Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - jak powiedziec o tym mamie że dostłam miesiączke?

motylek - Sro 08 Paź, 2003 09:08
Temat postu: jak powiedziec o tym mamie że dostłam miesiączke?
błagam napiszci mi jak powiedzziec o tym mamie że sie dostało okres wiem że to rzecz naturalna ale jakoś sie wstydze . Embarassed napiście jak wy otm powiedziałycie czekam na odpoieć.
Akacja12 - Sro 08 Paź, 2003 12:13
Temat postu:
a dostałaś? No to powiedz coś w sylu: ,,Mamo! ja chyba mam miesiączke!!'' ja co prqawda jeszcze nie mam ale jak dostane to raczej powwiem w ten sposob. W kożcu twoja mama też kiedyś musiała powoedzieć swojej mamie!
Anya - Sro 08 Paź, 2003 13:23
Temat postu:
ja powiedziałam dokładnie tak jak Akacja napisała Razz a też się martwiłam jak to powiem, a wyszło samo z siebie Razz
mroweczka - Sro 08 Paź, 2003 13:29
Temat postu:
Ej no spoko Razz Raz kozie śmierć Razz Nie no twoja mama na pewno sie ucieszy! Twisted Evil Przeciez jestes juz kobieta!!! Cool Mama jak to usłyszy, to będzie sie cieszyc,że ma jeszcze jedna kobiete w domu i na pewno będzie cie chociaż trochę traktować doroślej... Razz
NaStKa - Sro 08 Paź, 2003 20:50
Temat postu:
zgadzam sie z mróweczką...w 100%
Anonymous - Sob 11 Paź, 2003 09:31
Temat postu: NIe boj zaby
NIe boj sie Very Happy po prostu to powiedz . Razz Twoja mama napweno zaraz da CI podpaski i powie co masz robic nie boj sie ja gdy miala wydzieline tez co chwile sie zastanawialam jak to powiedziec Question a ja sie do niczego nie przyznawalam po prostu gdy moja mama prala mi majtki zawolala mnie i wszystko jej powiedzialam a ona mi Smile Nie boj sie Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group