Narvana napisał/a: |
kurde nie wiem czy slyszeliscie ale:
POlicja wraz z nakazem rewizji przeszukiwala mieszkania, w celu odnalezienia pirackiego osprzetu komputerowego i nie tylko. Natepnym etapem, któy juz sie zaczal jest zabrze. To nie jest kawał ! 3 slowa wyjasnienia: policja dostaje od firm internetowych dane osob podlaczonych do sieci, na podstawie tych danych wystawiane sa imienne nakazy rewizji. Policja wchodzi, sprawdza kompa (oprogramowanie + mp3) i szuka takze pirackich CD itp. Rada : wyinstaluj windowsa jesli jest on piracki, zainstaluj LInuxa i usun mp3 ktore masz dluzej niz 24h (okres legalnosci mp3) oraz schowaj wszystkie przegrywane płyty ktore posiadasz w domu. przeslij ta wiadomosc do wszystkich ktorych masz na liscie, a mieszkaja w okolicach zabrza, a moze dzieki Tobie zaoszczedza komputer i około 3000 zł . Akcja policji w zabrzu juz sie zaczeła. UWAGA: kontrola policji jest na Szombierkach, w Zabrzu i w Centrum Bytomia. Jeśli masz pirackie oprogramowanie i płyty to lepiej schowaj kompa jeśli nadal chcesz go mieć ! JA MAM 350 MP3 Z KAZZY NA KOMPIE PRZECIEZ ICH NIE WYWALE! NIE MAM PRZEGRYWAKI! CO JA MAM ZROBIC? WIEM ZE TO PRAWDA WIEC NO CÓZ.... boże za 1 mp3 biora 7 zeta!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |