Dzieci OnLine

Zwierzęta - Co wolicie kotki czy pieski?

Kaniusia - Sro 24 Gru, 2003 11:10
Temat postu: Co wolicie kotki czy pieski?
Ja lubię koty i piesk.i ale psy trochę bardziej lubię, a wy?

Poprawiona interpunkcja - Nikita.
Tisiana - Sro 24 Gru, 2003 13:39
Temat postu:
Ja wolę psa...nie wiem czemu...ale miałam kilka dni i moim zdaniem ejst to najlepsze zwierzątko ze wszystkich jakie są...zagłosowałam na psa...
Tresh - Sro 24 Gru, 2003 22:37
Temat postu:
ja wole psa, ponieważ jest wierniejszy, szybciej sie przywiązuje i łatwiej jest z psem nawiazac kontakt niz z kotem.
panienka_wierzba - Czw 25 Gru, 2003 17:44
Temat postu:
ja osobiście wole pieski, sama miałam dwa Razz i je kocha biggrin
mroweczka - Czw 25 Gru, 2003 21:00
Temat postu:
Ja mam psa i kotkę i nie potrafie wybrać Wink
Mona - Pią 02 Sty, 2004 14:28
Temat postu:
Wolę psy Smile Są lojalne, wierne, uczuciowe, potrafią być dobrymi przyjaciółmi.
Anonymous - Sob 03 Sty, 2004 20:18
Temat postu:
ja lubie kotki i pieski mam w domu psa Lessi może ktoś z was oglądał ten film a moja babcia ma koty i też są bardzo fajne czy loubicie oglądać program najzabawniejsze zwierzęta świata?? bo ja bardzo Very Happy
CHOMICZKAAA - Nie 04 Sty, 2004 18:04
Temat postu:
Mona napisał/a:
Wolę psy Smile Są lojalne, wierne, uczuciowe, potrafią być dobrymi przyjaciółmi.

