Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Pomocy! Pwiedzieć mu?

Anonymous - Nie 21 Wrz, 2003 20:17
Temat postu: Pomocy! Pwiedzieć mu?
[color=green]Na wakacajach zakochałam się w takim chłopkau. On jest od mnie o 3 lata starzszy. Nie raz przez niego płakałam. Sprawiam mi przykorość tym ze cały czas gada o innych dziewczynach albo mówi jakie one maja tyłki itp. Cały czas wysyła sobie z nimi smsy i sygnały. Może robi tak bo nie wiem co ja do niego czuję Odpiszcie plis. :cry:Doradzćie mi xczym mam mu powiedzieć. Boje sie
Idda - Nie 21 Wrz, 2003 21:18
Temat postu: Re: Pomocy! Pwiedzieć mu?
G@BR@ napisał/a:
[color=green]Na wakacajach zakochałam się w takim chłopkau. On jest od mnie o 3 lata starzszy. Nie raz przez niego płakałam. Sprawiam mi przykorość tym ze cały czas gada o innych dziewczynach albo mówi jakie one maja tyłki itp. Cały czas wysyła sobie z nimi smsy i sygnały. Może robi tak bo nie wiem co ja do niego czuję Odpiszcie plis. :cry:Doradzćie mi xczym mam mu powiedzieć. Boje sie

Ja myślę,że powinnaś mu powiedzieć, a jak bardzo sie boisz,to wyślij mu sms'a.Jeśli jednak po tym,jak mu to powiedziałaś,nie będzie żadnych znaków od niego,to zrezygnuj z niego.Być może będzie tak,że on zaproponuje Ci(po tej wieści),chodzenie.Wtedy się zgódź i uważnie obserwuj jego zachowanie.Jesli on nie przestanie mówić o innych dziewczynach,zrezygnuj z niego:)
Akacja12 - Nie 28 Wrz, 2003 16:03
Temat postu:
Ja mysle ze to taki typ faceta co oglada sie za innymi dziewczynami. POwiedz mu jak go kochasz
Kornelia - Nie 28 Wrz, 2003 18:35
Temat postu:
Racja Akacja!! ale ja nazwalabym go typem macho... moze on chce w tobie zbudzic zazdrosc moze nawet cos do cibie czuje albo poprostu podobasz mu sie
ale jest takze takie rozwizanie, ze on traktuje cie jako swoja przyjaciolke i mysli , ze doradzisz mu np. ktora wybrac... mysle ze powinnas mu wyznac co czujesz
powodzenia
Tisiana - Nie 28 Wrz, 2003 20:20
Temat postu:
Zgadzam się z dziewczynami...powiec mu...może Ty też mu się podobasz...a on wysyła z nimi smsy i sygnału abyś zwróciła na niego uwagę...sprobuj
Anonymous - Pią 12 Gru, 2003 22:33
Temat postu:
Tylko, że jest jeden problem. Moja mama i jego mama są koleżankami. Po drugie ja mieszkam koło Wrocłaia on koło Ktrakowa. A trzeci to jest taki, że tak go kocham, że niemogę się związać z żadnym innym.
Tak bardzo chciała bymo nim zapomnieć. Crying or Very sad
mroweczka - Sob 13 Gru, 2003 11:17
Temat postu:
No i co z tego,że Wasze mamy są koleżankami? To właśnie lepiej! Twoja mama bęzie wiedziała,że to porządny chłopak i nie zrobi Ci krzywdy. Według mnie powinnaś mu powiedzieć. Jeśli Cię wyśmieje, będziesz przynajmniej wiedziała,ze nie był Ciebie wart.
Anonymous - Sob 13 Gru, 2003 15:23
Temat postu:
Ale to chodzi o to, że jeżeli on mnie wyśmieje to ja i tak będe musiała z nim przebywać jak tam pojadę. To jest mój problem. Ale ja i tak wiem, że on mnei nie kocha. On kocha inną lae nie wiem. którą? Może kidyś oni zapomnę? Musze sobie jakoś poradzić.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group