Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - The Rasmus - In The Shadows

Anonymous - Sob 27 Wrz, 2003 14:55
Temat postu: The Rasmus - In The Shadows
Czy lubicie taką piosenke jak:
The Rasmus - In The Shadows
Narvana - Sob 27 Wrz, 2003 17:31
Temat postu: .....
kocham ta piosenke....inne piosenki tego zespolu tez sa bardzo fajne POLECAM!
Anonymous - Sob 27 Wrz, 2003 17:34
Temat postu:
ja przekocham i jego wszystkie piosenki oh
Iśka - Sob 27 Wrz, 2003 17:35
Temat postu:
Mhmm... ja też ją lubię... Nawet baardzo ! Very Happy
Marcinek - Nie 28 Wrz, 2003 15:00
Temat postu:
Ja też uwielbiam tą piosenkę, mógłby mi ktoś wysłać mp3?
Tisiana - Nie 28 Wrz, 2003 19:51
Temat postu:
Ja również uwielbiam tę piosenkę i zespół...to super piosenka
Lilly - Wto 30 Wrz, 2003 12:01
Temat postu:
I ja też...Aaaa, ojej: pająk mi łazi po biurku!!! Shaking
..::Ulka::.. - Pią 03 Paź, 2003 11:19
Temat postu:
Uwielbiam tą piosenkę the rasmus. Ale super ich piosenka to też ,,First Day Of Me Life" JEST COOL !!
Asiulka - Pią 03 Paź, 2003 11:31
Temat postu:
kocham tą piosenkę Very Happy
Anonymous - Pią 03 Paź, 2003 14:17
Temat postu:
Lubie, choć facet wygląda jak dziewczyna Smile Przynajmniej w tym teledysku.
Mała - Sro 17 Mar, 2004 20:21
Temat postu:
To ja będe lekko odmienna : ta piosenka byłaby ok, jeśli niebyłaby tak przereklamowana. Pieprze przereklamowane zespoły płyty. Chociaż wcale niejset zła, to mi się z takim popem kojarzy, no pewnie przereklamowanie oto tutaj chodzi. To coś jak Evanescence- podobnej muzy słucham czasem, ale to już jest zbyt przereklamowane... BR! Telewizja, radio, gazety niszczą takie zespoły. Bynajmniej dla mnie. Chociaż nawet ok.
MeGi111 - Sro 17 Mar, 2004 22:30
Temat postu:
uwielbiam tą piosenkę!!!!!!!
Anonymous - Czw 18 Mar, 2004 13:15
Temat postu:
Mała napisał/a:
Bynajmniej dla mnie.

Nie chcę się przyczepiać i odbiegać od tematu, ale bynajmniej nie jest tu właściwie użyte. Bynajmniej to nie jest przynajmniej, to coś typu absolutnie w zdaniach przeczących.
_szyszka - Nie 04 Kwi, 2004 17:29
Temat postu:
Kiedy tylko usłyszę tę piosenkę zaczynam odrazu tańczyć wariować itp.
Wink Laughing
Jest super super super Wink Wink Wink
COOl
_szyszka - Nie 04 Kwi, 2004 17:30
Temat postu:
Kiedy tylko usłyszę tę piosenkę zaczynam odrazu tańczyć wariować itp.
Wink Laughing
Jest super super super Wink Wink Wink
COOl
Myszorka - Wto 06 Kwi, 2004 14:39
Temat postu: odmienna
A ja tak nie sadze . Nie wiem w ogole jak mozna kochac piosenke . Ona jest tak jak inne przynajmniej ja tak uwazam . Moze gdyby byli bardziej normalni to moze . Kiedys lubilam jej sluchac ale teraz zbrzydla mi sie .
Gościówa - Sro 05 Maj, 2004 10:48
Temat postu: the rasmus
Ja dosłownie kocham In the shadows-The Rasmus!! Wogóle uwielbiam ten zespół....Mają wiele fajnych piosenek (przynajmniej ja tak sądze) np: In my Life, First day of my life, Still Stading, Funeral Song, Gulity...itd
Mam pełno ich mp3 i teledysków na komputerze a co do wokalisty to wcale nie uwarzam że wygląda jak dziewczyna-wręcz przeciwnie, mysle że jest bardzo przystojny. Ogólnie lubię muzykę rockową a oni fajnie ją śpiewają...jak ktos chce niech przeczyta mój temat pt: The rasmus...podałam tam strone na której można obejrzeć ich pare teledysków...tlko trzeba mieć quick time player...Zapraszam również na ich forum: http://www.therasmusforum.com..Jesli ktoś zna podstawy angielskiego dogada się...bo to jest międzynarodowe forum i pisze się tam posty po angielsku..mój nick tam to Anna...Zapraszam też na strony gdzie możecie się dowiedzieć troche o tym CUDOWNYM (jak dla mnie) zespole:
http://www.therasmus.pl
http://www.therasmusuk.tk/
http://therasmus.de.to/
http://www.get.to/therasmus
Każdy ma inne gusta muzyczne i ja to rozumiem ale ja uwielbiam The Rasmus (i zawsze tak będzie) i kiedy słucham ich muzyki to czuje sie szczęsliwa i zapomniam o wszystkim...dosłownie
Idda - Pią 07 Maj, 2004 22:28
Temat postu: Re: the rasmus
Mi się ta piosenka przejadła....(a tak w ogóle,to cześć wszystkim-dawno tu nie byłam Very Happy )Na początku niby super,fajna,rytmiczna,ale potem...jakoś tak się odechciało jej słuchac... Smile A TAM!WSZYSCY TU MACIE TROCHĘ RACJI! Very Happy
Anonymous - Sob 08 Maj, 2004 12:14
Temat postu: Bleeeeeee....
A ja nienawidzę tej piosenki!! Ona jest okropna...
Gościówa - Sob 08 Maj, 2004 16:57
Temat postu: lauri
Nena napisał/a:
Lubie, choć facet wygląda jak dziewczyna Smile Przynajmniej w tym teledysku.

