wiesz co musze ci powiedziedziec? moim zdaniem powinnać napisac mu właśnie to, wiem mogłes się we mnie zakochac, ale wiedz ze ja mam chłopaka którego bardzo kocham, nie przejmuj się na pewno to nei esjt prawdziwa miłość ponieważ jesteśmy jeszcze na to za młodzi i sie nie martw po tym że wreszcie ci to powiedziałam powinienes przestać mnie kochac. Powinnaś powiedzieć coś w tym stylu bądź coś podobnego powiedzieć bądx napisac sms-a. Powinine wierdzieć że nie ma u ciebie szans, powinien wiedzieć że masz kogoś kogo kochasz i z którego nie masz zamiaru rezygnować. Niech nie robie sobie głuchych nadzieji. Pewnie ty też nie chciałąbyś aby ktoś kogo kochasz oszukiwał cie i mówił różne rzeczy które są dla ciebie i dla twego ucha jeszcze gorsze niż prawda o tym że owa osoba kogoś ma i bardzo kocha tą osobę. Wolała byś usłyszeć prawdę a nie oszukiwac się cały czas? Bo ja wolałabym usłyszec prawde najgorszą niż aby nadal kochac się w osobie, która i tak nigdy na mnie nie spojrzy bo ma koc=goś kogo kocha..... |