Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - błona

motylek - Pią 17 Paź, 2003 15:13
Temat postu: błona
mam tkie pytanie : czy można uszkodzic sobiw błone dziewicza po przez włozenie sobie do pochwy np. szczoteczki do zębów. i jak mozna sprawdzić czy sobie ja uszkodzilam .prosze odpiszcie szybko.
Kamix - Pią 17 Paź, 2003 15:51
Temat postu:
Cytat:
mam tkie pytanie : czy można uszkodzic sobiw błone dziewicza po przez włozenie sobie do pochwy np. szczoteczki do zębów. i jak mozna sprawdzić czy sobie ja uszkodzilam .prosze odpiszcie szybko.

Czy można uszkodzic uwazam ze tak a czy uszkodzilas, przeczytaj ten artykul znajduje sie tutaj dobra lekcja na temat błony dziewiczej, tutaj jest również odpowiedz co sie dzieje podczas uszkodzenia błony, naprawde warto przeczytac.
http://republika.pl/kicia_kocia/blona/index.htm
Myszorka - Pią 17 Paź, 2003 15:58
Temat postu: tak
owszem mozna sobie uszkodzic i jezeli sie mastburbujesz nie rob tego mocno i nie wkladaj do blony ostrych rzeczy ani takich ktore mogly by ja podraznic bo mozesz miec wielkie klopoty
Kamix - Pią 17 Paź, 2003 16:44
Temat postu:
Cytat:
owszem mozna sobie uszkodzic i jezeli sie mastburbujesz nie rob tego mocno i nie wkladaj do blony ostrych rzeczy ani takich ktore mogly by ja podraznic

Do twojej wypowiedzi droga kolezanko dodam jeszcze ze niezalezy wkladac zbyt dlugich przedmiotow. Wink
mroweczka - Pon 20 Paź, 2003 17:43
Temat postu:
mozna ale rozpoznasz,jezeli zacznie lecieć ci krew(nie tylko troszeczke ale bardzo dużo)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group