Zalezy na którym teldysku, bo do In the shadows były kręcone 3 wersje...A jesli chodzi o jego wygląd to na niektórych zdjęciach rzeczywiście przypomina dziewczyne, ale myśle że to ze względu na jego fryzurę (ma mocno powstawione włosy i czasami popwpinane pióra kruków) i makijaż oczu...jak dziewczynka wychodził zwłaszcza na zdjęciach jak był młodszy tzn..16...18 lat...i kiedy miał jeszcze blond włosy (teraz ma ufabowane na czarno) no i ma teraz ma 25 lat...
panienka_wierzba - Sob 08 Maj, 2004 17:26
Temat postu:
ja natomiast ani nie lubie tego zespołu ani piosenek które grają/śpiewają. To wszystko jest przereklamowane, niby super grate zespół... zależy dla kogo, tak samo jak niektórym podobają się lasecznki w stylu barbie (różowa mini, blond włoski, śliczniutki makijarzyk z różowymi powiekami) a niektórym chce sie rzygać na ich widom (przykłąd -ja :])
Gościówa - Sob 08 Maj, 2004 18:59
Temat postu: lauri
panienka_wierzba napisał/a:
a niektórym chce sie rzygać na ich widom (przykłąd -ja :])
A mi się chce śpiewac i skakać ze szczęścia na ich widok... Rolling Eyes Hehe no ale o gustach się nie dyskutuje..ale ja lubię rock Cool
Anonymous - Sro 19 Maj, 2004 21:30
Temat postu:
luuuudzie... wy chyba nie macie za grosz gustu- ta piosenka to jedno, wielkie [cenzura]...
Anonymous - Sro 19 Maj, 2004 21:35
Temat postu:
ps do gościoówy- jak uwazasz, ze rasmus to rock... to... fajnie masz...
Punk&Oi - Pon 31 Maj, 2004 20:04
Temat postu:
Nie tylko piosenka, ale i cały zespół to porażka. Głos wokalisty przypomina jęki kastrata, teksty piosenek o niczym albo o pierdołach. Ten zespół aż ocieka komercją i muzyką na wyrywanie dup.

Moja rada - przestańcie oglądać MTV i rozglądnijcie się za naprawdę wartościową muzyką.
_szyszka - Czw 03 Cze, 2004 19:22
Temat postu:
do hahaha;p: Jeju jeśli ci sie nie podoba to najlepiej wyraź się łagodniej,
Martyna - Pią 11 Cze, 2004 10:03
Temat postu:
Uwialbiam tą piosenke . JEST COOL Very Happy Very Happy
sami10 - Pią 17 Wrz, 2004 11:16
Temat postu: Re: The Rasmus - In The Shadows
Weronika napisał/a:
Czy lubicie taką piosenke jak:
The Rasmus - In The Shadows
ja lubię głośne piosenki typu właśnie in the shadows
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 13:03
Temat postu: In The Shadows
Hm...Słyszałem to zanim jeszcze zaczęło lecieć na Vivie, MTV i całej tej reszcie. Spodobało mi się, ale nie porwało mnie. Wink
Pozdrawiam
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 14:21
Temat postu:
Ja kocham cały zaspół wszystkie piosenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak właśnie ich lubię
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 18:07
Temat postu:
Nie przepadam za tym, jednak niezłe jest, nyu Wink
Malvina - Pią 17 Wrz, 2004 18:22
Temat postu:
Nie przepadam za tym zespołem Wink
Pulkownik Nikt - Pią 17 Wrz, 2004 19:28
Temat postu:
Nie lubie spiewu tego eunucha.
Wole Manowar Smile
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 15:40
Temat postu:
MANOWAR! biggrin
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 15:41
Temat postu:
Britney Spears!

