Dzieci OnLine

Na luzie... - Jak trafiliscie na forum??

Kamix - Wto 28 Paź, 2003 18:40
Temat postu: Jak trafiliscie na forum??
Hej!!!
Witam wszystkich zebranych w tym poscie, mam pytanko do was w jaki sposob trafiliscie na to odlotowe, fajne forum ??

P.S: przepraszam jezeli byl juz taki post ale nie przypominam sobie jezeli byl, zamknijcie lub usuncie Wink
mroweczka - Wto 28 Paź, 2003 19:04
Temat postu:
Mi o nim powiedziała moja najlepsza przyjaciółka z internetu. Miałam problemy związane z dojrzewaniem Rolling Eyes ona podała mi adres i powiedziała "Wejdź,tam jest dużo o tym". Na początku tylko weszłam i poczytałam trochę o tym co mnie trapiło a kiedy chciałam się zalogować i zobaczyłam napis,że trzeba mieć ponad 13 lat...Ale się zalogowałam,bo zobaczyłam,że niektórzy nie mają nawet dziesięciu Very Happy I nie żałuję. Teraz zaglądam tu codziennie:-)
Lilly - Wto 28 Paź, 2003 21:06
Temat postu:
Ja jak zwykle weszłam na stronkę Agi i zobaczyłam ten button z napisem Forum...kliknęłam i już Very Happy
I uwielbiam to forum-zawsze siem coś dzieje:
AGA, MOŻESZ SOBIE POGRATULOWAĆ!!! Kwiat
Alice_10 - Wto 28 Paź, 2003 21:33
Temat postu:
jak dobrze pamietym to chyba Nene mi o tym na GG powiedziala....pierw nie chcialo mi sie wchodzic ale potem polubiloam to i wreszcie sie zalogowalam.Gdzies miesiac puzniej zapomnialam o tym forum ...ale puzniej znow tu weszlam ale niestety zapomnialam swojego nicka i hasla miec zrobilam no wy profil Smile
panienka_wierzba - Sro 29 Paź, 2003 06:58
Temat postu:
ja natomiast w całkowice inny sposób niż wszyscy trafiłam na to forum, pewnego dnia w czerwcu baaaaaaaaaaardzo mi sie nudziło i postanowiłam sobie poszukac jakiejśc rozrywki w wyszukiwarce internetowej i znalazło mi również wsród innych gier, gry na dzieci.best.pl przez kilka dni grałam w nie, a następnie zaczęłąm przeglądać inne rzeczy na stronie i przypadkowo wcisnęłam button forum. Co nie było złą rzeczą, bo od tamtej chwili zaglądam tu codizennie, kocham to miejsce i wszystkie osoby na tym forum, kocham dzielić się swoimi poglądami i wyrazać własne opinie. Dziekuję za nie Kwiat Flower Cheers
Narvana - Sro 29 Paź, 2003 09:55
Temat postu: ,
ja tak samo...szukalam czegios w necie, weszlam na google i cos tam wpisalam nawet nie pamietam co...i wyskoczylo dzici.best.pl nio i weszlam pomyslalam ze zobacze co to...i potem patrze FORUM...i td..
Anonymous - Sro 29 Paź, 2003 11:14
Temat postu:
nioh ja wlasnie dokladnie w ten sposob trafilam na forum: w altawiscie wpislalam dla dzieci bo mi sie nudzilo i chcialam se w cos pograc a zobaczylam dzieci best...a wiec w nią weszlam kliknelam oczywiscie forum na do,e strony...i od tej pory tu takze staram sie bywac jalk najczesciej. To forum jest naprawde odlotowe!!!
ToJa - Sro 29 Paź, 2003 12:54
Temat postu:
To nie forum jest odlotowe, cool, etc. Forum tworzą ludzie, którzy na nim bywają. To Wy tacy jesteście. Forum bez takich ludzi to tylko dokument html na którym są zrobione tabelki, kategorie, działy... i nic więcej.
Kamix - Sro 29 Paź, 2003 14:47
Temat postu:
Aga sluszna uwaga Wink

