PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Związek 12 + 15,5 Anonymous - Sob 25 Paź, 2003 22:27 Temat postu: Związek 12 + 15,5
Mam kolege któremu podoba sie 3 lata młodsza dziewczyna, on jest nieśmiały chłopakiem w wiek 15,5 lat ))))))) (chodzi do 3 gim.) a ona 12 letnią 6 klasistką czy taki związek ma wogóle sens Jak pokonać tę jego nieśmiałość pozdrawiam Good Friend deg - Nie 26 Paź, 2003 02:57 Temat postu:
IMHO ten związek ma sens.
Poszukaj w archiwum - często piszemy jak pokonać nieśmiałość. Kornelia - Nie 26 Paź, 2003 14:02 Temat postu:
Racja deg!!
Roznica wieku to jest wyzwanie ale malutkie a wlasnie najczesciej takie zwiazki sa najbardziej udane
o niesmialosci i wogole o takich problemach piszemy czesto poszukaj poczytaj i bedziesz wiedziec jak pomoc koledze Lilly - Pon 27 Paź, 2003 21:48 Temat postu:
No...To chyba normalne: Wyobraź sobie, że moja mama mi znalazła "narzeczonego" właśnie w wieku 15 lat, a ja mam 12 Bo moja mama jeździ do Grecji i tam ma koleżankę, której syn jest właśnie ten 15-latek i "obiecały" se, że pożenią dzieci Fajnie co?A ja nieee chce girl_in_black - Wto 28 Paź, 2003 18:44 Temat postu:
moim zdaniem to też ma sens tylko czy ten chłopak wie jaka jest ta dziewczyna...ona mu sie podoba tylko z wyglądu czy z charakteru też????? Anonymous - Czw 30 Paź, 2003 16:02 Temat postu:
Wiem tyle że dziewczyna podoba mu się nie tylko z wyglądu ale równiez z charakteru.W sumie nie ma żadnej przeszkody gdyż mieszkają bardzo blisko i są w dobrych stosunkach.problem w tym że on boi sie jej to powiedzieć ponieważ wydaje mu sie że może również zrobić jej krzywde (psychiczną) że ona nie jest gotowa i sie wystraszy, chyba zrozumiecie o co chodzi...
Czekam na opinie... Anonymous - Sob 01 Lis, 2003 21:31 Temat postu:
To jak pomożecie mi czy nie ? deg - Nie 02 Lis, 2003 00:32 Temat postu:
Lilly napisał/a:
Bo moja mama jeździ do Grecji i tam ma koleżankę, której syn jest właśnie ten 15-latek i "obiecały" se, że pożenią dzieci Fajnie co?A ja nieee chce
I dobrze.
Wszystkie plany małżeńskie rodziców lepiej traktować ostrożnie. Lej syna koleżanki i kochaj dowolnego innego chłopaka. CHOMICZKAAA - Pon 03 Lis, 2003 21:30 Temat postu: Moja droga jest to w 100% możliwe.Ja miałam tak z mojm chłopakiem na początku,najpierw baliśmy się,ze ktoś moze sie z nas smiac,albo nam poprostu ten związek nie wypali,ale teraz wszystko jest ok i chodzi z nim za reke po ulicy i witam pocałunkiem w policzek.Poprostu nie martwimy się tym co jest po za nami.Żyjemy we własnym świecie i nie martwimy sire niczym np.opinią innych.Kiedy moja mam go zobaczyła ze mną na ulicy powiedziala że fajnego mam chłopaka i ze to ja wybieram z kim chodze,ale ze juz o slubie to zebym jej powiedziala(he he).Bardzo go kocham i wiem ze jeśli sie czegoś bardzo chce to zawsze mozna to zdobyc,wystarczy donżyć do celu Nemeia - Wto 04 Lis, 2003 05:07 Temat postu:
A ja sie juz nie bede wypowiadac mojej opini hehe. I tak wszyscy bardzo dobrze ja znacie mroweczka - Wto 02 Gru, 2003 21:01 Temat postu:
Oj...Deg będziesz miał robotę...Cos mój przedmówca sobie że tak powiem jaja robi
Oczywiście,że taki związek ma sens Zależy to tez od dziewczyny czy ona jest nieśmiała itp. Bo np. ja mam siostre w moim wieku i wiem, że ona by sie na coś takiego z wielką chęcią zgodziła tylko by musiała znać chłopaka i oczywiście musiałby jej się podobać.. Ale też ważne jest, co powie mama nastolatki. Przeciez jak on będzie miał 18 to ona 14..."Taki związek byłby nielegalny" i tego nasze mamy się trzymają Gościówa - Wto 02 Gru, 2003 21:23 Temat postu: miłosc
Myśle ze to możliwe aby ten związek był udany. Ale to juz zależy tylko i wyłacznie od nich. Wiele razy pisałam ze do młosci sie nie da zmusić...jeśli go pokocha to tak jesli nie to trudno. Twój kolega poprostu musi ja lepiej poznać a potem zebrac odwage i pooprsic o chodzenie(oczywiscie musi sie liczyc z odmową) to jedyny spsob aby sie dowiedzial czy chce z nim byc i czy go kocha...a potem to juz kazdy wie ze zwiazek musi się opierać na zaufaniu i szczerości. deg - Pon 08 Gru, 2003 23:13 Temat postu:
Związek 18 i 14-latków jest legalny .
Nie mogą tylko:
- uprawiać seksu
- wziąć ślubu (i całe szczęście!) only_girl_12 - Sro 24 Gru, 2003 15:02 Temat postu:
Każdy związek ma sens.Jak najbardziej.Ale jego obawy są normalne.Boi się powiedziec ze się zakochał w tej dziewczynie.Ona naprawde może sobie niewiadomo co pomyśleć ale nie w tym rzecz.Na forum jest dużo postów na temat jak pokonac swoją nieśmiałość...przeczytaj i opowiedz mu będzie dobrze!
~Merry Christmas everyone ! Anonymous - Sob 27 Gru, 2003 19:21 Temat postu: Związek 12 + 15,5
To całkiem normalne. Ja sama miałam chłopaka 2 lata ode mnie starszego i w niczym to nikomu nie przeszkadzało. Może dopiero po jakimś czasie okaże się że się przed tą dziewczyną naprawę otworzył. .