Mona ma racje i w 100% się z nią zgadzam.Ja mam kota i psa i owiele bardziej przywiązana jestem do psa chociaż mam go krócej.Kotki chodza swojmi drogami i to właśnie dlatego są mniej towarzyskie(jeśli można tak to ująć).
Alice_10 - Nie 04 Sty, 2004 18:53
Temat postu:
ja wole kotki Smile gdybym mogla trzymac psa w domu to bym na nie zaglosowala....ale kotka moge trzymac,i mozliwe ze niedlugo jednego dostane
Anonymous - Wto 03 Lut, 2004 20:43
Temat postu:
Ja mam piesk, ale wolę kotki, bo one są takie milusie i wogule, a pieski no poprostu też, ale nie wszystkie mają takie mięciusie futerko
_szyszka - Nie 04 Kwi, 2004 17:49
Temat postu: Pies oczywiście
Oczywiście że PIES Surprised Wink
Samo przysłowie mówi że "pies jest największym przyjacielem człowieka"
Psy szybciej nawiązują kontakt , nie są takie włuczęgi jak koty. Wink Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Myszorka - Wto 06 Kwi, 2004 14:27
Temat postu: zwierzatka
JA tam lubie wszystkie zwierzatka bez wyjatkow . Ale jednak najbardziej przywiazana jestem do psow
Lavile - Pon 12 Kwi, 2004 12:39
Temat postu:
Ja tam i koty i psy kocham tak samo Razz Chociaz szczerze powiem, ze czasem to zalezy ... Psow wszystkich nie kocham - niektore sa wredne Razz Ale koty wszystkie - nawet te wredne gryzace Razz
MEFIU - Wto 29 Cze, 2004 22:38
Temat postu:
Które zwierzątko jest milsz waszym zdaniem?
Kot
Pies
Wszystko jedno
Jak by dotego jeszcze dołączyli wybur myszoskoczka to bym go wybrała le bez jaj ja wole bardziej pasa chciaż mam u dziadka psa bez ksztyny mózgu ale go lubię.
Anonymous - Pią 02 Lip, 2004 23:30
Temat postu: raczej pies
ja myśle że psy są wierniejsze, a koty to tylko do miesa idą choć mój kot jest jak pies :wink:
Anonymous - Sob 03 Lip, 2004 12:23
Temat postu:
Wolę koty.
Kania - Czw 15 Lip, 2004 13:36
Temat postu:
A ja nie lubi a ni tego ani tego bo mam chomika i chomiki lubię najbardziej Wink
lilijka - Czw 15 Lip, 2004 15:13
Temat postu:
wole pieski, koty są fałszywe Smile
Iśka - Sob 17 Lip, 2004 17:54
Temat postu:
I ja też wolę pieski biggrin
_grzeszczulka_ - Wto 20 Lip, 2004 17:41
Temat postu: Koty Rulezzz=D
ja w 100% bardziej wole KOTY ( Razz ) niż psy! po z kotkiem można sie fajnie pomiziać i jest to bardziej czystrze zwierze Wink bo nie zesra sie (sorry Very Happy ) na środku pokoju i jeszcze potem zadowolony jest tak jak pies... tylko jeżeli już to robi w piasek Cool kocham tez psy... ale wole koty Love
Luna - Czw 22 Lip, 2004 09:44
Temat postu:
Ja wolę pieski. Są bardziej towrzyskie, przyjacielskie, milsze od kotków a jak przywiążą się do swojego właściciela już na zawsze pozostaną mu wiernym ta cecha u psów jest najpiękniejsza Smile
Anonymous - Czw 29 Lip, 2004 20:35
Temat postu:
Ja mam i psa i chomika a kiedys i koty mialam i wszystkie z nich lubie. I konie tez lubie i lubie tez kroliki i swinki morskie i papugi i myszy i szczury tez :P Ale pajakow nie lubie, mimo, ze to tez w pewnym stopniu zwierzeta domowe :D
Natina - Sob 31 Lip, 2004 18:29
Temat postu:
Ja lubie i pieski i kotki ale trochę bardziej lubię kotki mam jednego kotka Pimpusia Smile
Blanka - Nie 22 Sie, 2004 14:40
Temat postu:
Wydaje mi sie ze juz byly takie tematy, ale co tam. Ja wole pieski!
klacz - Sro 25 Sie, 2004 10:09
Temat postu:
"które zwierzątko jest milsze waszym zdaniem?" Cóż...cieżko powiedzieć...bo np. wiadomo, że kot jest milszy od rottwaillera(nie wiem jak sie pisze no!:>) z małymi wyjątkami... ale ogólnie psy są bardziej towarzyskie niż koty...ale i tak koty i konie rulezz!! Very Happy
mroweczka - Pon 30 Sie, 2004 12:42
Temat postu:
grzeszczulka- Kotek tez może "załatwić się" na środku pokoju jeśli za rzadko sprząta się mu w kuwecie. Sęk w tym,że z psem trzeba wychodzić pare razy dziennie, a kotkowi można sprzątać raz na pare dni...I kupka psa jest o wiele gorsza w sprzątaniu...
zazulita - Wto 28 Wrz, 2004 19:23
Temat postu:
Ja własciwie to lubie wszystkie zwierzęta oprucz pająków Confused i węży Confused
Nikita - Sob 16 Paź, 2004 09:30
Temat postu:
Ja kocham psy! A kotów nie lubię , bo moim zdaniem są fałszywe. Psy przywiozują się do ludzi i gdy są wierne oraz kochające mogą stać się najlepszym przyjacielem człowieka Wink
Natomiast koty nie przywiozyją się do ludzi , tylko do miejsca -- chodzą zawsze własnymi ścieżkami Wink
Blanka - Sob 16 Paź, 2004 11:01
Temat postu:
Ja kocham wszystkie! NIewazne czy to pajak czy waz, nietoperz, chomik, hjena sep czy pies. Oczywiscie psiaki gora, ale ak jak mowie zwierzeta sa wspaniale!

