Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Kurka wodna

Anonymous - Nie 05 Paź, 2003 20:43
Temat postu: Kurka wodna
Czy na forum ktoś oprócz mnie jest zapalonym zabójcom małych (i większych) kurek wodnych letających po ekranie bez celu?
Gladiatorpl - Nie 05 Paź, 2003 20:52
Temat postu:
raczej nie Smile
Kamix - Pon 06 Paź, 2003 15:09
Temat postu:
Hej!!!
Ja jestem zapalonym wybijaczem kur, musze powiedziec ze ta gierka jest superr, duzo przy niej fajnej zabawy mam jej dwie czesci i przycinam sobie w wolnych chwilach Wink
Anonymous - Sro 08 Paź, 2003 17:55
Temat postu:
Ja mam jak na razie tylko pierwszą część, ale to już dni Smile
Anonimka - Sro 08 Paź, 2003 18:12
Temat postu: Kurka
Yh a mojej psieli sie zacinalo:////// i mówiła żebym lepiej nie kupowała.. ( niewiem moze cos u niej było z kompem a moze ta jedna płytka była trafna:P) niewiem ...ale podobno fajna gierka^^
Kamix - Sro 08 Paź, 2003 21:03
Temat postu:
Wiesz jak sie zacinala to powodem tego podejrzewam jest jej komp ktory niespelnia wymagan tej gry, (zaslaby do tej gierki tjk. i muj troszki sie przycina nowa kurka ale chodzi) Wink albo plytka byla zjechana Wink wiesz co napisz mi jakiego ma twoja kumpela kompa jaka karte graficzna ile ram jaki procesor itd Very Happy Wink wtedy bede mugl napisac cos wiecej Wink
Anonymous - Nie 12 Paź, 2003 09:56
Temat postu:
Raczej płytka zjechana, bo gierka o ile wiem ma bardzo małe wymagania.
Kamix - Nie 12 Paź, 2003 10:50
Temat postu:
Heheh moze i plytka ale nie wiadomo kto jakiego ma sprzeta mi sie na nowa kurka troszki przycina ale to juz tylko kwestia czasu Wink Razz
Lilly - Wto 28 Paź, 2003 07:55
Temat postu:
Hej...Ja jestem strzelanką Qrek Wink
Lubiem tą gre...Niestety mam TYLKO demo...Ale u kumpel grałam w pełną wersję i 2 część. Wink

No...może się jescze jakiś KURKOman natrafi? Wink Very Happy
Kamix - Wto 28 Paź, 2003 18:25
Temat postu:
Lilly: no i jakie wrazenia, podoba ci sie grafika ??
ile punkciorow najwiecej mialas bo jak mnie pamiec niezawodzi gra sie na punkty Very Happy
Anonymous - Pon 03 Lis, 2003 16:56
Temat postu:
Ja miałam 52** coś tam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group