Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - jak najlepiej się całuje?
motylek - Sob 04 Paź, 2003 21:12
Temat postu: jak najlepiej się całuje?
mam pytanie bo mam chłopaka ale nie iem jak najlepiej się całuje i jeszcze tego nie robila ale zawsze można tylko nie wiem jak :szybko czy wolno i takie tam żeczy
Iśka - Sob 04 Paź, 2003 21:56
Temat postu:
Motylku: yo nie jest odpowiedni dział do Twojego postu.
Proszę, żeby jakiś moderator go przeniósł.
deg - Sob 04 Paź, 2003 23:11
Temat postu:
Całowanie to wbrew pozorom nietrudna szutka, ponieważ zaczynać trzeba od prościutkich całusków, a reszty uczymy się z czasem.
Zatem najlepiej zacząć od takiego zwykłego, małego całusa - takiego jakiego wielokrotnie dawała mama
. Warto w niego włożyć dwie tony serdeczności, miłości i ciepła. Drugi krok - pocałunek w usta. To też nietrudny krok - najpierw mały, prawie niewinny, a później coraz gorętsze.
I nigdy nie szybko. Miłość, to nie wyścig.
BTW: Sorki, że komuś butami wchodzę w Zabawy i przerzucam stąd posty. Nawet nie wiem, kto tu rządzi, ale mam nadzieję, że mi wybaczy
Cytryna - Sob 04 Paź, 2003 23:54
Temat postu:
Wiesz ja tez na początku nie wiedziałam jak
Myślałam że nie potrafię się całować, ale jak się okazalo pomyliłam sie.
Wydaje mi się, ze każdy to potrafi. Wystarczy się tylko odrobinkę postarać
Anonymous - Nie 05 Paź, 2003 08:48
Temat postu:
Mam takie pytanko:
Czy jestem głupia, jeżeli w wieku 12 lat całuje się z moim chłppakiem z języczkiem??!!
deg - Nie 05 Paź, 2003 11:06
Temat postu:
Głupia napewno nie jesteś
Kiedy i jak można czy należy się całować to zawsze zależy od Waszego związku. Przyznasz sama, że niezbyt rozsądne byłoby całowanie się z języczkiem w Twoim wieku z chłopakiem na pierwszym spotkaniu.
Uważam, że miłość warto odkrywać powolutku, nie spiesząc się zwykle - ciesząc się każdym następnym krokiem. Gdyby tak od razu poznać chłopaka i iść z nim do łóżka - to przecież utrata tak wielu cudownych chwil poznawania siebie, przełamywania własnej nieśmiałości itp.
BTW: Czy mnie się źle wydaje, że jesteś kimś, kogo znamy z naszego forum?
..::Ulka::.. - Nie 05 Paź, 2003 11:11
Temat postu:
tO BYŁAM JA
ALE GŁUPIO MI SIĘ BYŁO ZAPYTAĆ
deg - Nie 05 Paź, 2003 20:02
Temat postu:
Nie musiałaś się przyznawać. To, że ja wiem, nie oznacza, że wszyscy muszą wiedzieć.
Zaleta netu jest jego anonimowość - tutaj też możecie być dla innych anonimowi. Jako admin wiem, kto co pisze, ale nie mam nic przeciwko pisaniu jako gość itp.
..::Ulka::.. - Nie 05 Paź, 2003 20:07
Temat postu:
Nic nieszkodzi
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group