Dzieci OnLine
O Forum - Do Myszorki i innych użytkowników....
panienka_wierzba - Sro 22 Paź, 2003 20:37
Temat postu: Do Myszorki i innych użytkowników....
Ja mam jedną sprawę dotycząca użytkownika, i bardzo chciałabym aby Myszorka zaglądnęła do tego postu. Prznieście to, bo to i może jest związane z forum, ale jak coś to dajcie to gdzies indziej jakby wam nie pasowało. A teraz przejde do sedna sprawy.
A więc:
Droga Myszkorko. Miłe to jest, że interesujesz się tym forum, i chcesz miec dużą ilośc postów pomagając innym w ich problemach, ale co do twojej pomocy mam jedną uwagę. Czytjąc dość stare posty odpowiadasz na nie. Może to nie jest złe, jeżeli ostatni post był bysłany, tydzień czy dwa temu. Ale ostatnio zaówarzyłam że niektóre twoje posty obejmują zakres tych starszych niektóre z sierpnia, z lipca czy czerwca, ale nie tylko. Znajdują się również te które były wysłane w okolichach maja a nawet chyba marca jak się nie przewidziałam. Są to problemy związane z dojrzewaniem, seksem czy narkotykami. Nie jest nic w tym złego lecz jest jedno "ALE". Te sprawy na które odpowiadasz z pewnym"opóźnieniem" w większości są już dawno rozwiązaane dzięki innych użytkownikom, lub rozwiązały się same Wieć pomyśl, nie ma sensu odpowiadac na tematy i posty, które już od bardzo dawna są nieaktualne. Jeżeli tak bardoz chcesz pomagać, to spróbuj robić to w aktualnych problemach naszych forumowiczów, na pewno lepiej na tym wyjdziesz, a jeżeli chcez pomóc bardziej niż normalnie nie ograniczaj się tylko do zakresu dojrzewania i z tym związanych, dziękuje za uwagę i liczę, że mnie nie potępicie za ten post. Ale to jest tylko mojge własne zdanie dziękuję za uwagę.
deg - Nie 26 Paź, 2003 01:59
Temat postu:
Popieram rękami i nogami
Michał - Nie 26 Paź, 2003 08:29
Temat postu:
deg a ty ile masz lat??????
Anonymous - Nie 26 Paź, 2003 10:39
Temat postu:
Deg jest już stary
Nie, no żartuje! Deg ma coś ok. trzydziestki chyba?
panienka_wierzba - Nie 26 Paź, 2003 10:59
Temat postu:
dzieki deg że masz podobne zdanie do mnie, ale między innymi było to do myszorki i mam choć malutką nadzieję, że ona to czytałą. Myszorka, prosze cię żebyś wyraziła swoją własną opinię na ten temat bo to ejst sprawa dotycząca CIEBIE!.
deg - Nie 26 Paź, 2003 22:24
Temat postu:
Michał: 26
mroweczka - Sob 01 Lis, 2003 11:03
Temat postu:
Też właśnie chciałam stworzyć taki post. Myszork o ile sie nie mylę,jesteś tu od niedawna i za bardzo jeszcze o tym nie wiesz,ale niektóre problemy już się rozwiązały...
Jezeli chcesz już napisać post to wybieraj aktualne problemy i nie tylko w dziale DOJRZEWANIE. I proszę Cię,nie udawaj że tego nie przeczytałaś...
Anonymous - Wto 11 Lis, 2003 10:34
Temat postu:
Hmmm... Jakby mnie dotyczył taki post, to bym nie skomentowała, bo bym się zawstydziła
Ale poprawiłabym się... A tak z innej beczki... ŁAAA! Co się stało z forum!! ToJa, znowu coś kombinujesz?
Idda - Wto 11 Lis, 2003 15:04
Temat postu:
Do Deg'a:Masz 26 lat?To mało
,jednak myślałam,że masz trochę mniej....jakieś 22,tak,jak moja siostra!
Jakby co,to mój brat ma 25!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group