Dzieci OnLine

Zwierzęta - DOBRY POMYSŁ CZY NIE???

CHOMICZKAAA - Wto 30 Wrz, 2003 18:43
Temat postu: DOBRY POMYSŁ CZY NIE???
CHOMIKI TO PIĘKNE ZWIERZĘTA,WIĘC CHCE,ABY NASZE FORUM BYŁO IM ODDANE I WIERNE Laughing .MIANOWICIE CO MYŚLICIE O ZAŁOŻENIU KLUBU (NAZWE JAKĄŚ TAM USTALIMY) POŚWIĘCONEGO TLYKO CHOMIKĄ.BĘDZIEMY TAM ZBIERAĆ FOTKI,UDZIELAĆ RAD,ZBIERAĆ INFORAMCJE?NA TO PYTANIE ODPOWIEDŹCIE W TEJ OTO KRÓTKIEJ ANKIECIE.[/b]
Tisiana - Sob 04 Paź, 2003 09:59
Temat postu:
nIE NAJGORSZY POMYSŁ..OK
Kamix - Sob 04 Paź, 2003 10:30
Temat postu:
Zagłosowałem na ok Wink

Zalożycie posta jednego wszystko w nim napiszecie o chomikach, tylko o chomikach bez zjazdu z tematu i bedzie to wygladalo jak encyklopedia o chomikach.
..::Ulka::.. - Sob 04 Paź, 2003 15:02
Temat postu:
Fajny pomysł. Zagłosowałam na OK. Od czasu do czasu napewno bym cos napisała, albo zuciła notke czy informacje.
CHOMICZKAAA - Sob 04 Paź, 2003 16:09
Temat postu:
Dzięki,że popieracie moją propozycję,ale chyba się nie zrozumieliśmy Confused .
Chodzi mi o to,ze no nie wiem...
Kamix nawet jeśli zrobili byśmy coś takiego to nikt za bardzo by sie tym nie intereował i uważał to za zwykły najzwyklejszy post.Może macie jakieś inne pomysły,które pomogły by CHOMIKĄ???
Nie wiem co myslicie na temat,zeby jakiś modernator zrobił forum:Chomiki????
Sama nie wiem co o tym mysleć,ale jak są(były) psy oraz koty to dlaczego ma nie być chomików???
Porozmawiam jakoś o tym z ToJą.
Wink [/b]
MEFIU - Sro 07 Sty, 2004 21:56
Temat postu:
A JAK BEDZIE SIĘ NAZYWAŁ TEN KLUB Question Question Question Question
Chomiczko-manka - Pon 12 Sty, 2004 10:39
Temat postu:
MOże klub przyjacieli chomików,albo chomiczy klub?a dlaczego nie zrobi sie tez dla królików?ja mam królika chomika mysz i psa Laughing
Mona - Pon 12 Sty, 2004 15:14
Temat postu:
Jeśli już to chyba Klub Przyjaciół Chomików a nie Klub Przyjacieli Chomików Wink
Ja uważam, że chomiczy klub to dobry pomysł Smile
katarzyna - Sob 20 Mar, 2004 10:51
Temat postu:
ojejciu!! bedzie taki klub? bardzo chętnie bym sie do niego zapisala, bo kocham chomiczki i male zwierzatka!!!!!!!!
CHOMICZKAAA - Czw 08 Kwi, 2004 19:51
Temat postu:
Okej zróbmy KLUB,ale nie na forum!Mogę zrobić stronke www klubu,na nim chat(żebyśmy mieli gdzie się spotykać na zebraniach),księge gości,forum i jszcze tam jakieś działy.Podajcie przykłady nazw dla klubu,a zacznę robić stronke itd. Narazie nie piszcie kto chce zapisać się do klubu,ale jak już mówiłam mile widzine są propzycję z nazwą Very Happy
Tisiana - Czw 08 Kwi, 2004 21:37
Temat postu:
No to może hmm...

chomikolandia?
chimkopedia?
chomikomania?
hamstersmania?
hamsetrsworld?
chomikowyświat?
hamsterspedia?
hamsterslandia?

