Mam już dość mojego nędznego życia;[ Nie mogę już go znieść, tym bardziej kłopoty w domu , w szkole. MAm dość wszystkiego, jestem mała mam - 145 cm;[ obwod klatki piersiowej wynosi dokładnie jak u niemowlaka - 67 ;[ cm. MAM CHOLER JASNA DOŚĆ TEGO ŻyCIA NIEWIEM PO CO JECSZE JA TU WM COKOLWIEK PISZE dziewczyny w mjej klasie mają co najmniej wzrost - 155 - 170 a obwód klatki - 74-90 ja nie rosne najgorsze również jest to , że am jescze kilkanaście mleczaków;[ kilka ki ypadło i wyglądam jak satra baba bo nic nierośnie już od około roku;[ to jest straszne. Napisze jecsze coś o tej mjej niesczzęsnej klateczce;[ Nie wiem czemu ale moje piersi sa male, to jzu wiecie one jesczez b byly coklwiek warte gdyby chociaz moje sutki w ogole "byly " na nich. bo "ic" tam NIEMA! doslownie niema, jak jest tam cos to nPRAWDE COS CO PRZYPOMINA KOLOREM KLOR SKORY I JEST TO WIELKOSCI OKOLO 1 CM NA JEDEN ENTYMETR;[ PEWNIE BEDZIECIE MNIE UWAZAC ZA NIEWIADOMO KOGO ITD..., ALE TO JEST NIELUDZKIE;[ Uważam , że jestem okej mam przyjaciół, i myśle , że dobry charakter, bo niektórzy się we mnie podkochują jednak ja tak niemogę czuję sie ciągle gorsza;[ i gorsza.... coraz gorsza, zrozumiałabym jeśli byłabym wysoka i szczupła to mogłabym niemieć biustu ale przy mojej niskości tym bardziej , że waże na 12, 5 lat 43 kilo;[ To jeststraszne! MAM DOSC TEGO CHOLERNEGO ZYCIA!!! DOSC!!! Chche poczuc i zasmakowac jak to jest patrzeć na innych z wysoka i widziec rowniez przedsoba wypukle formy terenu;[ Naprawde niemam uz sily na te wszytskie cholerne pocieszania;[ Dlaczego ja ma zawsze tak ze jesli mam ladna twarz to nie figure CZEMU!!!!!
Ps.Czy urosne moi rodzice maja okolo: mam 167 (kiedys byla wyzsza) a tata ok. 175 , czy ja kiedykolwiek urosne! a moje piersi?!!!!
Ps2. moim zdaniem powinnam uz dojrzewac chociazby mam juz takie oznaki;[ np. uplawy, pryszcze , owlosienie lonowe (ale nipod pachai) POMOZCIE mi bo ja sie starzeje a piersi nie;[ juz minel jeden roka moje piersi owie szczerze ak tylko NAJSZCZERZEJ uwierz mi urosly dokaldnie ZERO!!!!!!! mam **** dosc;[ Naprawde niemoge! <placze> ;[ DOSC!!!!!!! CHoler mam dosc!~!!! rozumiecie!!!! ;[ nie moge :*-((( |