heh pa!
MeGi111 - Sob 16 Paź, 2004 16:05
Temat postu:
Ja lubię wszystkie zwierzęta Smile Małe kotki szczególnie biggrinbiggrinbiggrin
Chesterka - Pon 08 Lis, 2004 12:11
Temat postu:
Ja koooocham kotki Mr. Green
mindi10 - Pon 08 Lis, 2004 14:01
Temat postu:
ja nie zadaję sobie takich pytań wszystkie zwierzęta są kochane i naprawdę bardzo trudno mi wybrać
Ona89 - Pon 08 Lis, 2004 14:42
Temat postu:
Ja wolę kotki. Psy są również fajniutkie, ale trzeba je wyprowadzać na dwór kilka razy dziennie żeby się wysiusiały. Ja mam kota ( nazywa się Kubuś ) i mieszkam w bloku na parterze. Jak chce się wysiusiusiać to wypuszczam go na balkon i on sobie z niego zeskakuje i po jakimś czasie wraca ( również przez balkon) i go wpuszczam. Wkurza mnie tylko, bo całymi nocami się włuczy po dworzu zamiast siedzieć w domu, mimo że jest bezpłodny. Very Happy A przecież weterynarz zapewnił, że będzie cały czas siedział w domu, a tymczasem nasz kotek chodzi z jakimiś kotakami (sama nie raz widziałam go z jakąs kotką). Tato się wkurzył bo nadarmo wydał pieniądzie na weterynarza.
Anonymous - Pon 08 Lis, 2004 14:43
Temat postu:
Ja tam wolę pieski. Wink
Agentka - Pon 08 Lis, 2004 15:05
Temat postu:
ja tez preferuje pieski, a najfajniejsze to są sznaucerki miniaturki Love
Roxana - Pon 22 Lis, 2004 21:24
Temat postu:
A ja rowniez kocham wszystkie zwierzeta ale z tego duetu wole jednak psiaki.Pewnie dlatego mam ich w domu 4 a koteczka zadnego Very Happy
Elly - Czw 25 Lis, 2004 20:38
Temat postu:
Jestem chyba w mniejszości ale wole kotki bo sama mam kotka ... Very Happy ale gdybym miała pieska to bym pewnie wolała psy - Very Happy
frigg - Czw 25 Lis, 2004 23:25
Temat postu:
a ja lubie i psy i koty...mam i psa a scislej to suczke 5 letnia co sie krova nazywa i kocice rasy burmanskiej co sie nazywa gląb Smile
nidhogg - Pią 26 Lis, 2004 00:11
Temat postu:
hyhy ja zaznaczylam wszytsko edno bo mieszkam i z psem i z kotami Wink wiec nie moge sie wypowiadac, ktore wole, lubie je tak samo...
z reszta wiekszosc zwierzat heh
Idda - Pią 26 Lis, 2004 11:49
Temat postu:
Ja też zaznaczyłam "wszystko jedno",bo nie mam ani psa,ani kota(nie mam żadnego zwierzaka-królik mi zdechł jakoś na początku listopada biggrin),a syskie sfiesątka koffam!!!!!! biggrin
Nawet pającki..lubię się z nimi pobawić....sesese biggrin i wężyki,gronostaje,ćmy,a nawet kleszcze... biggrin
Malvina - Pią 26 Lis, 2004 12:07
Temat postu:
Idda napisał/a:
Nawet pającki..lubię się z nimi pobawić....sesese biggrin i wężyki,gronostaje,ćmy,a nawet kleszcze... biggrin

Glisty i dzydzownice ;p
BamBI - Pią 26 Lis, 2004 19:34
Temat postu:
Ja zaznaczyłam" wszystko jedno" ale żebym miała wybrać sobie zwierzę do domu to chyba pieska bym wybrała Razz
Anonymous - Sob 27 Lis, 2004 14:43
Temat postu:
kiciusie górą Smile
Ale psy są wierniejsze
A z kotami można sie poprzytulać
cornelia - Sro 15 Gru, 2004 15:43
Temat postu:
No jasne że pieski!!!!! Laughing Laughing
czarna92 - Czw 16 Gru, 2004 18:41
Temat postu: Pieski!
Wydaje mi się , że psy są mądrzejsze od kotów. Moim zdaniem szybciej zaczynają reagować na swoje imiona.
Pieski górą!!
Oczywiście nic nie mam do kotów!
Miracle - Czw 16 Gru, 2004 20:28
Temat postu:
Ja lubie i psy i koty.Pies to najlepsy przyjaciel czlowieka a kot to taka mala jakby "przytulanka".Jedno jest wazne z tym i tym mozna sie nieze bawic... Mr. Green
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 10:07
Temat postu:
Ja Kocham Bardzo Mojego Kotka I Nie Oddałabym Go Za Nic W Świecie! Bardzo Lubie Kotki ! A Co Do Psów Troche Się Boje ! Jeden Raz Rzucił Się Na Mnie Sad Ale Pieski Też Są Cool Smile
Nikita - Nie 26 Gru, 2004 16:23
Temat postu:
dorota93 napisał/a:
! Bardzo Lubie Kotki ! A Co Do Psów Troche Się Boje ! Jeden Raz Rzucił Się Na Mnie Sad Ale Pieski Też Są Cool Smile

