Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - po czym poznac ze...
klacz - Wto 07 Paź, 2003 21:00
Temat postu: po czym poznac ze...
poczym poznac, ze chlopak sie w tobie zakochal, nie mowiac ci o tym??? please pomozcie:P
Cytryna - Wto 07 Paź, 2003 21:43
Temat postu:
Może po tym jak się na ciebie "słodziutko" patrzy, jak zachowuje się kiedy jesteś w pobliżu. Chce pokazać jaki to jest popularny wśród kolegów itd chce ci czymś zaimponować
klacz - Sro 08 Paź, 2003 17:42
Temat postu:
hmmm a wiecie moze, co oznacz, jak chlopak cie aczepia, czasami kopie bije, a potem blaga o pozyczenie czegos na lekcji?
Cytryna - Sro 08 Paź, 2003 21:48
Temat postu:
Niektórzy chłopacy właśnie tak pokazjuą ze dziewczyna im się podoba, przynajmniej tak było kiedy chodziłam jeszcze do podstawówki, teraz raczej cjłopacy znajdują bardziej odpowiednia rzeczy!!!
Kornelia - Czw 09 Paź, 2003 13:48
Temat postu:
Racja Cytrynko!!
Ja niestey nadal jestem wpodstawówce i wiem jak jest a jak ktoremus sie spodobasz to jest oprzeciwnie niz by mozna sobie pomyslec chlopcy (wybaczcie, ze to powiem ale tez niekoniecznie mowie o was forumowicze plci meskiej) w tym wieku nie sa na tyle dojazali (przynajmniej nie wszyscy a raczej niewielu) zeby jakos inaczej zwrocic na siebie uawage dziewczyna niz zaczepianie jej itp. mam nadzieje, ze w gimnazjum sie to zmieni ale jak narzie jakos sobie z ttym radze i mam nadzieje ze i ty sibie poradzisz Klaczo...
klacz - Czw 09 Paź, 2003 20:25
Temat postu:
no cóż, wytrwałam w tym ponad rok, i już się przyzwyczaiłam
Gladiatorpl - Czw 09 Paź, 2003 20:39
Temat postu:
a u mnie tak nie ma no moze kilka przypadków
klacz - Czw 09 Paź, 2003 20:44
Temat postu:
no cóż wprawdzie życie niesprawiedliwe i okrótne, ale ŻYCIE ROOLEZ!!
Jusinka - Sob 11 Paź, 2003 20:04
Temat postu:
jfjcxhxbg
klacz - Sob 11 Paź, 2003 20:40
Temat postu:
hmm ja to zawsze tak zalatwiam, zaczynam ich gonic, jesli nie uciekaja lapie ich i albo im cos tlumacze w sposob niekulturalny, albo odrazu daje kopa
nie martw sie, najlepiej przerwe spedzaj kolo dyzurujacych nauczycieli, jesli i to nie pomaga, od czego jest damska lazienka:P
Jusinka - Sob 11 Paź, 2003 20:42
Temat postu:
hdrujr5r7
klacz - Nie 19 Paź, 2003 21:39
Temat postu:
"wejdom?!
oh my get(czy jak to się pisze:P) hmmm.... coraz bardziej?..hmm...(klacz, myśl, myśl, wysil się troche
) a, a może.. nie to zły pomyśl.. a... nie to też do bani ...hmm..myśl,myśl(wysil trochę tą mózgownice) a możę biblioteka? (hehe, jak już mnie zaczepią, to wiedzą, ze dostaną lanie, i onie zawsze pędem do biblioteki....tam panuje cisza i wogóle, ale na zapas, lepiej jeszcze troche pomyśle:P hm.. a zaczepiają tylko ciebie, czy też inne dziewczyny? jak też inne, to "podglądaj
" jak inni sobie z tym radzą... nie martw się, przędzej czy później się przyzwyczaisz... jeśli ja znisłam to, że dostałam od głupiego kolegi butem w twarz i przeżyłam(tak wiem, tak wiem...zostawcie to bez komentarza...to długa historia:P) to ty powinnaś przeżyć to "upokozenie"
Anonymous - Wto 21 Paź, 2003 22:51
Temat postu:
Myślę, że po tym hmm..... sama nie wiem ale chyba jak Ciebie zaczepiaja chociaż niekoniecznie:) Sama jestem ciekawa
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group