Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - chce się zabić z miłości!!!

Gocha - Czw 30 Paź, 2003 22:49
Temat postu: chce się zabić z miłości!!!
Moja historia zaczyna się od pozania takiego krzyśka który był w równoległej klasie !!! Miałam w tedy 12 lat a teraz mam 13 !!! Na poczatku jak go lepiej poznałam to się podobał i tylko to!!! Teraz jak jestem w nim klasie to go jeszcze lepiej poznałam !! Nie dawno jakieś dwa tygodzinie temu porosił mnie o chodzenie !! Moje koleznaki się wściekały że mu nie odpowiedziłam przez 5 dni!!Duzo na tym myslałam i doszłam do wnisku że nie i tak z tego nic nie wyniknie , jeszcze przedtym poroszeniem miałam myśli samobujcze nadal je mam !!!! a teraz dowiaduje się że następnemu sie podobam !! I teraz nie wiem co mam zrobić ten mi się bardziej podoba , ale wyjde na jakąs głupią , wszyscy wkalsie bedą mnie uważać za flirciare która łamie serce chłopakom , i tak mnnie juz uważaja za flirciare !! Zaczełam znowu palić i już to moje całe zycie wale , chce je zmarnować może jestem głupuia ale co mi z tego jezeli chce umrzeć!!! Zyje imprezami!!!

Pozdro. Pomuzcie nie mam celu w zyciu!!!
Anonymous - Pią 31 Paź, 2003 15:38
Temat postu:
Jak i tak już masz taką opinie to co ci szkodzi spróbować, w twoim wieku nie powinno się żyć imprezami na to jeszcze będzie czas Exclamation nie powinnaś się zabijać z tego powodu Exclamation LIFE IS BRUTAL i trzeba z tym żyć Exclamation nic na to nie poradzisz ale możesz się zmienić na LEPSZE Very Happy
CHOMICZKAAA - Pią 31 Paź, 2003 19:47
Temat postu:
Mojm zdaniem powinnaś iść do psychologa.Jeśli twoj rodzice o tym nie wiedźą zrób to przed nimi.Psycholog pomoże ci w rozwiązaniu twojego problemu.Gosiu widać,ze kochasz tego chłopaka,więc dlaczego nie chcesz z nim chodzić???Według mnie powinnaś spróbować i dopiero ocenić czy coś z tego wyjdzie Love .Nie rezygnuj tak szybko.Moja koleżanka która była w 6 klasie też zaczeła palić i miała podobne kompleksy,ale ja i moja siostra jej pomogłyśmy zwalczyc naług i te wszystkie poblemy.
Mam nadzię,ze ci się uda.
deg - Sob 01 Lis, 2003 23:59
Temat postu:
Ja myślę, że psycholog tu niepotrzebny.
Zamknij mocno oczy i zastanów się którego wybrać. Jeśli nie wybierzesz, to rzuć monetą i wylosuj. Nigdy później tego nie żałuj.
Żyj chwilą, zakochuj się i szalej.

Na cel w życiu jeszcze przyjdzie czas.
Gocha - Pon 03 Lis, 2003 14:15
Temat postu:
Ja napawde powinam isc do psychologa dzis na lekcji angielskiego chciałam podciąć żyły przy dyrektorce!! Ale ja naprawde zyje impreazmi i zyje dla rodziny!!!bo ze mna jest naprawde źle !! Kazdy chce byc kochany, ja jestem ale tego nie doceniam.Pailić i tak i tak będe juz probowałam zerwać z tym nałogiem i zawsze wracałam!!!
mroweczka - Sro 05 Lis, 2003 14:05
Temat postu:
Nie rób tego!
Nie mozesz tak mówić że "żyjesz dla rodziny". Dlaczego się nie zgodziłaś jak ci e spytał o chodzenie?
masz dopiero 13 lat. Całe życie przed tobą! Będziesz miała jeszcze conajmniej 10 chłopaków! Może to nie ten? Nie warto podcinac sobie zył przez chlopaka..
A w ogóle...Dość znany cytat... Jeśli nie masz po co żyć,żyj na złość innym Wink
Anya - Sro 05 Lis, 2003 20:15
Temat postu:
no więc szczerze mówiąc to chyba jakieś zarty sobie robisz. podcinać zyły z jakis powodó miłosnych, palić i imprezkowac w twoim wieku?? przeciez w tym wieku to nie ma co mowic o milosci nawet. a ty odrauz o podcinaniu żył. pzoatym tętnica i tak sie schowa, a ty sie tylko pokaleczysz Razz chcesz sie zabic to skacz z mostu Razz (żart) nie no, serio słyszłam juz o tym całym podcinaniu ... no owszem, możliwe że sie wykrwawisz, ale ... ef co sie bede rozpisywac Razz weź wyluzuj i zacznij zachowywać się jak normalna dziewcyzna w twoim wieku.
deg - Nie 09 Lis, 2003 00:29
Temat postu:
Zmartwię Was, ale zdecydowaną większość młodych samobójców udaje się uratować. A potem zostają wyrzuty sumienia i wstyd. Lepiej nie próbować.