Ja trafilem na forum szukajac jakiegos fajnego fora na ktorym mozna by pogadac o wszystkim weszlem, zarejestrowalem sie z czego bardzo sie ciesze i nigdy nie bede zalowal, dzieki temu forum zrozumialem wiele rzeczy, i duzo sie na nim nauczylem Wink , no i co oczywiscie wazne nawiazalem cyber znajomosc z fajnymi ludzmi Very Happy Wink
Gościówa - Pią 31 Paź, 2003 15:20
Temat postu: forum
Ja bardzo się nudziłam a poniewaz uwielbiam rysować, malować itd to weszłam to internetu i wpisałam w wyszukiwarce chyba: Rysowanie ...czy coś takiego i wytskoczyło mi: Rysunkowa strona agnieszki...spodobała mi sie ta stronka i długo sobie po niej buszowałmam...grałam w gry itp az w koncu trafiłam na forum ;]
Anonymous - Pią 31 Paź, 2003 15:42
Temat postu:
Hmmm... Nie bardzo pamiętam... Chyba... bo ja tą stronę znam od bardzo dawna... Kliknęłam w banner w napisem forum no i weszłam... Takk mi się zdaję...
demolek - Pią 31 Paź, 2003 18:33
Temat postu:
ja tu trafił skąplikowanie
najpierw w wyszukiwarce wpisałem gry do ściągnięcia i sie własnie pokazała strona www.dzieci.best.pl
i tam jakoś ją przeglądałem i tu trafiłem
CHOMICZKAAA - Pią 31 Paź, 2003 22:26
Temat postu:
Ja szukałam w czegoś o psiakach w gogle i wyświetliło się to forum,ze niby tez jest dział psy.No to weszłam i mnie wciągneło.Przywiązałam się do tego forum Laughing
Anonymous - Pon 03 Lis, 2003 17:09
Temat postu:
A ja weszłam dzięki Dusi, która to forum znalazła.
Nemeia - Wto 04 Lis, 2003 05:16
Temat postu:
Zupelnie przypadkiem... Szukalam czegos w google.ca i wlazlam na to forum. Pierwszy raz to ja zadalam pytanie, a potem juz jakos takos zostalam na dobre Smile
..::Ulka::.. - Wto 04 Lis, 2003 07:23
Temat postu:
Ja rówinież kiedyś szukałam czegoś w necie, już zabardzo nie kojarze czego. I trafiłam na www.dzieci.best.pl następnie nacisnęłam forum, sama nie wiem czemu. Poprostu już nie wiedziałam czego szukam. No i zaczęłam się udzielać Wink
Tresh - Sob 08 Lis, 2003 08:38
Temat postu:
trafiłam na to forum szukając czegoś w wyszukiwarce Smile
Iśka - Sob 08 Lis, 2003 16:05
Temat postu:
Rany ! Ale to było dawno temu !!!
Szukałam fajnej stronki dla dzieci (dla brata Very Happy)...
Weszłam na dzieci.best, potem kilknęłam na forum Very Happy ...
I tak tu trafiłam !

Bardzo lubię to forum, i zawsze jak jestem na kompie wchodze na nie Wink Very Happy !!!
Zbychu_madafaka_ - Sro 14 Kwi, 2004 22:18
Temat postu:
Hmm a ja tu wtrafiłem........bo się zgubiłem.No tak naprawde to często odwiedzam pewne forum ( www.sfd.pl ).Tam był zapodany link to tej stronki.Bez namysłu odrazu misiałem sprawdzić ( ah ten ciekawski ja Cool ).No i własnie teraz jestem z wami Wink .
@ngel 13 - Czw 15 Kwi, 2004 16:01
Temat postu:
ja z półtora roku temu strasznie sie bałam miesiączki no i wpisałam w jakiejśtam wyszukiwarcze "pierwsza miesiączka" no i bylo dzieci best. weszłam, przeczytałam no i zapomniałam na pewien czas. po roku mi sie przypomniało, ze bylam kiedyś na fajnym forum no i je znalazłam. najpierw troche poczytałam, a potem sie zajerestrowałam no i jestem
Girl_3 - Pią 30 Kwi, 2004 21:39
Temat postu:
JA trafiłam na forum szukając czegoś w internecie ( chyba gier ) no i pojawił się link www.dzieci.best.pl nacisnełam i jestem !!!!!!! Smile Very Happy Smile Very Happy
Anonymous - Sob 01 Maj, 2004 17:50
Temat postu:
AJ podobnie jak Iśka tylko że dla siebie szuukałam Very Happy
MEFIU - Sro 30 Cze, 2004 23:37
Temat postu:
Ja tu trafiłem przez szukacza szukałem rozwiązamnia na muj problem z dojrzewanie i tak szukałem i natknołem się na tą strona początkowo myslałem że to tylko jest forum o dojrzewani ale z czasem klikałem i odkryłem ze jest więcej ( chyba niema liczby mnogiej do forum no to improwizuje ) forumów nie tylko forum o dojrzewaniu Wink Very Happy
Pulkownik Nikt - Sro 30 Cze, 2004 23:49
Temat postu:
Ja dostalem linka od kolegi ktory tu jest zarejestrowany chyba jako Gladiatorpl
Anonymous - Czw 01 Lip, 2004 08:33
Temat postu:
MEFIU napisał/a:
Ja tu trafiłem przez szukacza szukałem rozwiązamnia na muj problem z dojrzewanie i tak szukałem i natknołem się na tą strona początkowo myslałem że to tylko jest forum o dojrzewani ale z czasem klikałem i odkryłem ze jest więcej ( chyba niema liczby mnogiej do forum no to improwizuje ) forumów nie tylko forum o dojrzewaniu Wink Very Happy

Liczba mnoga od słowa "forum" to: fora, forów, forami itd. Wink

A ja nie pamiętam już nawet, jak tutaj trafiłam... Czytuję Was już od maja ubiegłego roku, kiedy to dostałam po raz pierwszy miesiączki, a zarejestrowałam się (początkowo pod pseudonimem Fidelina) latem w 2003 roku Smile
nie podam. - Czw 01 Lip, 2004 09:26
Temat postu:
Ja wyszikiwałem w wyszukiwarce google gry-online
Nikita - Czw 01 Lip, 2004 09:43
Temat postu:
A ja natknęłam się na te forum tak , że najpierw zapytałam się kolezanki przez GG czy zna jakąś fajną stronkę gdzie są GRY-ONLINE , no i wyslala mi stronę www.dzieci.best.pl , codziennie na niej grałam , a dopiero gdzieś po miesiącu kliknęłam na " Forum" ,ale i tak na początku w ogole nie mogłam się połapać co się robi na forum , co to są rangi , złote punkty itp. No ale pozniej już było całkiem lepiej... Very Happy
ełe piotr - Czw 01 Lip, 2004 10:14
Temat postu:
ja tu trafiłem poprzez kolegę , który zadał mi wasz zadres.
Anonymous - Czw 08 Lip, 2004 14:47
Temat postu:
ja szukałam czegos o witch-u i weszła na strone..
niepapietam jaką(mało wazne) i zobaczyłam
forum dzieci best weszłam i wciągneło mnie

