:17
Temat postu: Przeczytajcie, dobrzy ludzie!!!
Mam problem... Mam bardzo owłosione ręce. I to strasznie brzydko wygląda... Problem w tym, że są one ciemne! I jest ich bardzo dużo. Co można zrobić??? Embarassed
Alice_10 - Sob 20 Wrz, 2003 16:23
Temat postu:
ogolic???
mroweczka - Sob 20 Wrz, 2003 16:53
Temat postu: nie gol!
NO co Ty? Zwariowałaś? Rąk sie nie goli! Oczywiscie nie obrażaj się ale to nie wystarczy powiedzieć"ogolić" . Powiedziałas to tak jakby to było oczywiste. No cóż na to to chyba nic nie poradzisz. Musisz sie przyzwyczaić...
Anya - Sob 20 Wrz, 2003 17:15
Temat postu:
spróbuj troszke je rozjaśnić wodą utlenioną - ale efekty nie przyjdą odrazu Razz
Alice_10 - Sob 20 Wrz, 2003 17:44
Temat postu: Re: nie gol!
mroweczka napisał/a:
NO co Ty? Zwariowałaś? Rąk sie nie goli! Oczywiscie nie obrażaj się ale to nie wystarczy powiedzieć"ogolić" . Powiedziałas to tak jakby to było oczywiste. No cóż na to to chyba nic nie poradzisz. Musisz sie przyzwyczaić...

przecierz ja sie pytalam! Jestes slepa? Nie widzisz znaku zapytania?
mroweczka - Sob 20 Wrz, 2003 17:47
Temat postu:
jasne! Laughing Pytałam! A tu sie chyba odpowiada no nie? Uważaj sobie jestem starsza! Cool
Anya - Sob 20 Wrz, 2003 17:52
Temat postu:
starsza nie znaczy lepsza RazzP ... prawdziwa odwagą wykazują się nie ci którzy potrafią postawic się młodszym - to się nazywa prawdizywm tchórzostwem RazzP Wiec bez kłótni
Gościówa - Sob 20 Wrz, 2003 19:43
Temat postu: ręce
Nie martw się!! Wiele dziewczyn tak ma. Przyznaję się bez bicia że taż mam sporo włosów na rekach. Smarowałam je woda utleniona codziennnie na wieczór, aż w końcu troche rozjaśniały. ogolić absolutnie nie możesz (rąk sie nie goli!!!) bo wyrosną ci jeszce ciemniejsze i będzie ich więcej ( nogi to nie to co ręce). Nie znam takiej ososby która goliłaby ręce. Trochę sie opal smaruj włosy woda utlenioną i przyzwyczaj się. Będzie dobrze!!
Anonymous - Sob 20 Wrz, 2003 20:13
Temat postu: :D
hehe ale mi Anya dogadałaś nie ma co:D Ok skończmy juz ten głupi temat i gadajmy jak na forum. Możemy się do siebie po prostu nie odzywać jak chcecie.
deg - Sob 20 Wrz, 2003 20:38
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
jasne! Laughing Pytałam! A tu sie chyba odpowiada no nie? Uważaj sobie jestem starsza! Cool

Ostrzeżenie numer 1.
Wiek nie ma tu wiele do rzeczy. Wero słusznie sugerowana o goleniu (nikt nie każe golić do 0 - można np. włoski skrócić). To, że jest młodsza od Ciebie nie oznacza, że możesz na nią patrzeć z góry.
Anonymous - Sob 20 Wrz, 2003 21:05
Temat postu: HEHE
kurde nie wiedzialam,ze na tym forum robi sie afere o talkie rzeczy przecież widzicie,ze zartowałam zrobiłam minke luzaka o reeety weź kurde a jej nie dasz ostrzeżenia? Nazwała mnie ślepą Cool Deg nie potrzebuję twoich zbędnych informacji kiedy i jak mam na kogo patrzeć Wink Tak na przyszłość... Very Happy
Anonymous - Nie 21 Wrz, 2003 19:57
Temat postu:
Ludzie po co kłócicie sie o takie głupoty a jeśli chodzi o włosy na rekach to ja tekże mam takie i nie martw się do tego można si e przyzwyczaićSmile naprawde
Idda - Nie 21 Wrz, 2003 20:04
Temat postu: Re: Przeczytajcie, dobrzy ludzie!!!
Nie martw się,kiedyś miałam ten sam problem!!!!Wszyscy się ze mnie śmiali,krzyczać-"Małpa!"albo"szympans!"Czułam się wtedy nie lepiej od Ciebie!Teraz włosów się trochę pozbyłam,nie są takie gęste,jak kiedyś,Ty raczej też się tego pozbędziesz:)
mroweczka - Nie 21 Wrz, 2003 21:55
Temat postu:
ok nie kłócmy sie juz. Prawda jest,ze mozesz rozjaśnić włosy wodą utleniona. Zgadzam się. Tylko,ze no efekt nie przyjdzie od razu. Chyba ze jesteś opalona to w żadnym wypadku nie rozjasniaj Exclamation Bedzie wygladało jeszcze gorzej!
Anya - Pon 22 Wrz, 2003 15:16
Temat postu:
przy opalaniu włosy same sie zazwyczaj rozjaśniają RazzP
klacz - Pon 06 Paź, 2003 19:49
Temat postu:
ja tez tak mam, jest mi z tym ztrasznie glupio.... ale tak jakby zaczynaja sie rozjasniac, gorzej z moimi nogami, otooz maja one dłuuuuugie czarne i pojedyncze wloski, co nie ladnie wyglada, a golic nie moge:(SadSad;( a wogule ile masz lat?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group