Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - W tym samym czsie?
panienka_wierzba - Sob 20 Gru, 2003 11:07
Temat postu: W tym samym czsie?
no mam pytanie, czy jeżeli moja pierwsza miesiaczka była 18 następna 21 potem znów 18 i teraz znów 18 czy znaczy to że bedzie ona w miarę regularna? co to tym myślicie. POwiedzielcie sie własnymi doswiadczeniami, i wączcie sie do wyskudji na ten temat :]
Anonymous - Sob 20 Gru, 2003 14:27
Temat postu: OOO
O, ale się tu zmieniło :) Dawno mnie tu ni było i w ogóle :P
panienka_wierzba
Więc jak widać, miesiączka twoja od pewnego czasu jest regularna (jak oczywiście widać), więc ona jużtaka będzię, jeśli się uda ;)
Cytryna - Sob 20 Gru, 2003 14:30
Temat postu:
Nie mam pojęcia ponieważ każdy z nas rozwija się inaczej i nie da się chyba tak dokładnie tego określić. Ja miesiączki mam raz co 30, a raz co 25 i tak na zmiane. No i jak narazie to dokładnie potrfaię określić dzień w którym mi się zacznie
girl_in_black - Sob 20 Gru, 2003 15:11
Temat postu:
hej! mi sie wydaje ze to moze być już regularnie ale nie koniecznie. ja miałam dwa razy pod rząd 17 a później aż 30 a więc to jeszczer nie musi być regularnie.
mroweczka - Nie 21 Gru, 2003 15:00
Temat postu:
MOze tak a może nie...
Wiesz, może się okazać,że potem znowu będzie osiemnastego, dwudziestego, dziewiętnastego...
Ale jak widać, staje się coraj bardziej regularna a to dobry znak
rodzynka - Sob 03 Sty, 2004 11:48
Temat postu: rodzynka
masz szczęście że do tej pory twoja miesiączka była regularna ale tto nie do końca znaczy ze zawsze tak będzie. ja na początku miałam reguralnie co 25- 26 dni a teraz ufff po 35 i co?
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group