PS Czy ktos czyta W.I.T.C.H.???
EU07 - Sob 04 Gru, 2004 21:43
Temat postu:
A ja.... wstyd się przyznać Embarassed Szukalem czegoś (pomińmy czego Razz) na Google i mnie przekierowalo na Forum. No i jestem Smile
DeadCorpses - Pon 06 Gru, 2004 16:38
Temat postu:
nie pamiętam :(
Elun - Pon 06 Gru, 2004 16:42
Temat postu:
ja po prostu ze strony agi. Pamietam jeszcze jak bylo tam takie stare forum, totalnie nie bylo zadnych kategorii tematycznych ani nic. Takie skromne Smile Chyba odwiedzalam jej storne, od poczatku jej istnienia (bo bylo tam gry:) ) Odkad powstalo na stronie agi te "nowe" forum, juz jakos go nie odwiedzalam. Dopiero jak szukalam jakiegos innego, niz takiego jednego, do ktorego naleze, przyponialo mi sie te forum i oto tu jestem Wink
kicp - Pon 06 Gru, 2004 16:53
Temat postu:
kiedys ktos na ircu na kanale #curse zarzucil linkiem, wszedlem, z poczatku dla polewki, a teraz juz jako w miare normalny uczen
Elly - Wto 07 Gru, 2004 20:56
Temat postu:
Ja dowiedziałam sie o tym forum od Arena trułm o tym forum cały czas na gg ze w końcu postanowilam zobaczyć czy ono naprewde jest takie fajne no i spodobało mi się i już tu zostałm Very Happy
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 15:03
Temat postu:
A ja... hmmm Rolling Eyes to było rok temu, nie pamiętam za bardzo chyba na to forum trafiłem przypadkiem z jakiegoś bannera ale nie pamiętam... ale było warto tu przyjść Smile
kasiulaa - Pią 10 Gru, 2004 12:47
Temat postu:
Ja znalazlam to forum bo niedawno se robilam bloga tutaj i znalazlam forum to sie zalogowalalam i weszlam biggrin
Anonymous - Sro 29 Gru, 2004 15:02
Temat postu:
Jeśli chodzi o mnie to dowiedziałam się o tym forum od koffanych kumpelek - Ona89, Młoda Smile

Ps.Buźka dla nich :*
Anonymous - Sro 29 Gru, 2004 21:02
Temat postu:
Ja jak większość ludu znalazłam w wyszukiwarce, przez pierwsze miesiące czytałam tylko co pisza inni, aż pewnego cudownego dnia postanowiłam się zarejestrować Smilei zostałam tutaj na dobre Flower wielka buźka dla Was wszystkich!!!!!
roger-1989 - Sro 29 Gru, 2004 21:05
Temat postu:
Ja se z kumplem beke kręciłem z ludzi i dostałem linka na strone.
Anonymous - Sro 29 Gru, 2004 21:47
Temat postu:
No, a ja czesto wchodziłam na strone Agi i grałam tam w rozne gierki... zobaczylam jaki nowy dzial :forum no to weszlam i jest gitez Mr. Green oj to tak dawno bylo..
Anonymous - Czw 30 Gru, 2004 13:55
Temat postu:
a ja szukałam odpowiedzi na pewne pytanie...znalazłam,spodobalo mi sie i jestem Mr. Green
Anonymous - Sob 01 Sty, 2005 23:09
Temat postu:
Ja trafiłem w taki dosyć dziwny sposób.Otóż,mój kumpel przeglądając to forum,natrafił na posta,w którym ktoś zadał pytanie "A co to oznacza,że ktoś jest heteroseksualistą?Czy to oznacza że jest to SKATE?"jak nie wierzycie,macie na forum seks,temat petting.Swoją drogą gościu mistrzowskiego offtopa strzelił,polewaliśmy z tego z kumplem dość długo:)Potem z nudów wszedłem na forum,obejrzałem,zobaczyłem,że jest tu całkiem sporo fajnych ludzi i nietypowych osobistości:)Więc sie zarejestrowałem,i jestem,i coś czuje,że długo tu zabawie:)Całkiem fajne to forum,serio.
justka007 - Sob 22 Sty, 2005 19:15
Temat postu:
Ja dowiedziałam sie od Agnieszki 12. Chodzę z nią do klasy i kiedyś mi powiedziała,z e tu jest super. Też tak uważam. Very Happy
Papierowa Tęcza - Nie 23 Sty, 2005 14:53
Temat postu:
Ja trafiłem tutaj przez znajomego - dał mi linka do topicu z zdjeciami Miriam - boshe... co za shit z tego "czegoś" (tak na marginesie ;P). Anywayz.. potem przeglądnąłem sobie to forum - trafilem na topic "seks w kreskówkach" - i myślałem, że padne ze śmiechu Razz - potem założyłem topic o Satanizmie - myśląc, ze są tu sami idioci... mylilem sie Smile na PW napisała do mnie Kinga i jakos tak sie zaczela fajna znajomosc ;] potem poznalem kilka innych inteligentnych osob - i zaczalem to forum brac na powaznie ;]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group