DOJRZEWANIE - Za wcześnie... Anonymous - Pią 14 Lis, 2003 14:33 Temat postu: Za wcześnie...
Mam problem. Zawsze miałam bardzo regularny okres - cykl trwał dokładnie 28 dni. Dziś jest dopiero 24 dzień cyklu, i już dostałam okres Co się stało? Czy wszytko jest w porządku?? mroweczka - Pią 14 Lis, 2003 14:50 Temat postu:
No pewnie,że w porządku
Wiem,że okres dostałaś pierwszy raz na wakacjach...Minęło zaledwie pól roku co? To normalne! Powinnaś zacząć się martwic mając z 20 lat! Moja starsza siostra ma teraz porawie 17 lat,pierwszy okres dostała mając 13 i też ostatnio miala jakiś za wcześnie... deg - Nie 16 Lis, 2003 01:02 Temat postu:
Ja też myślę, że wszystko w porządku. Anya - Pon 17 Lis, 2003 16:47 Temat postu:
ja miałam w tym miesiącu 1lis.-5lis. takie ledwo co i dzis znow mam miesiaczke ... czy to jest "ciąg dalszy" poprzedniej?? mroweczka - Pon 17 Lis, 2003 20:51 Temat postu:
Raczej nie taki duży odstęp...
Chociaż...
Ale mi sie zdaje, że to już nowa...
Za obserwuj co będzie dalej. Czy miesiaczki będą co 10,15 dni czy co miesiąc. Anya - Pon 17 Lis, 2003 22:07 Temat postu:
ok. poprzednie miałam mniej więcej co miesiąc - a ta poprzdnia była b.b.b.b.mało obfita. mroweczka - Sro 19 Lis, 2003 13:17 Temat postu:
Wiesz co Anya to może nie była miesiączka tylko hm...jakby to nazwać... cos oznajmujące, ze okres nadchodzi kolejny... Bo 10 dni odstępu to wcale tak duzo nie jest... Anya - Sro 19 Lis, 2003 17:28 Temat postu:
noom możliwe, bo wtedy zużywałam 1, góra 2 podpaski na dzień(z nocą włącznie ) Anya - Pią 21 Lis, 2003 17:41 Temat postu:
teraz już chyba wiem czemu tak się stało - zwykłe przeziębienie może wpłnąć na czas miesiączki - a ja jestem właśnei przeziębiona girl_in_black - Sob 22 Lis, 2003 16:33 Temat postu:
możliwe że to od przeziebienia. a co regularności to ja dwa miesiace temu miałam ostatni okres a niedawno dostałam i trwał tylko 6 dni. ale podobno w 1 roku to jest tak nieregularnie. Anonymous - Nie 23 Lis, 2003 13:46 Temat postu:
Kuuuurczee... Mam podobny problem.... Miałam jakąś pięciodniową przerwę od tamtego okresu i wczoraj znów dostałam miesiączkę ktoóra skończyła się dzisiaj Co jest? Gościówa - Nie 23 Lis, 2003 14:01 Temat postu: miesiączka
Nena napisał/a:
Kuuuurczee... Mam podobny problem.... Miałam jakąś pięciodniową przerwę od tamtego okresu i wczoraj znów dostałam miesiączkę ktoóra skończyła się dzisiaj Co jest?
Nie martw sie...napewno wiele razy słyszałaś ze nawet 3 lata po pierwszej miesiączce moze ona byc jeszce nieregularna. A więc nie przejmuj sie nawet kiedy wczesniej nie mialas takich problemow! A pozatym miesiączka moze się przesunąc np. z powodu stresu... rodzynka - Sob 03 Sty, 2004 15:46 Temat postu: rodzynka
nie przejmuj sie nieregularne miesiączki są w tym wieku normalne, sama tak mam. A najczęściej dostaje się okres między 23 a 35 dniem cyklu i wszystko jest w porządku. A miesiączka najczęściej reguluje się dopiero pod koniec okresu dojrzewania ( choć u niektórych wcześniej ) Myszorka - Sob 03 Sty, 2004 18:23 Temat postu: nic nie szkodzi
To ze miesiaczke masz zby szybko to nic nie znaczy . Kazdy na poczatku nie ma zbyt regularnej miesiaczki . Dopiero po okolo 2 latach bedziesz miala regularny cykl . Moja siostra na poczatku tesh nie maila regularnego tylko dopiero teraz gdy ma 17 lat dostala gdy miala 14 .