Gry i programy komputerowe - Cywilizacja ?? Kamix - Wto 07 Paź, 2003 17:49 Temat postu: Cywilizacja ??
Mam sprawe do was czy Cywilizacja jest fajna, bo mam okazje sobie tanio kupic ale niewiem czy sie oplaca ??
P.S: głupie pytanie bo znajac mnie to i tak ja kupie hehe ale chcialbym znac wasze opinie na temat tej gry Gladiatorpl - Wto 07 Paź, 2003 19:06 Temat postu:
ja gralem w civilization 3 i za bardzo mi nie przypadla do gustu Kamix - Wto 07 Paź, 2003 21:48 Temat postu:
OK dziekuje ze wyraziles swoja opinie na temat tej gry ToJa - Wto 07 Paź, 2003 22:40 Temat postu:
A ja kiedyś grałam w Cywilizację, ale na Amidze. Cywilizacja, Faraon, The Settlers - kocham takie gry Kamix - Sro 08 Paź, 2003 13:39 Temat postu:
Zeczywiscie masz calkowita racje dodam jeszcze ze do tych twoich ulubionych dodalbym tylko jeszcze herosow i age of empire i Tropico
P.S: Kupilem Cywilazcje zmykam luknac czy bylo warto Kamix - Sro 08 Paź, 2003 20:20 Temat postu:
Zagralem zawiodlem sie kompletne dno moim zdaniem i beznadzieja, niebylo nic w tej grze co moglo by przyciagnac moja uwage do kitum szajs ze tak powiem grafika taka srednia.
P.S: Starata kasy nie kupujie zagralem godzine i odlozylem na polke Xesquio - Czw 09 Paź, 2003 17:34 Temat postu:
Hmm mnie sie ta gra osobiscie niepodoba. Grałem w nią jakieś kilka dni i po prostu sie znudziła.
P.S. Settlers to za czasów amigi tez sie w to nagrałem Gladiatorpl - Czw 09 Paź, 2003 21:07 Temat postu:
Kamix napisał/a:
Zeczywiscie masz calkowita racje dodam jeszcze ze do tych twoich ulubionych dodalbym tylko jeszcze herosow i age of empire i Tropico
P.S: Kupilem Cywilazcje zmykam luknac czy bylo warto
tez bardzo lubie herosow,age of empires, tropico oraz warcraft i age of mythology lecz civilization jakos nie bardzo mi sie podoba Kamix - Pią 10 Paź, 2003 16:31 Temat postu:
Widze ze jak narazie cywilizacja nieprzypadla jeszcze nikomu go gustu , ja mam jedno mazenie zodbyc gierke streett legal reacing mialem gdzies linka do torrenta do tej giery ale gdzies mi sie zapodzial bolognese - Pią 16 Sty, 2004 11:38 Temat postu: E tam!!
Nie znacie się!!
CYWILIZACJA RZADZI!!!
CIVilization i Herosi To najlepsze strategie!!
Kamix - Pią 23 Sty, 2004 11:15 Temat postu:
Herosi moze tak, zgadzam sie ale civilizacja, beznadzieja bolognese - Czw 19 Lut, 2004 09:46 Temat postu:
ee tam.
Jan w grze trzeba pomyśleć to już sie wam nie podoba.