Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Koledzy,paczka,chłopak i móje uczucia.

CHOMICZKAAA - Czw 16 Paź, 2003 22:14
Temat postu: Koledzy,paczka,chłopak i móje uczucia.
Długo dobierałam dział w którym miała bym umieścić ten pościk,ale do rzeczy.

Jestem atrakcyjną dziewczyną i umiem doskonale podrywać chłopaków.
Oni mi to odwzajemniają i mi sie to podoba.Ja traktuje ich jako kolegów z klasy,których poprostu lubie,ale zauważyłam że niektórzy z nich traktują to bardziej poważnie.Mówią innym,ze ze mna chodzą itd.
Niestety kiedyś takie dziwne wiadomości dotarły do mojego chłopaka i sie trochę posprzeczaliśmy(teraz jest ok).Musiałam mu wszystko tłumaczyć.Nikt oprócz nas nie wiedział,że jesteśmy parą.Pod koniec przerwy(tłumaczyłam mu to na przerwie) on pocałował mnie w policzek i widzieli to chłopcy z mojej klasy.Głupio się poczuli i byli "lekko" zawiedzieni.Nie wiem czy mój flirt nie rani mojego chłopaka i kolegów.

Drugi taki przypadek:
Ja moja siostra,koleżanki i moj bardzo dobrzy koledzy jesteśmy jedną wielka paczką(nie ma tam niestety mojego chłopaka,bo on nie zna mojch kolegów i koleżanek,kiedyś chciałam ich poznać,ale on nie chciał).Chodzimy wszędzie razem i spędzamy razem dużo czasu.Umówiliśmy się,ze nasze powitanie oraz porzegnanie będzie wygladało dosyć nie typowo,jest to poprostu przyjacielski pocałunek w policzek.Kiedyś krępowało to troszkę dziewczyny,ale teraz to poprostu codzienność.Pewnego dnia przyszedł po mnie do domu koleś z paczki,którego lubię najbardziej.Potem poszliśmy razem po resztę i do jakiegoś tam baru.Było bardzo fajnie.Wszyscy rozeszli sie do domów i tylko zostaliśmy ja i mój ulubiony kolega.Odprowadził mnie do domu ,pod blokiem stał mój chłopak i czekał na mnie,a ja na rogu pocałowałam tamtego kolesia w policzek.Kiedy go zobaczyłam rozpłakałam się.Nie wiedziałam co teraz będzie i co zrobi mój chłopak.Powiedział tylko,że z nami koniec i zebym sobie z tamtym wszędzie chodziła.Odwrócił się i wrócił do swojego domu.Płakałam przez kilka dni.Mój chłopak unikał mnie w szkole i na ulicach.Pewnego dnia zadzwonił i powiedział żebyśmy się spotkali i żebym to wszystko wyjaśniła i albo z nami koniec,albo...(odłożył suchawkę).Przyszłam w umówione miejsce i wyjaśniłam co było i dlaczego go pocałowałam.Powiedział,że mi nie wieży i jakie mam na to dowody.Ja odparłam że nie nie będe szukała dowodów i jeśli mnie kocha i wierzy w moje słowa to niech dalej ze mną chodzi.Wyszłam.Tak naprawdę to nie wiem co mnie wtedy podkusiło.Było to jakieś 2 dni temu.Chłopak nadal sie nie odzywa i tylko w szkole do mnie "cześć" nieraz powie. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Jak nie stracić chłopaka i paczki???
Kornelia - Pią 17 Paź, 2003 17:57
Temat postu:
No problem masz nie lada
moim zdaniem powinnas tak wykombinowac zeby twoj chlopak zobaczy ze wszyscy w paczce sie tak witacie no nie wiem umow sie z nim a przedtem z paczka zeby on was zobaczyl jak sie zegnacie
powodzenia
Cytryna - Pią 17 Paź, 2003 19:10
Temat postu:
Wydaje mi się, że każdy chłopka postąpił by tak samo jak twój. Jeżeli mu na tobie zależało to napewno bardzo się zawiódł i w głębi serca było mu anprawdę przykro....czuł że cię stracił. Jeżeli nie wiedział że tak właśnie w paczce wyglądają wasze pożegnania i powitania pomyślał sobie że poprostu go zdradzasz. Może pogadajcie w trójkę, ty, twój chłopak i ulubiony kolega z paczki. Oni nie muszą o tym wiedzieć poprostu umów się z każdym o tej samej godz. i w tym samym miejscu. Bądź też tak jak mówi Kornelia Smile
