Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - napisać, nie napisać, napi...
Anonymous - Pią 17 Paź, 2003 16:51
Temat postu: napisać, nie napisać, napi...
Na dyskotece poznałam fajnego chłopaka.Podeszło do nas (byłam tam z dwoma koleżnkami) chyba z pięciu.I zaczeli z nami tańczyć .Myślałam ża tylko chwile(jeden taniec), a tańczyli z nami do końca około 3 godzin.
Pytał mnie o nr komórki ,ale ja nie mam ,a on nie ma internetu więc, e-mail i gg odpada . Umówiłam sie z nim za tydzień ,ale nie mogę tam pojechać . Mogę mu napisać list , albo krótką wiadomość, moja koleżanka może mu przekazać . Ale nie jestem pewna czy warto , nie wiem czy on potraktował to poważnie , czy jako przelotny flirt . Prawie z nim nie gada łam, ale na koniec mnie pocałował.Czy mam mu coś napisać , czy nie?
O nikim innym nie myślę co będzie jeśli da mi kosza, a tak wogle ,czy ja nie traktuje tego za poważnie?Jakieś listy po jednym spotkaniu?Może już wogle mnie nie pamięta?
pomóżcie...
tylko nie piszcie "porozmawiaj z nim" bo jak widzicie nie mam możliwości, a to jest podstawowa odpowiedź na większość pytań .
Bike_chan - Sob 18 Paź, 2003 09:00
Temat postu:
Myślę, ze powinnaś napisać i to bez znaczenia, jaki ma do ciebie stosunek. Tego wymaga dobre wychowanie - jak nie mozesz przyjść to musisz go o tym powiadomić
a co do roamowy... to wierz mi, ze potrafi zdziałaś cuda!
girl_in_black - Wto 28 Paź, 2003 18:48
Temat postu:
moje zdanie jest takie: to była tylko dyskoteka! już tez kilka razy na dyskotece byłam i było tak samo...a więc to chyba był tylko flirt....chociaz w Twoim wypadku moge sie mylić.....
Anya - Pią 14 Lis, 2003 23:46
Temat postu:
napisz ... ja napisałam do miłości poznanej 3 lata temu ... odpisał i to mile
warto probowac!!!
CHOMICZKAAA - Sob 15 Lis, 2003 16:32
Temat postu:
Musisz do niego napisać!
Mówisz,ze moze dac Ci kosza,a jak nie napiszesz nigdy sie tego nie dowiesz.Mojm zdaniem napisz,bo naprawde warto.Jesteś kobietą(dziewczyną)i nie dawaj za wygraną.Nawet jak da Ci kosza,to zapytaj go czy mozecie zostać przyjaciółmi.W Walentynki wyślij mu paczke z prezentem,a w jejgo imieniny i urodziny życzenia.Poprostu uważaj go za przyjaciela,po jakimś czasie on zauważy,ze naprawde Ci na nim zależy.Kiedy zauważysz,ze to przeradza sie w cos większego,napisz,ze zależy Ci na jego przyjaźnie,ale przykro Ci,ze to tylkoprzyjaźń.To powinno pomóc
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group