Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czemu mi to zrobił??
sandra - Pon 22 Wrz, 2003 18:03
Temat postu: Czemu mi to zrobił??
Ostatnio poklocilam si z moim chlopakiem. jeszcze sobote spedzilismy super wszystko bylo ok, bylismy szczesliwi. pozniej poklocilam sie z dobrym qmplem i poprosilam chlopka spotkanie, to byla juz niedziela. odpisak mi ze zawsze mozemy sie spotkac i takie tam! jednak jak przyzedł juz widzialam ze jest cos nie tak! pozniej dowiedzialam sie ze moja qmpela cos mu nagadala. powioedzial ze stracil do mnie zaufnie i ze nie wie czy jeszcze je kiedys odzyska. bylo mi bardzo przykro ze uwierzyl innej.... pwiezil rez ze mnie koch i ze u zalezy ale ze mylil sie co o mojej osoby! czy jest jeszcze jakas szansa na odzysknie jego zaufania...i tak ogolnie jego?? czy jest mozliwosc ze jeszcze kiedys bedzie tak samo jak bylo?? blagam pomozcie!!!!!!!!!!!!
Anya - Pon 22 Wrz, 2003 20:41
Temat postu:
może to banalne ... ale musisz z nim poprostu porzmawiać. wyjasnić że jeśli kumpela coś na ciebie nagadała neikonicznie jest to prawdziwe. itp.
Nemeia - Pon 22 Wrz, 2003 22:04
Temat postu:
Nie wiem czy warto walczyc o chlopaka ktory stracil do ciebie zaufanie tylko dlatego ze nagadala mu cos kolezanka. Jesli zalezalo by mu na tobie, to przyszedl by do ciebie i poprosil o wyjasnienia a nie uwierzyl 3 osobie.
Jesli jednak bardzo ci na nim zalerzy, to postaraj sie z nim porozmawiac. Tylko rozmowa gdzies was doprowadzi.
girl_in_black - Sob 27 Wrz, 2003 21:53
Temat postu:
może on poprostu Cie testuje...jak sie zachowasz w trudniejszych sytuacjach!
sandra - Czw 02 Paź, 2003 19:04
Temat postu:
Juz w pozadku! sam do mnie napisal na gg i poprosil o spotkanie. powedzial ze nie umie sie na mnie zloscic... ze mnie kocha i za jego uczyucie sie nie zmienilo!!! ciesze sie z tego powodu...ale lekka uraza ndal jest gdzies w glebi serca!!!!
Nieznajoma13 - Czw 02 Paź, 2003 20:35
Temat postu:
Niemart się ja mnialam tak samo,
Dziewczyny inne zazdrosne są i gadają...
No ale ja osrazu jak coś się dowiedziałam,
że na mnie nagadały do niego itp. itd.
To oidrazu poszłam to sobie z nim wyjasnić i on uwierzył mi
Więc najlepsza w tym wypadku będzie rozmowa!
sandra - Czw 16 Paź, 2003 18:23
Temat postu:
nio w sumie to sie wyjasnilo! juz jest wszystko ok, ale wczoraj dowiediłam sie od kolezanki co ja niby tam na niego nagadłam i wiecie co sie dowiedziałam?? ze powiedziałam ze jest ch...m i ze zaluje ze kiedykolwiek z nim bylam... bylo tam jezcze duzo innych dziwnych rzeczy o ktorych nie bede tu pisac... bo po prostu sa zbyt wulgarne. nie rozumiem dlaczego komus zalezalo na tym zeby to zepsuc?? po co ktos opowiadal takie rzeczy?? nie rozumiem...
Magda - Pią 17 Paź, 2003 15:40
Temat postu:
Po prostu z nim porozmawiaj i powiedz kilka słówek tej dziewczynie...
Myszorka - Wto 21 Paź, 2003 14:15
Temat postu:
hmmm
nie wiem czy jest jeszcze szasa z reguly trudno jest odzywkac zaufanie chlopaka ktorego kiedys sie stracilo ale probuje moze sie uda ...
sandra - Sro 22 Paź, 2003 14:50
Temat postu:
ale qrcze juz jest ok... a nawet lepiej niz wczesniej!!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group