Łucja_15 napisał/a: |
Chciałam powiedzieć że nie jestem szczupła...przy wzroście 155,5 waże 44kg. To nie jest aż tak mało... |
Madzialena napisał/a: |
a ja mam 10 i miseczke 75 aa najwjększy biust w wszystkich 4 klasach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gościówa napisał/a: |
Do Kleo: Popieram. Wiele dziewczyn ma świra na punkcie grubości...wkurza mnie jak dziewczyny chude jak patyk lub nawet w sam raz patrza w lustro i płaczą że sa za grube. OBŁĘD! Kelo...może jesz za mało? powinno się jeść 5 obfitych posiłków dziennie. A jeśli jesz duzo a mimo to jesteś chyda może masz poprostu takką przemiane materii. JA moge jeśc ile chce i nie tyje a inna osoba zje troszke za dużo i już waga skacze w góre. Nie przejmuj się. Staraj sie jeść dużo i tyle. |
girl_in_black napisał/a: | ||
Gosciówa! mówisz ze dziewczyny mają świra na punkcie odchudzania siem...ale słuchaj ja np mam około 172 cm wzrostu i waze aż 56 kg!....nio to widzisz....jest sie z czego odchudzać! ja jem bardzo mało......a jestem gruba jak beczka....teraz tańcze w zespole...tam wiekszosc dziewczyn jest szuplejszych ode mnie..... musze sie odchudzać żeby chociaż troche wyglądac tak jak one...... a co do biustu to ja mam za duży!...i zgadzam sie z tym że to tkanka tłuszczowa.....waze dużo to i biust mam duzy......tylko że az za duzy......piszecie że biust rośnie do 18 roku zycia.....to ciekawe jak ja bede wyglądała za te 4 lata...jak ja mam teraz około 88 w biuście a około 70 pod......nie to ze siem chwale tylko już w szkole mam z tego powodu kompleksy bo np na w-f to tak strasznie skacze.....a biust mi ciągle rośnie.....kiedy przestanie? |
Gościówa napisał/a: |
Zawsze piałam że waże 48 kg...z ciekawości poszłam się zważyc bo dośc dawno tego nie robiłam..i waga wskazała 50 kg...na wzrost 161 i co?? a większośc i tak uważa że jestem zachuda!! W całym moim życiu nie usłyszałam ani razu że jestem gruba bo nie jestem! To że twoje koleżanki wyglądaja jak szkapy nie znaczy że ty tak masz wyglądać!! |
Anonymous napisał/a: | ||
Tylko nie szkapy! ![]() A ja wg. siebie jestem trochę zachuda..tzn chce przybrać na wadze, bo mam około 140 cm, i waże 34kg...co o tym sądzicie? |
klacz napisał/a: | ||||
O...sorx wylogowało mnie ![]() |