Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Gdzie zaskoczyła was pierwsza miesiaczka?
mroweczka - Nie 05 Paź, 2003 15:26
Temat postu: Gdzie zaskoczyła was pierwsza miesiaczka?
Zaznaczcie odpowiednia odpowiedz a jeśli chcecie to jeszcze napiszcie jak to było i ile miałyscie lat...
Idda - Nie 05 Paź, 2003 16:12
Temat postu: Re: Gdzie zaskoczyła was pierwsza miesiaczka?
Ja zaznaczyłam,ze na obozie,a dokładniej na biegu...........
To było straszne,bo myślałam,że coś..wydalam.Jednak,jak rozpakowywałam plecak(już w domu),to moja siostra powiedziała,że miałam pierwszą ciotę.Ja powiedziałam,że to niemożliwe,bo ja przecież wtedy miałam niepochamowaną ....kupę.Przepraszam,jak kogoś to obrzydza,ale w inny sposób tego się nie da opowiedzieć
.No więc,wracając do tematu-moja siostra powiedziała,że miała tak samo,jak ja-to znaczy-też dostała na obozie pierwszą miesiączkę i również myślała,że wydala swój obiad
.Ja wtedy nad tym cały dzień rozmyślałam i pod koniec tego samego dnia stwierdziałam,że to mozliwe,bo ode mnie wtedy strasznie jechało...wiadomo czym i musiałam zmieniać co 2,3 godziny gacie
No i nie umiałam tego powstrzymać
To było straszne
Pamiętam,że zawsze przed kolejnym"wyciekiem",a miałam go trzy dni pod rząd,straaasznie mnie bolał brzuch(raz się z bólu popłakałam
)
..::Ulka::.. - Nie 05 Paź, 2003 16:19
Temat postu:
Ja odstałam jak byłam z koleżankami w pizzerii.
Lilly - Nie 05 Paź, 2003 17:55
Temat postu:
Ja miałam prawie 12 lat (11 lat 10 miesięcy). Dostałam ją w domu: Szykowałam się do wyjścia z mamą do sklepu.
Cytryna - Nie 05 Paź, 2003 18:59
Temat postu:
Ja też dostałam w domu....przed szkołą. Nikogo wtedy nie bylo i na początku troszkę spanikowałam, ale później kiedy wreszcie przyjęłam do wiadomości ze to ten dzień uspokoiłam sie i bylo ok
panienka_wierzba - Nie 05 Paź, 2003 19:14
Temat postu:
Ja dostałam w czasie wakacji, siedziałam sobie w domku i słuchałam opowieści mojego kizyna jak to było na woodstock bo właśnie przyjechał. W pewnym momencie poprosiłam go żeby nic ciekawego nie mówil bo ja zaraz wracam i poszłam do kibelka bo bardzo mi sie sikac chciało. A tu patrze czerwono
No ale od razu wiedziałam co to ejst, poprosiłam mame na chwilke przed drzwi żeby mi przyniosła gacie nowe. N jak je dostałam do założyłam i je i podpaske, To było w tym roku w środku sierpnia była chyba 4 po południu. Na, a mam 13 lat.
Anonymous - Nie 05 Paź, 2003 20:44
Temat postu:
A dostałam w domu przed lekcjami i darłam się na całe gardło w ubikacji przez pół godziny przynajmniej (dodajmy, że był to piątek 13)
Idda - Nie 05 Paź, 2003 22:04
Temat postu:
Ee...darłaś się zbólu,ze śmiechu,czy z przerażniea????
girl_in_black - Pon 06 Paź, 2003 19:28
Temat postu:
ja miesiaczke dostałam na dyskotece!!! to była 1 dyskoteka w 6 klasie... nigdy nie zapomne jak to było...zaczełam sie śmiac a później poleciałam do domu(a na dyskoteke i tak wróciłam
)miałam wtedy 12 lat a teraz mam 13
NaStKa - Sro 08 Paź, 2003 20:52
Temat postu:
a ja w domu przed szkołą...wstałam o 0:07 rankiem i poszłam jak zwykle siem myć i takie tam i..."opss" nio i jakos dalej samo sie potoczyło...
hehe
Anya - Sro 08 Paź, 2003 21:58
Temat postu:
nie ma odpwoiedniej opcji
więc opowiem
W te wakacje, dokładnie DWA dni przed koloniami
Wstałam rano, bo mi się chciało siusiu, i kiedy już znalazłam się w pomieszczeniu o nazwie wc, zobaczyłam że mam majtki we krwi (tak troche, po akruat mialam pod spodenkami do pidźamy to nie przesiąknęło), a potem że razem z wydalanymi płyniskami wydobywa się coś czerwono-ciemnego. Byłam zła, bo nie chciałam miesiączki
A potem poszłam do mamy do sypialni (uff, akurat była sama
) i mówie że chyba miesiaczke dostałam, no dalej podpaske mi mama dała, no a potem to tego samego dnia jechałam do przyjaciółki do innego miasta na noc i sie ciesze że dostałam ta miesiaczke rano i akurat wteyd bo inaczej - albo zaskoczyłaby mnie na koloniach, albo u koleżanki w domu.
Nemeia - Czw 09 Paź, 2003 00:14
Temat postu:
A ja dostalam pierwszej miesiaczki nocujac u kolezanki hehe
Ona juz miala, wiec byla troche bardziej doswiadczona, dala mi podpaske i obylo sie bez krzyku. Jej mama nawet mi pogratulowala bycia kobieta heh. Lat mialam wtedy cos kolo 13, ale dokladnie nie pamietam.
motylek - Czw 09 Paź, 2003 13:44
Temat postu:
to było jakos 2 lata temu i na wycieczce to było okropne
Katie - Pią 10 Paź, 2003 11:46
Temat postu:
a ja tak dla odmiany dostalam po szkole
Jusinka - Nie 12 Paź, 2003 15:48
Temat postu:
uuhfdhd
Anonymous - Nie 12 Paź, 2003 16:22
Temat postu:
Cytat: |
w domu w środku dnia |
Po co "w środku dnia"? Przecież to nie miejsce. Ja dostałam w domu, ale nie w środku dnia tylko wieczorem jak miałam 12 lat, więc moja odpowiedź którą zaznaczyłam w ankiecie nie jest za bardzo prawdziwa
Nieznajoma13 - Nie 12 Paź, 2003 22:51
Temat postu:
Ja dostałam miesiączki coś około wieczora czyli własnie po szkole w pierwszy dzień nikomu nic nie powiedziałam, aw drugi po szkole powiedziaałam starszej siostrze, a ona powiedziala mamieA! Mama wszyskto wytlumaczyla
I było good!
Ale zawsze kiedy mam miesiączke się wkurzam bo niedość że boli brzuch to cąły czas czuje sie nie pewnie !I wlasnie teraz mam i to juz 6 dzien...
I nadal nie przechodzi ufff.... czemu tak to jest
No nic jakos przeżyje...
A mam otuż 13 lat!
Anonymous - Nie 12 Paź, 2003 23:17
Temat postu:
Chyba tylko ja miałam takiego wielkieeego pecha, że dostałam w szkole. Zauważyłam jak się przebierałam po w-f. Jeszcze był to 13 dzień w nowej skółce i nie miałąm podpaski, a głupio było mi poprosić którąś z nowych koleżanek więc musiałam się posłużyć chusteczką
jeszcze do tego było to w piątek 13 i 4 dni po moich 13 urodzinach...
pech ogromny
a później jeszcze nauczycielka (nowa wychowawczyni) kazała nam siedzieć po turecku i mi tak głupio było...
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group