Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Pytanie od mojej koleżanki...
Lilly - Pią 03 Paź, 2003 15:23
Temat postu: Pytanie od mojej koleżanki...
Cześć, dziś jak wracałam ze szkoły, to moja koleżanka sie mnie zapytała, czy t prawda, że od picia dużej ilości coli biust nie rośnie? Powiedziałam jej, że na 99, 9999...% to bujda, ale obiecałam jej, że jak ktoś z was odpowie, to jej powiem...więc proszę o odpowiedź:
Czy od picia dużej ilości coli nie rośnie biust?
(PS.Ja nie lubie coli...to ona sie pytała, przysięgam, nie ja!)
..::Ulka::.. - Pią 03 Paź, 2003 15:38
Temat postu:
Pierwszy raz mówiąc szczerze o czymś takim słysze...
Alice_10 - Pią 03 Paź, 2003 18:07
Temat postu:
ja tez
Czy to mozliwe?
Gościówa - Pią 03 Paź, 2003 18:34
Temat postu: cola
byc może i w coli jest taki sładnik...ale wątpie w to...cola zapobiega rośnięciu biustu?...myśle że to na 99% ściema
Narvana - Pią 03 Paź, 2003 20:52
Temat postu: ..
ja tez raczej o tym nie słyszałam...ale chyba raczej nie prawda bo ja prawie wcale coli nie pije...no chyba by musialobyc ze od coli wlasnie biust rosie... ahahah nie no żartuje
BAD_BOY - Pią 03 Paź, 2003 21:05
Temat postu:
to moze byc prawda
Anya - Pią 03 Paź, 2003 21:08
Temat postu:
biustowi raczej nic sie nie stanie, ale zęby moga na piciu coli ucierpieć. nie wierzysz?? wrzuć jakiegoś wyrwanego wcześniej już (bądź "wypadniętego") zęba do szklanki z colą ... zobacz co z tego wyjdzie na następny dzień. Więc mimo wsyztsko za dużo tych konserwantów nie pij
Akacja12 - Sob 04 Paź, 2003 08:34
Temat postu:
no wiesz moja siostra uzywala do czyszczenia aparatu na zeby od rdzy...a wiec ja staram sie nie pic coli. Aale mysle ze nie rosnie sie od coca coli, a pozatym jak napisala Anya sprawdz to na zebie. Aha od coli moze tak jakby troche twoj rzołondek ucierpiec od tego kwasu
motylek - Sob 04 Paź, 2003 16:53
Temat postu: dojrzewanie
jeszcze o czyms takim nie słyszalam
Cytryna - Sob 04 Paź, 2003 17:28
Temat postu:
Oj nie dobrze, będę musiała pić troszkę mniej coli....a ja wprost uwielbiam
Gościówa - Pią 10 Paź, 2003 19:20
Temat postu: cola
Cola niszczy zęby i żołądek...ma w skaładzie coś co zrzera podobnie jak kwas...ale wolniej...mój tata ostatnio czyścił cola zawias z drzwi który był cały w rdzy...i zeszło bardzo ładnie...a czym innym nie chciało...
tyle wiem...ale o tych piersiach to raczej bzdura...
apropos ja za bardzo coli nie lubie...
deg - Nie 12 Paź, 2003 02:18
Temat postu:
Nie wiem, jaki wpływ ma Cola na biust, jednak na organizm ma paskudny.
Zrób doświadczenie, o którym pisała Ci Anya. Jak nie będziesz miała "wolnego" zęba
, to wrzuć do szklanki z colą kawałek surowego mięsa. Zobacz, jak to mięso będzie wyglądało po jednym dniu.
Tak właśnie może wyglądać Twój żołądek.
Gościówa - w coli jest kwas ortofosforowy. To dość słaby kwas. Co jednak nie przeszkadza coli pełnić funkcję doskonałego odrdzewiacza (popieram - świetnie niszczy rdzę) i doskonałego niszczyciela zębów, żołądka i wogóle przewodu pokarmowego.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group