Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - MOj kolejny głupi problem!

sandra - Czw 16 Paź, 2003 18:46
Temat postu: MOj kolejny głupi problem!
Flower A więc mam kolejny głupi problem! Mam nową klase i nowych koegów, którzy niestety nie dają mi życ! Kiedy zaczyna się lekcja dostaję lisciki ze wszystkich stron a na kazdym zproszenie na cole pizze lub piwo. Wyraznie daje wszystkim do zrozumienia ze nie mam zamiaru nigdzie z nimi isc, wiedzą ze mam chłopaka a mimo wszystko wqrzaj si na mnie. mowią tez ze unikam kontaktow z nowa klasa i ze zaczynam zyc z boku. słyszałam nawet ze mnie wszyscy kiedys znienawidza za to ze mm własną paczke. kiedy wracam do domu w właczam gg od rzu mam pełno wiadomosci od nich czy moze nie zmieniłam zdania i czy jednak sie umowimy?!!! mam juz dosyc. powiedziłam im ze nic z tego a oni nadal próbują mnie jakos zmusic w dosłownym słowa tego znaczeniu do wybierania sie z nimi na randki!! Loodzie blagam napiszcie mi co mam im powieziec i jak wytlumaczyc ze jestem zajeta, nie mam dla nich czasu i co najwazniejsze mam juz chlopaka którego baaardzo kocham (nieraz go widzieli ze mna!)! help me
Magda - Pią 17 Paź, 2003 15:30
Temat postu:
Cześć!
Moja rada jest taka: gdy ktoś zaproponuje ci "randke" odpowiedz że się zastanowisz. Może to coś da?
Powiedz ze sie zastanowisz ale gdy dojdzie do omówienia daty spotkania odpowiedz ze ci nie pasuje, a gdy ktoś zaproponuje ci inny termin powiedz że musisz pomóc mamie albo że umówiłaś się z kimś innym...
Może to poskutkuje?
Pozdro Smile
Keśka - Sob 18 Paź, 2003 22:00
Temat postu:
Ale przecież przez całe życie nie będzie ich okłamywać...
Idda - Sob 18 Paź, 2003 23:19
Temat postu:
Keśka,zgadzam się!Nie mozesz tak robić!Kłamstwo i tak w końcu wyjdzie na jaw!Powinnaś im może odmówić w jakiś zabawny sposób.....wymyślić jakiś mały .zarcik,ale taki,żeby ich nie urazić,a zarazem,żeby dać im do zrozumienia,że ty masz już swojego chłopa!Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group