Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Dziecinsto,kol,urodziny...

malenstwo - Pon 06 Paź, 2003 16:31
Temat postu: Dziecinsto,kol,urodziny...
Moja kolezanka( znamy sie od dziecinstwa ona mieskza pietro nizej ) napisala mi tak na gygy
Idka (16:15)
Olka!Zaprosiłabym cię,ale mamie obiecałam,ze nie zaproszę więcej niż 12 osób,a i tak wyszło m13
Idka (16:15)
Smile

Miło co znamy sie od dziecinstwa i ona nie chce mnie zaprosic tylko dlatego ze chce sie podlizac (nowym) dziewczynm z naszej kalsy. i je zaprosila.......w sumie wyjezdzam i niewiem czy bym byla na calej imprezie( ale chcociaz na pcozatku napewno!!)
Pomóżcie
!!
Cytryna - Pon 06 Paź, 2003 16:46
Temat postu:
Hmm...jeżeli ona zrobiła Ci coś takiego...Nie moze inaczej, jeżeli ja bym była na Twoim miejscu to poprostu nie zapraszałabym jej na swoje urodziny
Pulkownik Nikt - Wto 07 Paź, 2003 14:47
Temat postu:
Ja bym z twoja kolezanka porozmawial i powiedz jej zeby spytala sie mamy
czy nie da sie "wcisnac" jeszcze jednej osoby ktora zna od dziecinstwa pozatym moze nie chce sie im tak calkiem podlizac ale poprostu pomoc sie zaklimatyzowac w nowym otoczeniu wejscie do nowej klasy to wielki stres sam cos o tym wiem czy cie zaakceptuja czy beda mili takie mysli ciagle krazyly mi po glowie gdy wchodzilem do nowej klasy ale na szczescie wszystko bylo w pozadku Smile wiec poprostu porozmawiaj z nia na ten temat i nie przez gg w koncu mieszka pietro nizej jesli dobrze przeczytalem. pozatym nazpisala ze cie ZAPROSILA ale miejsc brak

Pozdrawiam Pulkownik Nikt Rolling Eyes
Pulkownik Nikt - Wto 07 Paź, 2003 14:49
Temat postu:
aa jeszcze zapomnialem napisac jaklbys sie czula mowiac osobie ktora juz zaprosilas nie przychodz bo wole zaprosic kogos innego pomysl o tym i jeszcze raz : POROZMAWIAJ Z NIA
malenstwo - Wto 07 Paź, 2003 15:27
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Ja bym z twoja kolezanka porozmawial i powiedz jej zeby spytala sie mamy
czy nie da sie "wcisnac" jeszcze jednej osoby ktora zna od dziecinstwa pozatym moze nie chce sie im tak calkiem podlizac ale poprostu pomoc sie zaklimatyzowac w nowym otoczeniu wejscie do nowej klasy to wielki stres sam cos o tym wiem czy cie zaakceptuja czy beda mili takie mysli ciagle krazyly mi po glowie gdy wchodzilem do nowej klasy ale na szczescie wszystko bylo w pozadku Smile wiec poprostu porozmawiaj z nia na ten temat i nie przez gg w koncu mieszka pietro nizej jesli dobrze przeczytalem. pozatym nazpisala ze cie ZAPROSILA ale miejsc brak

Pozdrawiam Pulkownik Nikt Rolling Eyes

Już gadałam ale ona ostatnio nie teges...
Nawet mi nie zależy juz iść do niej bo znowu mi zrobiła przykrośc..Sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group