Psy nie rzucają się bez powodów jak nie są chore na wściekliznę Wink
Musiałaś go czymś zdenerwować...
Kania_02 - Nie 26 Gru, 2004 16:33
Temat postu:
Ja wolę psy są lojalne mądre i przyjacielskie ale kotki też lubię chociasz są torchę(duże trochę Very Happy )fałszywe. Confused
Flippi - Czw 27 Sty, 2005 12:22
Temat postu:
Ja lubię i koty i psy jednakowo. Psy są wierne(pies to najlepszy przyjaciel człowieka),a koty lubią się przytulać -ich sie nieda nie lubić, są takie słodkie jak psy wieć dlatego myślę że i koty i psy zasługują na tą samą opinię. Smile
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 14:13
Temat postu:
ja też wolę psy, ale najbardziej wszystko co ma ryj i chrumka
Elun - Czw 27 Sty, 2005 14:35
Temat postu:
ja najbardziej lubie psy, nie przepadam za kotami. Z psem mozna pobiegac, poaportowac, podroczyc sie, a kto ja drapnie swoimi pazurami, boi sie wyjsc z mieszkania (przewaznie) itp.
nidhogg - Czw 27 Sty, 2005 14:46
Temat postu:
inspektor_nr4 napisał/a:

hehe mowisz? Wink to prosze ze specjalna dedykacja dla CIebie -
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 14:49
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
inspektor_nr4 napisał/a:

hehe mowisz? Wink to prosze ze specjalna dedykacja dla CIebie - Obrazek

słodziutki ten prosiaczek Smile a jaki uśmiechnięty ryjek ma Very Happy
nidhogg - Czw 27 Sty, 2005 14:51
Temat postu:
inspektor_nr4 napisał/a:
nidhogg napisał/a:
inspektor_nr4 napisał/a:

hehe mowisz? Wink to prosze ze specjalna dedykacja dla CIebie - Obrazek

słodziutki ten prosiaczek Smile a jaki uśmiechnięty ryjek ma Very Happy

dziekuje, tez sie sobie podobam na tym zdjeciu Wink
Olcia - Sob 05 Lut, 2005 21:13
Temat postu:
tak jak 50% ludu wole pieski swego czasu mialam nawet 2 pieski nom ale jednego potracil samochod i teraz piesek wacha kwiatki od spodu Laughing
Nom ale ja uwielbiam pieski i to nie jest chwilowe bo psa mam juz 3 lata Razz
Anonymous - Sob 05 Lut, 2005 21:37
Temat postu:
Ja lubie kotki i piecki tak samo .. kocham wszystkie zwierzeta .
Happy_Girl_93 - Nie 06 Mar, 2005 13:56
Temat postu:
Kiedyś wolałam zdecydowanie koty. Psów jako mała dziewczynka- bałam się. Teraz to chyba po równo, ale mam kota i jednak ta sympatia gdzieś w środku się ujawnia. Ale psy koty no i króliki, to moje ulubione zwierzęta.
pola - Sob 19 Lis, 2005 18:57
Temat postu:
Ja tam wolę psy.Są wierne. Smile
opętana - Sob 19 Lis, 2005 23:34
Temat postu:
uo lol, zdecydowanie psy
koty są fajne jak są malutkie ;>
Moli - Nie 20 Lis, 2005 13:46
Temat postu:
Wolę koty, bo mam kota, a gdybym miała psy, pewnie wolałabym psy. Myślę, że każdy właściciel przywiązuje się do swojego pupila i go chwali, więc równie dobrze pytanie ankiety mogło brzmieć "Masz psa czy kota?". Very Happy
kasia0001 - Nie 20 Lis, 2005 15:27
Temat postu:
JA wole pieski bo koty jak są duże to takie drapieżne.... jak przychodze do koleżanek które mają koty bądź do kolegów to te koty taki mają wzrok zabójczy że ja ich sie boje.. ehhe:P a jeśli chodzi o te małe kotki to są bardzo śliczniutkie:D
Anonymous - Pon 21 Lis, 2005 19:40
Temat postu:
Ja się z tym zgadzam ;] Koty wyglądają zachęcająco, ale są drapieżne. Ja wole pieski i mam nawe 4 w domu Wink
kasia0001 - Pon 21 Lis, 2005 19:53
Temat postu:
aż 4 pieski w domku:P heh... pewnie jest Sssupcio:P chociaż moja koleżanka miała chyba jednego psa i 6 szczeniaczków, 2 czy 3 koty i 2 papugi.... to dopiero ZOO:P<lol>
kitka10 - Nie 06 Maj, 2007 08:57
Temat postu:
ja wolę psy mam 2 jeden rozumie każde słowo człowieka i bardzo go lubię. Cool

a drugi też jest zdolny jak na małego kundelka. Very Happy

dlatego głosuję 1000% na Psa Razz
Magwill - Nie 06 Maj, 2007 10:36
Temat postu:
Wole psy Love, bo za kotami nie przepadam
Laki - Nie 06 Maj, 2007 13:01
Temat postu:
kitka10 napisał/a:
psy mam 2