Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Penis

Anonymous - Sro 09 Paź, 2002 13:43
Temat postu: Penis
Witam wszystkich
Mam 17 lat, moja długość penisa wynosi4 cm, a wstanie zwodu 7 cm, co mam robić, jeśli to choroba to jak ją leczyć, do jakiego lekarza się udać, proszę pomóżcie, jestem kompletnie załamany. Proszę o szybkąodpowiedź.
deg - Sro 09 Paź, 2002 15:30
Temat postu:
Zgłoś się do androloga.
On określi w czym problem i co dalej należy robić.
Tylko nie zwlekaj z tym - im wcześniej się zgłosisz, tym lepiej.
Anonimowy - Pią 29 Wrz, 2006 10:32
Temat postu:
Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu a ten raczej pasuje do mojego pytania.
Mam podobny problem, co Anon.
Mam 15 lat i jeszcze jestem przed okresem dojrzewania. Czy mam powody do zaniepokojenia?

Pozdrawiam~
Shaunri - Pią 29 Wrz, 2006 18:17
Temat postu:
Lekarz - Wpierw może być i pierwszego kontaktu jak nie wiesz gdzie się zgłosić, on przekaże Cię dalej, tam się Tobą zajmą "Jeśli jest aż tak źle".
Dodatkowo masz rodziców - Swego czasu takie sprawy załatwiałem z rodzicami, jakoś nie sprawiali problemów.

Forum "Dziecionline" jest najmniej odpowiednim miejscem na takie pytania.

Poza tym opowieści kolegów o 20-o centymetrowych pytonach możesz między bajki włożyć. Tak tylko wspominam żebyś się nie dołował : )
Laki - Pią 29 Wrz, 2006 18:59
Temat postu:
Niezawsze wiekszy znaczy lepszy, w tym wypadku za duzy zly, a za maly jeszcze gorzej
Słupek - Pią 29 Wrz, 2006 20:07
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Lekarz - Wpierw może być i pierwszego kontaktu jak nie wiesz gdzie się zgłosić, on przekaże Cię dalej, tam się Tobą zajmą "Jeśli jest aż tak źle".

Ciągle to powtarzam, a jednak do niektórych nie dociera.

Shaunri napisał/a:
Poza tym opowieści kolegów o 20-o centymetrowych pytonach możesz między bajki włożyć. Tak tylko wspominam żebyś się nie dołował : )

True.

Z drugiej strony, jeśli członek jest bardzo mały (przypominam, że najczęściej spotyka się 12-17cm, choć większe i mniejsze także się zdarzają i nie są czymś nienormalnym), to są powody do niepokoju.
Andy - Czw 15 Mar, 2007 21:32
Temat postu:
Strasznie mało masz. Ale może ci coś ginekolog pomoże. Chocziaż on jest bardziej od kobiet. Albo spróbuj go ćwiczyć. Podobno taka pompka troche pomaga.
Laki - Czw 15 Mar, 2007 21:44
Temat postu:
Gościu ma już z 22lata ;p ciekawe jak tam ;d

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group