BTW: W tym tygodniu w szpitalu, na oddziale intensywnej opieki medycznej (OIOM) spotkałem niedoszłego samobójcę. Będzie żył! Smile
CHOMICZKAAA - Wto 11 Lis, 2003 15:30
Temat postu:
Mojm zdaniem nie powinnaś tego robić!Powiedź o wszystkim rodzicom i to ich sie poradź,bo na forum nigdy nie znajdziesz właściwego rozwiązania na ten temat.Gosiu żyj po to aby żyć.Uwież,ze twoje serce może bić dla kogoś innego Love
Gocha - Pią 14 Lis, 2003 22:37
Temat postu:
Ten następny chłopak nie wypalił , nawet i dobrze .Ham jeden wykorzystał mnie ,ale ja umiem wybaczac i wybaczyłam mu . Chce zmienic moje zycie !! Jusz mniej myśle o samobujstwie ale mam nie raz myśli o tym !! zmieniam zycie przestaje palić , zmieniłam fryzure i zmieniam swój charakter !!!!
Anya - Pią 14 Lis, 2003 23:44
Temat postu:
hmmm nie wiem może sa różne rodzaje miłości, ja z powodu tej swojej jak narazie jedynie przezywam same miel rzeczy. kocham go mimo ze go nei widuje i ze jest tak daleko Sad(( powiecie minie ci ... taaak od 3 lat nikt inny mi sie nie podobal, a w calym zyciu mialam jednego przez 4 dni! stweirdzilam ze nasze chodzenie było bez sensu ...
CHOMICZKAAA - Sob 15 Lis, 2003 16:41
Temat postu:
To bardzo dobrze,ze nareszcie zmądrzałaś i zrozumiałas swą głupote.Mam nadzieję,ze uda Cie sie powrócić do "normalności".
Pozdro
Anonymous - Nie 08 Lut, 2004 00:48
Temat postu:
Zastanów się-warto się zabijać z powodu chłopaka?Wątpię.Zwłaszcza,jeśli masz taaakie powodzenie i ci chłopcy tylko czekają,aż zechcesz z nimi chodzić!a ludżmi się nie przejmuj-plotkują,bo ci zazdroszczą,i tyle!!!Jescze jedna,a raczej dwie porady-wybierz tego chłopca,który ci się podoba i PRZESTAŃ PALIĆ,bo szybko się zestarzejesz,będziesz śmierdzieć jak popielniczka i ZADEN chłopak cię nie zechce...
Nyszka - Nie 08 Lut, 2004 08:44
Temat postu:
Po pierwsze-samobójstwo to najgorszy grzech jaki moze popełnić człowiek!
P.S. ja też chciałam się zabić,ale jak usłyszałam,ze to najgorszy grzech to mi ise odechciało.

Po drugie-....ee....co ja Ci mam tu napisać? Idź za głosem serca i nie pal!
Smile
monia771 - Pon 09 Lut, 2004 16:53
Temat postu:
kobiety co ty sie przejmujesz osobami w klasie one poprostu ci zazdroszczą i tyle a jezeli naprawde ci sie podoba bo niesądzie ze morzna muwić o miłość i to się zdudz bynajmniej ja bym tak zrobiła muwie ci Smile Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
alicja_13 - Nie 14 Mar, 2004 00:46
Temat postu:
deg napisał/a:
Ja myślę, że psycholog tu niepotrzebny.
Zamknij mocno oczy i zastanów się którego wybrać. Jeśli nie wybierzesz, to rzuć monetą i wylosuj. Nigdy później tego nie żałuj.
Żyj chwilą, zakochuj się i szalej.

Na cel w życiu jeszcze przyjdzie czas.

Witaj! Co do postu Dega uwazam ze tak sie nie wybiera chlopaka... Smile Choc ja tesh mam dopiero 13lat i jestem niestala w uczuciach...ale tak nie wybieram.Co do-"zamknij mocno oczy i zastanów się którego wybrać" < to zgadzam sie lecz do reszty (chodzi o monete) to nie... moim zdaniem serce powinno wybrac a nie jakas moneta Rolling Eyes Powodzenia w wyborze Very Happy napewno wszystko sie ulozy Wink Pozdrawiam wszystkich!! Very Happy
deg - Sro 17 Mar, 2004 23:34
Temat postu:
alicja_13: I bardzo dobrze, że nie podoba Ci się ta moneta.
Zawsze lepiej wybrać chłopaka zgodnie z głosem serca. Jeśli serce zawiedzie, czasami potrzebna jest moneta Wink
Anonymous - Sro 24 Mar, 2004 17:05
Temat postu: Re: chce się zabić z miłości!!!
Rok temu miałam podobnom sytuacje też chciałam się zabić ale na szczęście tego nie zrobiłam bo nie wrto marnować sobie życia prze chłopaków Exclamation teraz jestem bardzo szczęśliwa mam chłopaka i wszystko jest ok ma rade jeśli nie masz celu w życiu znajdz sobie jakieś hobby życze szczęścia Sylwia
Sonia11 - Czw 01 Kwi, 2004 16:25
Temat postu:
Rozumiem Cię bardzo dobrze. Zabijać się nie warto. Pomyśl o swojej rodzinie. Rodzice bardzo Ciebie kochają. Pamiętaj o tym!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group