Dzieci OnLine

Sport - Łyżwiarstwo

malenstwo - Czw 25 Wrz, 2003 14:55
Temat postu: Łyżwiarstwo
Czytam i czytam iiii nie widze nic o łyżwiarstwie a w szczegolnosci SYNCHRONICZNYM:) nie wiecieco to jest?Razz
Kamix - Czw 25 Wrz, 2003 16:55
Temat postu:
ja wiem ale inni może niewiedzą napisz cos wiecej Wink jezeli chcesz i masz ochote oczywiscie do niczego niezmuszam Smile

P.S: co do mojej jazdy na lyzwach wypowiedzialem sie w topicu jakie sporty uprawiacie Wink Very Happy
malenstwo - Czw 25 Wrz, 2003 17:10
Temat postu: :)
Jakby co o łyżwiarstwie synchronicznym: jest na stronach:
http://www.amberdance.blog.pl http://amberdancesk.blog.pl biggrin
Kamix - Czw 25 Wrz, 2003 17:46
Temat postu:
Dziekuje w imieniu wszystkich niewiadzacych Wink
magda_ns - Pią 03 Paź, 2003 15:25
Temat postu:
malenstwo wiem co to jest! Nawet sama próbowałam no gdzieś rok. Ale niestety nie wyszlo i zajełam sie samym bieganiem(robie to od 7 lat)
malenstwo - Nie 05 Paź, 2003 10:07
Temat postu: :D
magda_ns napisał/a:
malenstwo wiem co to jest! Nawet sama próbowałam no gdzieś rok. Ale niestety nie wyszlo i zajełam sie samym bieganiem(robie to od 7 lat)

A gdzie była taka grup narazie Gdańsk czyli my jesteśmy jedyną chodź pwostaje też cosik w Warszawie:)
magda_ns - Pon 06 Paź, 2003 16:36
Temat postu:
W Rosji byłam tam troszke i w Radomiu
malenstwo - Pon 06 Paź, 2003 18:51
Temat postu: aaaaaaaaaa
aaaaaaaaa w Raodmiu też ejst?!
Lilly - Pon 20 Paź, 2003 07:59
Temat postu:
Hmmm...ja nawet lubiem łyżwy...ale lepiej se z kochanymi rolkusiami radze. Smile
Kamix - Pon 20 Paź, 2003 17:16
Temat postu:
Cytat:
ale lepiej se z kochanymi rolkusiami radze.

Żeczywiscie na rolkach jest troszki latwiej i fajniej i moim zdaniem bezpieczniej szalalem kiedys na rolkach skakalismy ze schodow moim rekordem bylo 14 schodow, i rowniez z 14 schodkow tylem zjezdzalem od kad kumpel sie wywalil i wyszla mu kosc(zlamanie otwarte) przestalem szalec na rolkach odlozylem do szafki i juz niejezdze fajnie sie rowniez slajdowalo na schodach i obroty 360 stopni sie robilo w powietrzu to byla jazda Very Happy Very Happy Wink
Alice_10 - Pią 02 Sty, 2004 11:11
Temat postu:
ja lepiej radze se z lyzwami Wink i tak rolki musze sprzedac ( Cool forsa..) bo juz sa za male Sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group