ehh...to chyba nie są dobre pomysły...ale można byłoby w czymś je wykożystać...
_szyszka - Pią 09 Kwi, 2004 07:30
Temat postu:
Może klub chomiczków Question
CHOMICZKAAA - Pią 09 Kwi, 2004 19:27
Temat postu:
Eh...
Mam inny pomysł!Zrobimy chomo dzienniki!Każda osoba(oczywiście ta kt óra będzie chciała) bedzie mogła założyć dziennik swoiego chomiczka.Wystarczy,że prześli mi fotke,opis i np.raz w tygodniu jego dziennik,czyli np. co rboił,czy wymieniała ta osoba trocinki czy jest chory itd. Każdy chomiś będzie miał link i osobną stronke.Ja zajmę się stornką itd.Co o tym myslicie Question
@ngel 13 - Pią 09 Kwi, 2004 19:50
Temat postu:
ja tez bym chcialam sie zapisac... mam slodziutkom chomiczke i ja uffielbiam!

a nazwy to moze
Swiat wg chomikow

??????????????

glupie nie?
CHOMICZKAAA - Pią 09 Kwi, 2004 20:03
Temat postu:
Hm...mojm zdaniem nazwa powninna składąc się conajwyzej z 2 wyrazów.
Piszcie nadal swoje propzycję Smile PILNE!JEŚLI KTOŚ MA GIFY,TŁA,OBRAZKI I INNE RZECZY,KTORE PRZYDAŁY BY SIĘ DO STWORZENIA STRONKI BĄDŹ STRONKĘ GDZIE TAKIE RZECZY SIĘ ZNAJDUJĄ PROSZE PODAĆ TUTAJ BĄDŹ NAPISAĆ DO MNIE: chomiczkaaa@dzieci.org.pl
MEFIU - Wto 29 Cze, 2004 14:13
Temat postu:
Dobry pomysł z tym klubem miałem kiedyś chomika ale go musiałem oddać siła wyższa (mama) o.k ale może kiedys założymy klub dla myszoskoczków Laughing
sami10 - Pią 13 Sie, 2004 11:27
Temat postu: Re: DOBRY POMYSŁ CZY NIE???
CHOMICZKAAA napisał/a:
CHOMIKI TO PIĘKNE ZWIERZĘTA,WIĘC CHCE,ABY NASZE FORUM BYŁO IM ODDANE I WIERNE Laughing .MIANOWICIE CO MYŚLICIE O ZAŁOŻENIU KLUBU (NAZWE JAKĄŚ TAM USTALIMY) POŚWIĘCONEGO TLYKO CHOMIKĄ.BĘDZIEMY TAM ZBIERAĆ FOTKI,UDZIELAĆ RAD,ZBIERAĆ INFORAMCJE?NA TO PYTANIE ODPOWIEDŹCIE W TEJ OTO KRÓTKIEJ ANKIECIE.[/b]
a czy możemy wtrącić króliczki?
Malvina - Pią 13 Sie, 2004 13:58
Temat postu:
Jak chcecie to wam do tego Klubu przysle zdjecie mojego kochanego szczurka Razz biggrinD
madziaspadzia - Wto 31 Sie, 2004 11:59
Temat postu:
Ja za tydzień idę sobie kupić homika a pomysł popieram. Mr. Green
Nadia25 - Wto 31 Sie, 2004 15:11
Temat postu:
Kwiat słuchaj chomiczka to że tymasz chomika to nie znaczy że wszyscy go mają dlaczego nie będzie to klub dla gryzoni tylko dla chomików jeśli chcesz porozmawiam o tym z ToJa i zobaczymy co powie Kwiat
Anonymous - Wto 31 Sie, 2004 15:25
Temat postu:
kicia1994 napisał/a:
Kwiat słuchaj chomiczka to że tymasz chomika to nie znaczy że wszyscy go mają dlaczego nie będzie to klub dla gryzoni tylko dla chomików jeśli chcesz porozmawiam o tym z ToJa i zobaczymy co powie Kwiat

Ona jest moderatorem 'zwierząt', pomaga w tych sprawach - i myślę, że to dobry pmysł.
I nie rozkopujcie starych postów Neutral
Nadia25 - Nie 19 Wrz, 2004 09:34
Temat postu:
Kwiat Tavion i co ty na to jak ci powiem że moderatorem tematu jest Iśka i Alice 10 Kwiat I pozatym deg powiedział że mam rację co do mojej kwesti bo nie każdy ma chomika więc ja proponuję klub fanów gryzoni Kwiat PS.tavion(za przeproszeniem) nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy Kwiat
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 11:57
Temat postu:
Kiciu, spokojnie. Tylko wyraziłam swoje zdanie.
I staraj się tak nie naskakiwać Wink To nieprzyjemne jest Smile
Nadia25 - Nie 19 Wrz, 2004 12:05
Temat postu:
Kwiat sorka Tavion ale uważam że co do klubu ja i deg mamy rację Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group