Nieznajoma13 napisał/a: |
Więc tak:
1.Całowanie się z języczkiem polega na tym, że najpierw możecie się pocałować normlanie a później ( najlepiej niech zacznie partnej oczywiście) on Ci wsówa do twojej buzi język i sie te wasze jezyki dotykają... hehe śmiesznie to siem opowiada no ale do rzeczy, (nie wiem jak Ci to wytłumaczyć ;P łatwiejsze to jest w praktyce jednak! hehe) dalej sobie te języki wasze się dotykają, tam siem kręcą koło siebie (hahaha no niemoge to jest śmieszne jak siem opowiada!) ja to się też tego starsznie bałam, że mi nie wyjdzie i wogóle... chyba ze 2 razy mój partner zaczynał a ja wątpiłam bo się bałam i odmawiałam w fajnym momencie... aż z nim o tym pogadałam ![]() ![]() zarąbiste i później chce się więcej i więcej wystarczy zaufać partnerowi i jak sie bardzo tego obawiasz to tak jak ja powiedz mu o tym :-) nepewno Cię zrozumie a jeśli Cię kocha to tym bardziej nie bedzie się śmiał! Tylko Ci jeszcze pomoże :-) tylko, że nie całuj sie z kimś kto Ci się nie podoba albo niema miedzy wami żadnego uczucia bo się bedziesz brzydzić a to to jest do bani i wtedy to predzej sie zwymiotujesz niż Ci cokolwiek wyjdzie hehe ![]() ![]() ![]() |