Kiedy ty tłumaczyłas mu, że poprostu u was tak każdy robi nie przyjmował tego do wiadomości ponieważ on nigdy nie przyjmował właśnie tego sposobu witania sie. Może on całuski zostawiał tylko dla tej jedynej dziewczyny z którą chodzi.
CHOMICZKAAA - Pią 17 Paź, 2003 20:01
Temat postu:
Starałam się mu to wytłumaczyć,ale on tego do wiadomości nie przyjmuje i powiedział,ze nawet jeżeli to prawda to jeśli chce być z nim to musze skończyć z tymi powiataniami i pożegnaniami raz na zawsze.Ja tego nie zrobię,bo nie mam zamiaru stracić przyjaciół,których tak długo zdobywałam,ale niechce też stracić chłopaka którego bardzo kocham.Teraz już nie wiem czy z tym kolegą to nie była w pewnym sensie randka.Czuje się winna temu wszystkiemu,że nie poszłam z chłopakiem tylko z mojm ulubionym kolegą.Czy ta przyjaźń moze zamienić sie w miłość???Jak narazie chce odzyskać chłopaka i zdecydować z którym tak naprawdę czuję się lepiej i który mnie tak naprawdę kocha(bo "kolega" też na mnie leci).
Cytryna - Pią 17 Paź, 2003 21:16
Temat postu:
Wydaje mi się, że w zwiazku ważne jest również to aby obie strony sobie ufały a z tego widze to twój "chlopak" nie daży cię zbytnim zaufaniem skoro mimio to, że wie iż każdy w twojej paczce tak się własnie wita nie zgadza się na to i jest w pewnym sensie zazdrosny. Wydaje mi się że jeżeli podobasz się twoijemu ulubionemu koledze z paczki i on ci też to pownnaś z nim spróbwać. Przy tym nie stracisz przyjaciół a tylko chłopaka który ci nie ufa i na to wygląda, że każe wybierać między nim a osobami na których naprawdę ci zależy. Jeżeli spróbujesz z tym chłopakiem to on napewno nie będzie miał nic przeciwko temu abyś witała się tak z innymi kumplami z waszej paczki.
CHOMICZKAAA - Pią 17 Paź, 2003 21:58
Temat postu:
Wiem,ze warto mi spróbować z tym mojm paczkowym kolegą,ale boje sie,ze wtedy mój chłopak juz nie odzyska a na nim mi zależy.Z "kolegą" nie wyjdzie,a ja zostane sama.Co ja mam zrobić Question Jestem załamana Crying or Very sad
Bike_chan - Sob 18 Paź, 2003 08:54
Temat postu:
wiesz? Ja bym na twoim miejscu przede wszystkim sie nie załamywała!!! A co do chłopaka, to myślę, ze powinnaś z nim naprwdę poważnie porozmawiać. Może juz nie tyle wyjaśnić o co chodzi, ale postwić sprawę jasno: że go kochasz, ale cenisz rónienież bardzo swich kupli i nie masz ochoty traciś ani jego, ani ich. Jeżeli uzna, że masz wybierać, to myślę, ze mowinnaś sobie go darować. jężeliby mu naprawde na tobie zależało - rozumiałby i nie robiła z tego sensacji... powodzenia!!!
Cytryna - Sob 18 Paź, 2003 10:31
Temat postu:
Jeżli naprawdę nie chcesz go stracić to tak jak mówi Bike_chan szczerze z nim o tym porozmawiać. Poproś go o to aby zechciał poznać osoby z twojej paczki i powiedz mu, że jeżeli naprawdę cie kocha to nie powinien kazać ci wybierać, co on zrobił by gdybyś to ty kazała mu dokonać wyboru między kumplami a sobą. Powiedz też, że jest dla ciebie naprawdę ważny ale przez to nie możesz zostawić swoich przyjaciół.
CHOMICZKAAA - Sob 18 Paź, 2003 12:18
Temat postu:
Dla Was jest to takie łatwe, a ja ryzukuję.Nawet jak kazał by mi wybierać to przecież ja nadal bym go kochała.To nie jest takie proste!!!!!!!!
Crying or Very sad W takiej sytuacji nie można sie nie załamywać Crying or Very sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group