Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Dziewczyna
Anonymous - Nie 19 Paź, 2003 12:19
Temat postu: Dziewczyna
Mam problem z młodszą dziwczyną jest o roczek młodsza i strasznie sie mnie wstydzi (tzn przed kolerzankami ) i niewiem jak to zmienic .. Była wycieczka i sie poznaliśmy wypilismy razem troche , później sie całowaliśmy (wpływ alkocholu) ale byliśmy sami w pokoju ... Rano obudziliśmy sie razem w łużeczku (ale bylismy w ubrankach nic nie zaszło ) Ona nic nie pamiętała z tego robiliśmy minionej nocy .. Teraz jest strasznie nieśmiała niewiem co może byc przyczyną .. Pomożecie ??
deg - Nie 19 Paź, 2003 13:41
Temat postu:
Nieźle musieliście wypić, że nic nie pamięta. To nienajlepszy sposób na miłość.
A nieśmiałość czy wstyd przełamiesz. Daj jej tylko trochę czasu i dużo ciepła. Teraz się może wstydzi związku z Tobą (pewnie się nei wstydzi, tylko jest nieśmiała), a niedługo będzie dumna z tego związku. Cierpliwości. Czas wiele zmienia.
Anonymous - Pon 20 Paź, 2003 17:02
Temat postu:
Deg (niewiem jak masz naimie więc tak mówie) Ja nie wypiłem za durzo ale ona chciała ... No to piła jak chce wkońcu misiałem ją powstrzymać do na 16 letnią dziewczyne troche podan 1 litr wódki może nie działać najlepiej ..
Może czas coś zmieni ... Miejmy nadzieje ..
Myszorka - Wto 21 Paź, 2003 14:04
Temat postu:
zgadazam sie z degiem ona po prostu jest niesmiala
i na przyszlosc nie pijcie tyle !
Anonymous - Wto 21 Paź, 2003 17:35
Temat postu:
No to była wkońcu wycieczka intergacyjna ;p . Ale teraz tak serio skoro sie zgadzacie to chyba bede czekał .. A tak przeokazji czy alkochol szkodzi w wieku 15 16 lat ?? Co sie może stać ?? Tak samo palenie trawy albo czegoś takiego , wiem ze to urzywki ale to taki wiek że wysztkiego trzeba spróbwać ..możesz mi coś deg`u powiedzieć na ten temat ??
Anonymous - Sro 22 Paź, 2003 15:29
Temat postu: Alkohol - szkodzi...
Alkohol szkodzi w duzych ilosciach kazdemu...
Alkohol ścina biało (niszczy je) a nasz mózg jest z białka... Tak więc alkohol powoduje ścinanie białek a przede wszystkim niekorzystnie wpływa na wątrobe
deg - Nie 26 Paź, 2003 01:56
Temat postu:
Alkohol najbardziej szkodzi MAŁYM dzieciom, których wątroba nie jest przystosowana do neutralizacji szkodliwego wpływu alkoholu.
Ty z pewnością małym dzieckiem nie jesteś i Tobie alkohol szkodzi tylko niewiele więcej, niż dorosłemu. Dlaczego więc nie powinieneś pić? Z bardzo prostego powodu - osoby w Twoim wieku znacznie łatwiej wpadają w nałóg niż osoby dorosłe i znacznie trudniej z niego wychodzą. Zobacz na dorosłych - ilu mamy alkoholików i ile nieszczęśliwych przez to rodzin. Pomyśl tylko chwilę - jako młody człowiek łatwiej możesz stać się jednym z alkoholików. Nic przyjemnego.
Szczerze mówiąc cieszę się, że ostatnio tak popularne staje się picie piwa a nie wódki. Wiem, że młodzież pije i będzie piła. Jednak znacznie lepiej, gdy każdy wypije dwa piwa niż 0,5 l wódki.
BTW: Zrób sobie proste doświadczenie. Wrzuć do szklanki białko z jajka kurzego i nalej tam alkoholu - najlepiej spirytusu rektyfikowanego (to taki spirytus, w którym jest ok 98% alkoholu). Zobacz co stanie się z białkiem. Pomyśl, co dzieje się z Twoim organizmem - przecież też zbudowany jest z białek! A poza tym nasz łańcuch genetyczny - DNA - to też białka. Acha - eksperyment zakończ wlewając do tego "zmodyfikowanego" białka wody. Zdziwiony?
Anonymous - Czw 30 Paź, 2003 19:39
Temat postu:
Ok dzieki za wszystkie posty .
Mam jeszcze jedno pytanie czy dziewczyna moze sie wstydzić starszego chłopaka ??
Bo ona chyba sie mnie wstydzi .. tak mi sie wydaje ... Byliśmy w miescie i szlismy za rączke (wiecie jak to jest) ale gdy zobaczyła kolerzanke idąca w przeciwną strone niż my pusciła mnie puki ona nie przeszła i potem znoof złapała ..
Na przerwie jak do niej podejde to niewie co ma zbytnio robic ... ja zagaduje jakoś a ona nie bardzo chce gadac ... ale gdy jest sama (nie wśród kolerzanek ) to nawija jak najeta ..
Jak ja mam to interpretowac ??
deg - Nie 02 Lis, 2003 01:03
Temat postu:
Może się wstydzić.
Gdy pokocha Cię do szaleństwa to jej przejdzie.
girl_in_black - Sob 15 Lis, 2003 10:12
Temat postu:
hej! to jest normalne ze dziewczyna gdy jest z chłopakiem sie wstydzi. jak szliście razem za ręke i szła jej koleżanka to ona pewnie sobie pomyślała ze ta koleżanka moze to źle odebrac i np. gadać później jakieś niepotrzebne plotki. a wstydzi sie z Toba rozmawiać bo moze nie wie jak sie zachowasz gdy ona cos powie. nie wie może jeszcze co lubisz czego nie. co Cu sprawia przykrość ... co radość i własnie dlatego boi sie odezwac żeby nie zrobić Ci przykrosci albo żebyś jej nie wyśmiał.
CHOMICZKAAA - Sob 15 Lis, 2003 16:21
Temat postu:
Spoko!Ja na początku też sie wstydziłam mojego chłopaka,ze sie moze kolezanką nie bedzie podobal,albo beda plotkować.To trwało krótko i teraz już mi przeszło bo stwierdziłam,ze to ja decyduje o tym z kim chodze za ręke i całuje,a nie moje koleżanki.Jesli im sie nie podoba trudno,jak znaja kogoś lepszego prosze bardzo niech z nim chodzą,ale mnie on sie nie podoba ja mam swojego mena i jest cool.Twojej dziewczynie też przejdzie.
Nie powinniście tyle pić,ponieważ jak juz mówił Deg to źle wpływa na zdrowie i to moze sie wkońcu skączyć...
...ciążą i co wtedy zrobisz,uciekniesz?Twoja dziewczyna ma napewno okres i moze zajśc w ciąże,więc sie pilnujcie.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group