(tak poważnie, wolę Cradle of Filth Wink )
Pulkownik Nikt - Nie 19 Wrz, 2004 22:54
Temat postu:
Cytat:

MANOWAR! Very Happy

Taaaaak ! Mr. Green

( sory za spam biggrin )
Anonymous - Pon 20 Wrz, 2004 06:10
Temat postu:
Tylko nie Rasmuuusy z piórami we włosach... Weźcie ich ode mnie Razz A tak na serio - Evanescene, Apocalyptica, Era, Kitty, Nightwish, Portishead, Lacuna Coil... Czasem Vader, czy Children Of Bodom Razz Się rozpisałam, bożesz Ty mój ^________^ Pozdrawiam.
Anonymous - Pon 20 Wrz, 2004 06:51
Temat postu:
Hm...Jak już lecimy Wink
Manowar, Metallica, Hunter, Nightwish, Evanescence, Iron Maiden, ew jakieś takie lżejsze - Wilki, Scorpions.
Pozdrawiam
Anonymous - Pon 20 Wrz, 2004 15:03
Temat postu:
Evanescence, Cradle of Filth, Children of Bodom, Rhapsody.
To z tych cięższych. Wink
Ogólnie - r'n'b i HH amerykański Smile
panienka_wierzba - Wto 21 Wrz, 2004 16:29
Temat postu:
widze że mam tu wielu "ziomków" =D Apocalyptica, tak tak Manowar, oczywiście Cradle of filth, u mie tego z kilkadziesiąt żeby wymieniać =] długo długo bymm wymianiała ;] jak mi się kiedyś będzie nudzić to może napisze =DD -nyo ^^

dodane po jakimś czasie, zapomniałam dodać ze ostatnimi czasy zaczęłam słuchac także starych przebojów zespołów typu Eurythmics (przeboje typu Whos that guirl, czy sweet dreams) albo Nick Kave i Kylie Minogue -Wild Rose (stare piosenki [te z lat 80 i bardzo wczesnych lat 90) Kylie są nawet nawet) =]
Pulkownik Nikt - Wto 21 Wrz, 2004 16:36
Temat postu:
jesli chodzi o mni to narazie slucham Jacka Kaczmarskiego ostatnio tylko Smile)
A tak to Manowar , Rhapsody , Hammerfall , Iron Maiden kilka kawalkow , Led Zeppelin ( stairway to heaven Mr. Green ) i kilka roznych ktorych zapomnialem.
Pozdrawiam Mr. Green
panienka_wierzba - Wto 21 Wrz, 2004 18:04
Temat postu:
liiiiiiiii stairway to heaven ^^ (przepraszam za off topa, bardzo przepraszam) może niektórzy będą wiedziec o co chodzi =P
Avell - Sob 08 Sty, 2005 17:17
Temat postu:
ad tematu, jedna z najwiekszych komercyjnych kup, jakie widzialem w zyciu. typowa piosenka sezonowa, nienawidze.
Anonymous - Nie 09 Sty, 2005 21:12
Temat postu:
the rasmus mówimy pffff i bleeee
nidhogg - Nie 09 Sty, 2005 21:22
Temat postu:
jak odgrzebywanie to odgrzebywanie Wink
rasmus straszny jest i bedzie - chyba, ze im sie odmieni. tak samo jak apocalipltyki ten kawalek (bittersweet chyba)- bylby niezly, gdyby nie tych dwoch panow.
Anonymous - Pon 10 Sty, 2005 18:58
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
tak samo jak apocalipltyki ten kawalek (bittersweet chyba)- bylby niezly, gdyby nie tych dwoch panow.

No co ty... może fanem HIM'a nie jestem, ale Ville ma strasznie nastrojowy głos i świetnie brzmi, Lauri czy jak mu tak nie pasuje do tej piosenki, bo piszczy i na teledysku się wala po stole jakby orgazm miał
nidhogg - Pon 10 Sty, 2005 19:48
Temat postu:
no dobra pana z HIMa zdzierze, fajktycznie jak pojedzie niskimi rejestrami to sie milo robi, ale jak pieje (bo on tez tak zawodzi) to juz z deka mniej,
no a pan z rasmus to jak napisalam juz, nie dosc ze nie spiewa, to jeszce nie wyglada - nie tyle w tym teledysku, co z zalozenia jest paskudny
Anonymous - Pon 10 Sty, 2005 22:12
Temat postu:
Avell napisał/a:
ad tematu, jedna z najwiekszych komercyjnych kup, jakie widzialem w zyciu. typowa piosenka sezonowa, nienawidze.

Popieram.
Jeżeli o mnie chodzi Tool, A Perfect Circle, In flames. Wyrywkowo floydów, Apocalyctica, Nightwish.
mozgol3 - Pią 30 Gru, 2005 22:29
Temat postu:
spoko pioseneczka nic do niej nie mam
DarkAngel - Sob 31 Gru, 2005 08:33
Temat postu:
Dżizys... Temat prawie z przed roku. Patrz czasem na daty bo niewiem który taki twój post już widze...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group