Marcinek napisał/a: |
Hmm... ja czasami mam myśli samobójcze, sam nie wiem czemu... Poprostu nachodzą mnie (dość często) takie chwile, że uważam iż życie nie ma sensu, jest takie smutne i może lepiej z nim skończyć... Z reguły jak mnie coś takiego nachodzi to staram się o tym nie myśleć... Ale może kiedyś nie dam rady... |
Idda napisał/a: |
Cześć.Mam poważny problem ,z którym nie mogę sobie poradzić już od miesąca!Strasznie boję się śmierci!Nie mam mysli samobójczych!Po prostu boję się!Wieczorami płaczę,we dnie czasem też!Dlaczego-bo nie wiem,co będzie po tym życiu!Czy będzie życie wieczne,czy może nirvana...BŁAGAM POMÓŻCIE MI!!!!!!!! ![]() |
A zresztą z kim ja będę dyskutował jak p o u m i e r a c i e !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hejka ![]() |
Pan_Feanor napisał/a: |
tylko 2 metry ziemi i koniec egzystencji......
. |
@ngel 13 napisał/a: |
ja tam nie boje sie WLASNEJ smierci bo wierze w boga i mysle ze pojde do nieba a tam podobno jest raj... najbardziej boje sie smierci moich bliskich. dlaczego?? kiedy zmarla mi mysz ryczalam przez kilka dni... nawet jak teraz o niej pomysle lzy mi naplywaja do oczu... strach pomyslec jak bedzie kiedy umrze jakis czlonek mojej rodziny. czasem mysle ze jak umrze np. moja babcia to ja popelnie samobojstwo. kiedy o tym wszystkim mysle, a robie to najczesciej przed pojsciem spac, to nie moge spac cala noc i placze w poduszke ![]() ![]() |
Ja się boję,że Saddam ucieknie albo go wypuszczą na wolność,a on.........zrzuci bomby atomowe!!!!!!!!!!! |
Gościówa napisał/a: | ||
Wiesz ja mam może dziwne poglądy ale myśłe tak: Jego braci zabili...i zrobili zdjęcia ich martwym ciałom i dali do gazet oraz pokazali w dziennikach...blee...teraz złapali i jego i myśle, że skoro jego braci zabili to jego tez zabiją...chodziaż nie słuszenie...wiem że był on zły i zasługuje na karę bo zabił wielu ludzi...ale uważam że nie powinno istnieć coś takiego jak kara śmierci...powinni go zamknąc do więzienia na dożywocie i jego braci też ale nie zabijać...myśle że nie wsadzą do więzienia tylko zabija a co dopiero wypuścić!!! Nie bój się napewno tego nie zrobią!! Saddam zabił wielu ludzi i uważają że to zły człowiek i zrobić okrutnie (bo tak jest) ale jaki oni dają przykład?? mówią że zrobił źle bo zabijał...ale oni też zabijają!!! Zabili jego braci i teraz jego czeka to samo! Ja bym nigdy nikomu nie pozwoliła umrzeć...nigdy nikogo bym nie zabiła...nawet za najgorsze przeiwnienie!! Według mnie powinni go wstadzić do więzienia z jakimś zaostrzonym rygorem z którego by napwno nie uciekł...i to dla mnie wystarczy...możecie się nie zgadzać...ale tak myśle...nie mówie że to dobry człowiek bo jest zły..ale jacy my jestesmy skoro skazujemy go i jego rodzine na śmierć?? Nie powinno istnieć cś takiego jak: kara śmierci... ![]() |
Ja się chyba zabiję już teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mroweczka napisał/a: |
coś związanego ze mną z moim wygladem i przeszłością ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |