Muzyka, Kultura, Media - ...::::EvaneScence::::... St0pKa - Nie 21 Gru, 2003 14:07 Temat postu: ...::::EvaneScence::::...Yo!!!!!!!!! NaPiShCiE tUtAj Co SąDzIcIe O ZeSpOlE EvAnEsCeNcE...Tisiana - Nie 21 Gru, 2003 14:44 Temat postu:
no cóż...znam tylko dwie piosenki i dwa teledyski widziałam...ale bardzo mi się podobają...ich płyty są bardzo drogie ok. 56 zł...muszą mieć dobre piosenki...ja o nich nei mam zdania...ale chyba są fajni Gocha - Czw 25 Gru, 2003 00:38 Temat postu:
Ten zespół jest [cenzura] mam ich płyte!!! Gdy nie moje kumpele to bym o nich nawet nie słyszła za to im dziekuje!! Narvana - Czw 25 Gru, 2003 10:33 Temat postu:
a ja jakoś ostatnio nie przepadam za tymi nowymi kapelami, lubie The Rasmus ale tylko słucham jak leci na VIVIE , jeszcze ostatnio słuchaam Good Charlotte i Green Day ale teraz już mi się to nie podoba, wole Zeppelinów Anonymous - Czw 25 Gru, 2003 11:38 Temat postu:
ja uważam że ta grupa jest super !!!!!!!!!!!!!! mam ich płytę i jestem z niej zadowolona! mam nadzieje że będą mieli więcej fanów! zachęcam do słuchania ich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anonymous - Czw 25 Gru, 2003 13:38 Temat postu:
ja ich słuchałam i od czasu do czasu jeszcze mgoe ich posłuchać ale zaczynają mi sie nudzić już powoli, już dawno zaxczeli mi sie nudzić :/ panienka_wierzba - Czw 25 Gru, 2003 13:45 Temat postu:
ten tego to ja byłam Vea - Wto 30 Gru, 2003 19:53 Temat postu:
Ja już nie wiem jak sie pisze nazwe tego zespołu ! Evanescene czy Evanescence? zawsze bylo Evanescene Vea - Wto 30 Gru, 2003 19:55 Temat postu:
ej a tak wogole ile ja moge podarowac komus zlotych punkow? Xesquio - Sro 31 Gru, 2003 17:53 Temat postu:
Gocha napisał/a:
Ten zespół jest [cenzura] mam ich płyte!!! Gdy nie moje kumpele to bym o nich nawet nie słyszła za to im dziekuje!!
Eee mam prośbe co do twojego wygorowanego słownictwa. Obejmuj swoje bluzgi cenzurą bo niekazdy chyba ma ochote patrzeć na tego typu slowa.
A co o zespole... hmm.. Całkiem fajne utwory. Najbardzie podoba mi sie
- my immortal. Pozdro