Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czemu mi to zrobił??

sandra - Pon 22 Wrz, 2003 18:03
Temat postu: Czemu mi to zrobił??
Flower Ostatnio poklocilam si z moim chlopakiem. jeszcze sobote spedzilismy super wszystko bylo ok, bylismy szczesliwi. pozniej poklocilam sie z dobrym qmplem i poprosilam chlopka spotkanie, to byla juz niedziela. odpisak mi ze zawsze mozemy sie spotkac i takie tam! jednak jak przyzedł juz widzialam ze jest cos nie tak! pozniej dowiedzialam sie ze moja qmpela cos mu nagadala. powioedzial ze stracil do mnie zaufnie i ze nie wie czy jeszcze je kiedys odzyska. bylo mi bardzo przykro ze uwierzyl innej.... pwiezil rez ze mnie koch i ze u zalezy ale ze mylil sie co o mojej osoby! czy jest jeszcze jakas szansa na odzysknie jego zaufania...i tak ogolnie jego?? czy jest mozliwosc ze jeszcze kiedys bedzie tak samo jak bylo?? blagam pomozcie!!!!!!!!!!!! Flower
Anya - Pon 22 Wrz, 2003 20:41
Temat postu:
może to banalne ... ale musisz z nim poprostu porzmawiać. wyjasnić że jeśli kumpela coś na ciebie nagadała neikonicznie jest to prawdziwe. itp.
Nemeia - Pon 22 Wrz, 2003 22:04
Temat postu:
Nie wiem czy warto walczyc o chlopaka ktory stracil do ciebie zaufanie tylko dlatego ze nagadala mu cos kolezanka. Jesli zalezalo by mu na tobie, to przyszedl by do ciebie i poprosil o wyjasnienia a nie uwierzyl 3 osobie.
Jesli jednak bardzo ci na nim zalerzy, to postaraj sie z nim porozmawiac. Tylko rozmowa gdzies was doprowadzi.
girl_in_black - Sob 27 Wrz, 2003 21:53
Temat postu:
może on poprostu Cie testuje...jak sie zachowasz w trudniejszych sytuacjach!
sandra - Czw 02 Paź, 2003 19:04
Temat postu:
Flower Juz w pozadku! sam do mnie napisal na gg i poprosil o spotkanie. powedzial ze nie umie sie na mnie zloscic... ze mnie kocha i za jego uczyucie sie nie zmienilo!!! ciesze sie z tego powodu...ale lekka uraza ndal jest gdzies w glebi serca!!!! Flower
Nieznajoma13 - Czw 02 Paź, 2003 20:35
Temat postu:
Niemart się ja mnialam tak samo,
Dziewczyny inne zazdrosne są i gadają...
No ale ja osrazu jak coś się dowiedziałam,
że na mnie nagadały do niego itp. itd.
To oidrazu poszłam to sobie z nim wyjasnić i on uwierzył mi Smile
Więc najlepsza w tym wypadku będzie rozmowa! Very Happy
sandra - Czw 16 Paź, 2003 18:23
Temat postu:
Flower nio w sumie to sie wyjasnilo! juz jest wszystko ok, ale wczoraj dowiediłam sie od kolezanki co ja niby tam na niego nagadłam i wiecie co sie dowiedziałam?? ze powiedziałam ze jest ch...m i ze zaluje ze kiedykolwiek z nim bylam... bylo tam jezcze duzo innych dziwnych rzeczy o ktorych nie bede tu pisac... bo po prostu sa zbyt wulgarne. nie rozumiem dlaczego komus zalezalo na tym zeby to zepsuc?? po co ktos opowiadal takie rzeczy?? nie rozumiem... Flower
Magda - Pią 17 Paź, 2003 15:40
Temat postu:
Po prostu z nim porozmawiaj i powiedz kilka słówek tej dziewczynie... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Myszorka - Wto 21 Paź, 2003 14:15
Temat postu:
hmmm
nie wiem czy jest jeszcze szasa z reguly trudno jest odzywkac zaufanie chlopaka ktorego kiedys sie stracilo ale probuje moze sie uda ...
sandra - Sro 22 Paź, 2003 14:50
Temat postu:
Flower ale qrcze juz jest ok... a nawet lepiej niz wczesniej!! Flower

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group